Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Allah acil şifalar versin.Herşey düzelir merak etme verilmiş sadakanız varmış ki daha kötüsünden korumuş Rabbimm,, Hayırlı evlatlar hayırlı sağlıklı yaşamlar dilerim canım bnm..
,,

iyidir canım biz de topikcene belirti aramakla kafayı bozma yolunda ilerliyoz

biliyorum orkidem cok saolun ,,kizim iyi canim pek ne oldugunu anlamadi yengemde kaldi 3 gun onuda bugun eve getirdik ,,sorunca calisirken dustu diye anlatim kendisine ,,detayi bilsin istemedim

neyse kizlar ya konuyu kapatsak,,sizlerde neler var nasilsiniz ???

canım şok oldum çokk çook geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın canım..sıkma canını Allah sana bağışlamış eşini...
nasıl bir duygu seni çok iyi anlıyorum benim eşimde geçen yıl kaza yaptı araba takla attı pert oldu ama o gözlükleri bile gözünde bi yeri çizilmeden kurtuldu..Allahım bir daha yaşatmasın...ya ona bişey olsa ben ne yapardım sorusu o kadar çok geliyo ki insanın aklına..yiyip bitiriyodu beni bu duygu...çok şükür geride kaldı

ben koçişle 16. günü kaçırdım... bak orayııı biliyodun en son..

ondan beri aynı işteee.... hep kaçırıyom adamı

çok büyük geçmiş olsun.....

orkidem ben progestan içerken adet olabilir miyim
şimdi adet sancısı gibi gelip giden bişeyler var
kahverengi akıntım geldi bugünn acaba adet alurmuyumki dr u aramaya vaktim olmadı

Allah acil şifalar versin.Herşey düzelir merak etme verilmiş sadakanız varmış ki daha kötüsünden korumuş Rabbimm,, Hayırlı evlatlar hayırlı sağlıklı yaşamlar dilerim canım bnm..
,,

hoşgeldin canım tanıtsana kendini bebek düşünüyorsunuz heralde

kuzum allah acil şifalar versin inşşallah çok üzüldüm

deryaaam saol canim,,bende kendimi bununla yiyip bitirdim ya ,,,ya ona bisey olsaydi ne yapardim sorusu,,neyseki yanimda cok sukur

hayalimsin1 inş. haziran ayında kocişinden bi parçanın göbüşüne düşmesini diliyorum...inş. bu ay gebelik haberini alır daha çabuk unutursunuz bu tatsız olayı

kızlar kocişime kavuştum halvet günleri başladı artık benim de umudum var inşallah gelir bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…