Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

fes ne kız??

tek taraflı ağrı derken sadece sağ taraf da demek istemiştim...

sen
tek taraflı çişim varmış gibi
oku benim nasıl düşünmem gerektiğini anla
tek taraflı fes ederler ya anlaşmayı bağlantı kuramadımdaa

kızlar kocişime kavuştum halvet günleri başladı artık benim de umudum var inşallah gelir bebişim

koptum yaa halvet günleri başlamış benimde doktora gittim 22mm yumurtam vardı ama bu hafta eşimin eğitimi vardı ... çatlama gününe yakın 2 kere ilişki oldu bakalım rast gelee

adam yorgun argın eve geliyo sapık gibi peşinde çocuk için dolanmakta komik oluyo yaa

ne zaman çalışmalara başlasak bi aksilik çıkıyo

hayalimsin1 inş. haziran ayında kocişinden bi parçanın göbüşüne düşmesini diliyorum...inş. bu ay gebelik haberini alır daha çabuk unutursunuz bu tatsız olayı

canim tesekur ediyorum guzel dileklerin icin ama benim haziran umudum yok yumurtlamaya 1 gun kala oldu bu olay ,,yumurtlama donemim gecti gitti yani,,ben temuz u beklicem artik,,temuzda turkiyede olucaz ,esim ozamana kadar kendini toparlarsa artik,belki vatanim ugur getirir kimbilir,,uzulmuyorum artik yeterki saglik olsun

saolun kızlar gerçi yumurtlama günlerime denk gelmiyo ve ilk denememiz ama hayırlısı olsun

siz neler yapıyosunuz var mı yeni gelişmeler
yeni gelişme yok canım. geri sayıma başladık bekliyoruz içte

yani yerleşmedimi niye kanamam var:26:
yanlış anlamışsın kuzum o çoktan yerleşmiştir anlamında söyledim. yumurtlamadan sonra yaklaşık 1 hafta sonra yerleşiyor ya sen o günleri geçirdin.inşallah bebişin tutundu seninle

bercestem sana bisey diyecem canim kesinlikle yazdiklarindan dolayi yolla cikiyorum sanma ,,seni cokta umutlandirmak istemiyorum ama benim icimdeki hiss sana karsi bu ay olucak bebisin diyor ,,tamamiylen benim hisslerim lutfen umutlanma yinede,,ben arada boyle olurum ,,,ins yanilmiyorumdur

Son düzenleme:

aaayyyy inşallah yaa bercestem adına ne çok sevinirim

canlarim ben cikiyorum kizimi yatirmam lazim,,burda hava saat 11 gibi karariyor hal boyle olunca yatma saatini kaciriyorum bazen ,hem kocisede bakiyim,tekrar gelirim gece uykusu kacanlari yanliz birakmam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…