inşallah beklemeden hemen hamile kalırsınnnnn inşallahhhhhhhhh :)))))))))))))9
yumurtamı 2 aydır takip ettiriyorum...22mm büyüyor ama her çatlama gününe yakın bizim herifin işi çıkıyo bakalım bu ay tutturabildik mi
insallah guzelim.sende,burdaki tum kizlarda insallah
bat ne ??????????
bizim kızlar çok tatlıdırrr.... sende gelllll:))))))))))
bat ne ??????????
bizim kızlar çok tatlıdırrr.... sende gelllll:))))))))))
evet canim gercekden oyle.geldim bende.benim adet dongum 31 35 gun arasi.26 mayisdi 27 mayis oldum..ve gidip hemen folik asid aldim.cunki cok cesaretsizdim.ama birden cesaretlendim iste..........
inşallah yarınki testte hcg testin çok çok artar canım 2 katına 3 katına cıkar inşallah hayırlısıyla.
başlangıç adet tarahi olabilir mi acabaa ??
herifin işi olmasa bağlıcam ama iş olunca elim kolum bağlanıyo
eğitimi vardı yorgun argın geldi 2 kere sapık gibi baştan çıkardımbakalım inş. tutturmuşuzdur
evet canim gercekden oyle.geldim bende.benim adet dongum 31 35 gun arasi.26 mayisdi 27 mayis oldum..ve gidip hemen folik asid aldim.cunki cok cesaretsizdim.ama birden cesaretlendim iste..........
bebek için mi cesarettin yoktuu :????
doktorum banada folik asit vermiştihayırlısı bakalım
yokdu.cunki bir kizim var cok sukur 18 aylik..ve kizimdan once iki dusuk yasamisdim.o yuzden dedim hemen calismalara basliyim.cunki ne zaman olur belli deyil.
.60: sapık gibi kısss güldürdün berii...
inşallahhhh tutmuştur
ayyyyyy Allahhh bagışlasınnnnnnnnnn....
anladım canımmmm...
ama aynen öyle yaa adam yorgun argın geliyodirek uyumak istiyo bende mecburen yoldan çıkarıyorum onu yoksa sadece bebek için yanaştığımı bilse alınır valla banada diyo sende bi sapıklık var bu ara diyo..
ama aynen öyle yaa adam yorgun argın geliyodirek uyumak istiyo bende mecburen yoldan çıkarıyorum onu yoksa sadece bebek için yanaştığımı bilse alınır valla banada diyo sende bi sapıklık var bu ara diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?