kızlar kocişime kavuştumhalvet günleri başladı artık benim de umudum var inşallah gelir bebişim
ben koçişle 16. günü kaçırdım... bak orayııı biliyodun en son..
ondan beri aynı işteee.... hep kaçırıyom adamı
nasıl yani tek taraflı fes gibi bişey mi:44:
sen kacir dur ,,bisey olmaz ya verirsin elini kikiye temuz a beraber devam ederiz yine yeterki saglik olsun.
yok canım ya progestanı bırakmadan adet olmazsın.
sen kacir dur ,,bisey olmaz ya verirsin elini kikiye temuz a beraber devam ederiz yine yeterki saglik olsun.
peki başka şeylerden şüphe edebilirmiyim canım
üstünü görebilirmiyim izninle
peki başka şeylerden şüphe edebilirmiyim canım
üstünü görebilirmiyim izninle
hadi inşallah rast geleeeeeeeee
çok sevindim canım hadi hayırlısı
hadi gözün aydıııın. sizi gidiinşallah canım gelir bebişin bu ay
fes ne kız??
tek taraflı ağrı derken sadece sağ taraf da demek istemiştim...
kızlar kocişime kavuştumhalvet günleri başladı artık benim de umudum var inşallah gelir bebişim
yerleşme ola bilirmi orkidemmm....
hayalimsin1 inş. haziran ayında kocişinden bi parçanın göbüşüne düşmesini diliyorum...inş. bu ay gebelik haberini alır daha çabuk unutursunuz bu tatsız olayı
yerleşme için geç bir zaman gibi gözüküyor perişkoom
sen
tek taraflı çişim varmış gibi
oku benim nasıl düşünmem gerektiğini anla
tek taraflı fes ederler ya anlaşmayıbağlantı kuramadımdaa
yeni gelişme yok canım. geri sayıma başladık bekliyoruz içtesaolun kızlar gerçi yumurtlama günlerime denk gelmiyo ve ilk denememiz ama hayırlısı olsun
siz neler yapıyosunuz var mı yeni gelişmeler
yanlış anlamışsın kuzum o çoktan yerleşmiştir anlamında söyledim. yumurtlamadan sonra yaklaşık 1 hafta sonra yerleşiyor ya sen o günleri geçirdin.inşallah bebişin tutundu seninleyani yerleşmedimi niye kanamam var:26:
bercestem sana bisey diyecem canim kesinlikle yazdiklarindan dolayi yolla cikmiyorum sanma ,,seni cokta umutlandirmak istemiyorum ama benim icimdeki hiss sana karsi bu ay olucak bebisin diyor ,,tamamiylen benim hisslerim lutfen umutlanma yinede,,ben arada boyle olurum ,,,ins yanilmiyourmdur
canlarim ben cikiyorum kizimi yatirmam lazim,,burda hava saat 11 gibi karariyor hal biyle olunca yatma saatini kaciriyorum bazen ,hem kocisede bakiyim,tekrar gelirim gece uykusu kacanlari yanliz birakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?