Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

vaalla tam bilmiyommm deryaaaaa neymiş o diyince alıntı aldım bi arkadaşşş bu tarçınlı... kürü yazmıştı bi kaç sayfa önce var....
inciride bi doktor arkadaş bol bol yediğini sölediii.... bakmak lazım netten... benim için şuan geç
olmasa bi daha ki aya denicem bendee

bat ne ??????????
bizim kızlar çok tatlıdırrr.... sende gelllll:))))))))))

evet canim gercekden oyle.geldim bende.benim adet dongum 31 35 gun arasi.26 mayisdi 27 mayis oldum..ve gidip hemen folik asid aldim.cunki cok cesaretsizdim.ama birden cesaretlendim iste..........

bat ne ??????????
bizim kızlar çok tatlıdırrr.... sende gelllll:))))))))))

başlangıç adet tarahi olabilir mi acabaa ??

herifin işi olmasa bağlıcam ama iş olunca elim kolum bağlanıyo
eğitimi vardı yorgun argın geldi 2 kere sapık gibi baştan çıkardım bakalım inş. tutturmuşuzdur

.60: sapık gibi kısss güldürdün berii...
inşallahhhh tutmuştur

bebek için mi cesarettin yoktuu :????

yokdu.cunki bir kizim var cok sukur 18 aylik..ve kizimdan once iki dusuk yasamisdim.o yuzden dedim hemen calismalara basliyim.cunki ne zaman olur belli deyil.

.60: sapık gibi kısss güldürdün berii...
inşallahhhh tutmuştur

ama aynen öyle yaa adam yorgun argın geliyo direk uyumak istiyo bende mecburen yoldan çıkarıyorum onu yoksa sadece bebek için yanaştığımı bilse alınır valla banada diyo sende bi sapıklık var bu ara diyo..

cok komik.ama coooooooook haklisinnnnnnnnn

Allahım sağlıklı bebişler nasip et bütün isteyen arkadaşlarıma ve banaa aminnnn

kızlar ne kadar süredir deniyosunuz ve olmuyor???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…