Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam canlarım. umarım iyisinizdir. ben halsizlikten ölüyorum. sürekli uykum var. çalıştığım yerdekiler hasta mısın, canın mı sıkkın deyip durdu.. belki de hamişimdir haa, belki de değilimdir

bende çok halsizim ama hamilelikten mi yoksa içtiğim ilaçtanmı
herşey olabilir inşallah hamileyizdir

ah benim bercestemi kızdırmışlar mı. kız yoksa hamilesin de alınganlık mı başladı

sorma çok sinirliydim
bugün mutfak dolabı işini halledelim dedim
sonra beyimizin işi çıkmış falan gerçi vazgeçermiyim
yinede gittim yarın ölçü almaya gelecekler eve

hoşgeldin canım
inşallah malum şeydir canım :26:

hayırlısı canım niye adet söktürüyordun canım:44::44:
bende adet mi oluyorum acaba diyorum karnım ağrıyoooo

düşük (kürtaj)dan sonra adet olmadım doktorun verdiği ilaç söktürücek ondan sonra serophene başlıcam yumoşların oluşumu için.. o yüzden bir an önce gelsinde başlayayım şu ilaca diyorum. senin belirtilerde inşallahadet değilde hamilelik belirtiledir canım ilkinde bende öle olmuştum aynı adet gibiydi tek farkı göğüslerde daha hassalık vardı adette öyle olmazdım ben..

Sanırım kırmızılar erken gelecek karnım ağrımaya başladı :26:

ya bebek gelirse sabah benimde karnım çok ağrıdı
korktum adet oluyorum diye sonra bir arkadaş dediki
ben adet olyorum zannettim okadar çok ağrıdıki karnım sıcak su torbası koydum dedi
bende rahatladım inşallah bebektir

herkese iyi akşamlar...Biraz yürüyüş yaptık ve geldim..Eşim dediki bebeğimiz olsa üçümüz gezerdik dedi...Üzüldüm sevindim birşey diyemedim..sonrada kızdım o na (doğmamış bebeğimize) sen daha o karanlılarda dur biz ne güzel geziyoruz dedim..

bizim ki ruyada kendi dogurdunu gormus. bakti bnm dogurcam yok :)))

ben bu ay ilk defa ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim :90: böyle şeyler yapan var mı aranızda işe yarıyo mu acaba :44:

aayyy ben aylardir dikiom bi ise yaradi yok bende:))

hayırlısı inşallahh :26:
şu dört gün bi geçse bide çift çizgiyi görsekkkk

ins butun liste hamile bolumune tasinir:))

berceste senin karın ağrıların ne durumda geçti mi doktora sordun mu? ay sen hamilesin gibi içime doğuyo inşallah öylesindir canım

amiinn inşallah valla bende bir diyorum hamileyim sonra düşününce
çok heveslenme diyorum
inşallah hamişizdir canım karnımın ağrısı hafifledi göğüslerim hala acıyo
ve bugün dışardan geldim 2 saat uyudum çok halsizim
ama metal tad yok ağzımdaa

hayırlısı canım inşallahh çok bekletmez Allahımm:26:

Öncelikle herkeze selamlar ,umarim herkez iyidir ve güzel gelişmeler enazından sizlerde vardır.
Kızlar esim kaza yaptı 3gun hastanede kaldı ,araba çöpe gitti,boynundaki alciyi bugun cikardilar sol bacak ise hala alıcıda.
Bugün eve geldik ,hala cok üzgünüm ,kurban oldugum ALLAHIM onu bana bağışladı cok şükür,Yeni toparlanmaya çalışıyoruz anlicaginiz,ALLAH neyi nasil verecekse versin hayirlisi ile versin.benim umutlarim simdiden temuza kaldi ama Olsun esim yanimda ya binlerce sukurler Olsun

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun..Allah beterinden korusun..

Ayyy canım benim bizde inşallah kötü bişey yoktur diyorduk
hamdolsun eşini Allah sana sanem ve doğacak çocuğuna bağışlamıış
araba falan hiç önemli değil eşin yanındaya
çok geçmiş olsun caanımmm

çok çok çok geçmişşşş olsunn canımmm... ay zaten içimizde bi korku vardııı.. Allah korumuşşşşşşş Allahım sana ve kızına bağışlamışşş... ayyyy canım sen nasılsınnn... uff çok korkmuşsundurrr. şimdi nasıl ağrısı felan varmııııı... ayy çok üzüldüm yaaaaaaaaaaaa.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…