nedip durun bakem? :)))))
selam canlarım. umarım iyisinizdir. ben halsizlikten ölüyorum. sürekli uykum var. çalıştığım yerdekiler hasta mısın, canın mı sıkkın deyip durdu.. belki de hamişimdir haa, belki de değilimdir
ah benim bercestemi kızdırmışlar mı. kız yoksa hamilesin de alınganlık mı başladı
Selam kızlar..bat ım 4 haziran şuan ateşim 36,3 yumurtlamamdan beri 36 ve üstü devam ediyor..Sadece kasıklarımda özellikle sağda bi şişkinlik hissediyorum ama ele gelmiyor rahatsızlık gibi..
..Malum şey olabilir mi??
hayırlısı canım niye adet söktürüyordun canım:44::44:
bende adet mi oluyorum acaba diyorum karnım ağrıyoooo
Sanırım kırmızılar erken gelecek karnım ağrımaya başladı :26:
valla ne güzel olurduuu.....
:))))))))))))
çok eğlenirdik kesinnnnn
benide alın yanınıza bende eğlenceli sayılırım
benim için de meme önemliazıcık şişse ağrısa ne güzel olurdu. kızlar boşverdim belirtileri ben yaw. düşününce rüyama giriyor:) kocam bile ben de belirti aramaya başlıyor. rüyasında bebek görmeye başlıyo
ben bu ay ilk defa ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim :90: böyle şeyler yapan var mı aranızda işe yarıyo mu acaba :44:
hayırlısı inşallahh :26:
şu dört gün bi geçse bide çift çizgiyi görsekkkk
berceste senin karın ağrıların ne durumda geçti mi doktora sordun mu? ay sen hamilesin gibi içime doğuyo inşallah öylesindir canım
düşük (kürtaj)dan sonra adet olmadım doktorun verdiği ilaç söktürücek ondan sonra serophene başlıcam yumoşların oluşumu için.. o yüzden bir an önce gelsinde başlayayım şu ilaca diyorum. senin belirtilerde inşallahadet değilde hamilelik belirtiledir canım ilkinde bende öle olmuştum aynı adet gibiydi tek farkı göğüslerde daha hassalık vardı adette öyle olmazdım ben..
yanlış mı görüyom.... yoksa hamilemiyim hayalimsini mi görüyommm....
evet perim doğru görüyon bende senin yorumunu okuyorum
kikirikimmmmmmmm geeelmişş
Öncelikle herkeze selamlar ,umarim herkez iyidir ve güzel gelişmeler enkazından sizlerde vardır.
Kızlar esim kaza yaptı 3gun hastanede kaldı ,araba çöpe gitti,boynundaki alciyi bugun cikardilar sol bacak ise hala alıcıda.
Bugün eve geldik ,hala cok üzgünüm ,kurban oldugum ALLAHIM onu bana bağışladı cok şükür,Yeni toparlanmaya çalışıyoruz anlicaginiz,ALLAH neyi nasil verecekse versin hayirlisi ile versin.benim umutlarim simdiden temuza kaldi ama Olsun esim yanimda ya biblerne sukurler Olsun
Öncelikle herkeze selamlar ,umarim herkez iyidir ve güzel gelişmeler enkazından sizlerde vardır.
Kızlar esim kaza yaptı 3gun hastanede kaldı ,araba çöpe gitti,boynundaki alciyi bugun cikardilar sol bacak ise hala alıcıda.
Bugün eve geldik ,hala cok üzgünüm ,kurban oldugum ALLAHIM onu bana bağışladı cok şükür,Yeni toparlanmaya çalışıyoruz anlicaginiz,ALLAH neyi nasil verecekse versin hayirlisi ile versin.benim umutlarim simdiden temuza kaldi ama Olsun esim yanimda ya biblerne sukurler Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?