Öncelikle herkeze selamlar ,umarim herkez iyidir ve güzel gelişmeler enazından sizlerde vardır.
Kızlar esim kaza yaptı 3gun hastanede kaldı ,araba çöpe gitti,boynundaki alciyi bugun cikardilar sol bacak ise hala alıcıda.
Bugün eve geldik ,hala cok üzgünüm ,kurban oldugum ALLAHIM onu bana bağışladı cok şükür,Yeni toparlanmaya çalışıyoruz anlicaginiz,ALLAH neyi nasil verecekse versin hayirlisi ile versin.benim umutlarim simdiden temuza kaldi ama Olsun esim yanimda ya binlerce sukurler Olsun
iyidir canım biz de topikcene belirti aramakla kafayı bozma yolunda ilerliyozbiliyorum orkidem cok saolun ,,kizim iyi canim pek ne oldugunu anlamadi yengemde kaldi 3 gun onuda bugun eve getirdik ,,sorunca calisirken dustu diye anlatim kendisine ,,detayi bilsin istemedim
neyse kizlar ya konuyu kapatsak,,sizlerde neler var nasilsiniz ???
canım cismen yanında değiliz ama yürekten yanındayız. üzülme olur mu eşin tez zamanda iyileşecek. bu arada kızın nasıl? o küçük olduğu için bu tür olayları anlaması, anlamlandırması farklı olabilir.
kırmızıyı bizzat görene kadar umut bitmez yavrum.
ama nasıl bi karın agrısı böle batma, gerilme şeklinde mi yoksa baya regli agrın mı ?:18::44:
başım gözüm üstüne ağam bu öğüdünü emir telakki ederim kendime
Senin özelden mesajinida aldım yaa ayy canım inanki seni cok seviyorum canimsiniz ya .canim Allah beterinden sakladı bizi tabikide şükür ediyorum ,esim eve geldi bugün ,heleki onun yanında hep gülmeye çalışıyorum yalandanda olsa ,ona moral olsun diye ,gerisi gelir hele bı iyilessinde ,ben onsuz yasiyamam ya onu Cook seviyorum.
Sizleri kendi dertlerimlede cok boğmak istemiyorum hadi siz anlatın kafam dağılsın biraz
Öncelikle herkeze selamlar ,umarim herkez iyidir ve güzel gelişmeler enazından sizlerde vardır.
Kızlar esim kaza yaptı 3gun hastanede kaldı ,araba çöpe gitti,boynundaki alciyi bugun cikardilar sol bacak ise hala alıcıda.
Bugün eve geldik ,hala cok üzgünüm ,kurban oldugum ALLAHIM onu bana bağışladı cok şükür,Yeni toparlanmaya çalışıyoruz anlicaginiz,ALLAH neyi nasil verecekse versin hayirlisi ile versin.benim umutlarim simdiden temuza kaldi ama Olsun esim yanimda ya binlerce sukurler Olsun
Allah acil şifalar versin.Herşey düzelir merak etme verilmiş sadakanız varmış ki daha kötüsünden korumuş Rabbimm,, Hayırlı evlatlar hayırlı sağlıklı yaşamlar dilerim canım bnm..
,,
ben koçişle 16. günü kaçırdım... bak orayııı biliyodun en son..
ondan beri aynı işteee.... hep kaçırıyom adamı
tek taraflı sanki çişim varmış gibi :26:
orkidem ben progestan içerken adet olabilir miyim
şimdi adet sancısı gibi gelip giden bişeyler var
kahverengi akıntım geldi bugünn acaba adet alurmuyumki dr u aramaya vaktim olmadı
Allah acil şifalar versin.Herşey düzelir merak etme verilmiş sadakanız varmış ki daha kötüsünden korumuş Rabbimm,, Hayırlı evlatlar hayırlı sağlıklı yaşamlar dilerim canım bnm..
,,
canım şok oldum çokk çook geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın canım..sıkma canını Allah sana bağışlamış eşini...
nasıl bir duygu seni çok iyi anlıyorum benim eşimde geçen yıl kaza yaptı araba takla attı pert oldu ama o gözlükleri bile gözünde bi yeri çizilmeden kurtuldu..Allahım bir daha yaşatmasın...ya ona bişey olsa ben ne yapardım sorusu o kadar çok geliyo ki insanın aklına..yiyip bitiriyodu beni bu duygu...çok şükür geride kaldı
kızlar kocişime kavuştumhalvet günleri başladı artık benim de umudum var inşallah gelir bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?