slm kızlar bende heray olsa diye topic gezen bir hatundum 1yıl once kürtaj olmuş ve 6ay korunmuştuk ve ocaktan beri aşırı stresten ilişki bile yaşamıyoduk desem yeri var hemen yap dik ayakları aybaşı bekle hadi tekrar darken mart ay sonu tüm başımı küçük sulu sivilceler kapladı yaşta geçiyo diye takarken marttan sonar bi sure başka topiklere takılıp bebeği takmıcam dedim başım için kortizonlu olduğu için ilaçlarıda kullanmadım ve ağrıkesici bile almadım bi sorunumuz yoktu ama kocişe ballı muz üstüne fındık ceviz kırarak yedirdim ama stress en önemlisi bide hemen çat pat ilişk, yerine kadının ıslanması (kayganlık )önemliymiş
şimdi mayıs ayında şükür geldi meleğim inşallah benim meleğim tutunur sizinde melekleriniz oluşur hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
maşallah canım Allah hayırlsıyla ve sağlıkla bebişini kucagına almanı da nasip etsin. hamile oldugunu ögrenmeden önce hatırladıgın belirtilerin var mı hissetmiş miydin?
canimmm uzulmee ne olur insan bir anda gorunce kotu oluyor evet benimde kirmizilar geldiginde misafirim vardi evde biseyde yapamadimm insallh onumuzdeki aya canimm benim moral bozmak yokkızlar bugünün kötü haberini veriyorum...kırmızılar erkenden geldi sağolsun 26.günde oldum.çok kötüyüm dünya basıma yıkılmıs gibi okulda arkadasların yanında sen sakrak olmaya çalıstım ama eve girer girmez daha fazla kendimi tutamadım2.asılamam da tutmadı ne yapıcam bilmiyorum...
inşallah sizlerden güzel haberler gelir canlarım benim.
canimmm benimm yaaa hayirlisi olsun onumuzdki aya olacak insallh bizdeki umutlar tukenmezz olacak insallh bir gunnBende bi kaç saat önce adet oldum...Haziran umudu bitti yani...Hepimiz için hayırlısı olsun.......
caniiimmm ben senden de cok umutluydum ama ne yapalimm hayirlisi olsunnselam kızlar bende testimi yaptırdım
vee sonuç negatif 0.01 miş
olmayan arkadaşlar ser_ay yaşamım Allahım hayırlısını versin
lütfen üzülmeyelim Allahım bunada şükür diyorum :26:
bu topikte özlemle bekleyenlerdenim hepiniz gibi
ama Allah sevdiği kullarına verirmiş imtihanı
Allah fazla aratmasın hiçkimseyi:26:
bende sizinle devam diyorum batım 25 haziran umutlar bitmez diyorum bitirmesindeinşallah
canimmm senin icinde hayirlisi olsunnn bu ayyy hep beraber hayirli haberleri alacazz insallhhhmayıs geldı 22 hazırana kaldık cnm
hayırlısı olsun cnm biz ne yapsak ne düşünsek de bos.benim de bu ay tedavide son sansım simdilik demiştim ya tayin işleri felan var tasınma işleri girecek araya.bende okulda seminer dönemi bitince memlekete gitmeyi düşünüyorum kafa dağıtırım su tedavi işini halledeyim de olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)))
canimmm bende sana bunu soracaktimm tyin isi ne oldu diyeee allah gonlune gore versin canimmm insallh ailenin yaninda olursunnncnm 3,5 yıldır çalısıyorum ben.1 temmuza kadar okulda olmak zorundayız ondan sonra memlekete inş.
tayin yeri cuma günü belli olcak nasipse onu da paylasırım zaten sizlerle.giresunluyum ben bu arada.ilk tercih giresun 2.samsun.ilk 2 tercih önemli zaten birisi çıkıyo bebiş işi hayal oldu tayinimiz nereye çıkacak bakalım:18::18:
canimmm benim bundan 3 ay once silik cizgi cikmisti vee uzaktan bile baksann belliydii ama o gun geldi kirmizilarr kan testi yaptir canim en iyi sonuc icin hayirlisi olsun hakkindahıc boyle bısey yasayan warmı cooook yakından sılık gıbı olan dedıgım gıbı gecen ay cok sancılı oldum yınee boyleydı 3 ay oncede dusuk yapmıstım 2 gun kala cıft cızgı cıkmıstı
ayyyy boyle birsey duymaya cok ihtiyacim vardiii insallh olur canim yukselir degerin hadi hayirlisi arkadasimmmkizlar nasilsiniz? biraz once hemsire aradi test sonucu icin. beta 12 cikmis, pregesteron 11. deger dusuk oldugu icin testi yarin tekrar yapalim dedi. erken oldugu icinde olabilir bu deger dedi. dua edermisiniz bnm icin lutfen
1.1​2 SILME KASIGI COREK OTU VE 10 CAY KASIGI TOZ TARCIN 10 yemek KASIGI SAF BAL
2.BU KARISIMDAN HERGUN 1 yemek KASIGI ADETIN 2.GUNU BASLAYIP 12. GUNUNE KADAR SABAH AKŞAM YENIR.COREK OTUNU IYICE CIGNEMELIYIZ.YUMURTALARI BUYUTUP HORMONLARI DUZENLER hamile KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR.
slmmmmmmm :)))))))))))))))))
kader arkadaşşş yazmışşşş... bu kürüüüüü....
günaydın kızlaarrr :)))) son 2 gün çok heyecanladım birdenhala pek bi belirtim yok... su kıvamlı hafif bi akıntı var sadece bi de memişler baya acıyo
yaklaştıkça belirti arıyo dimi insan... merak ediyo
hamile birinden duymak bide.....
günaydın kızlaarrr :)))) son 2 gün çok heyecanladım birdenhala pek bi belirtim yok... su kıvamlı hafif bi akıntı var sadece bi de memişler baya acıyo
canlarimm rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsinn
bizden gecti simdilik insallh sizlerden aliriz guzel haberler de soyle keyfimiz yerine gelirr
bizlerde beklemedeyiz sizlerden gelecek guzel haberleri bekliyoruzz
ilk guzel haberi bizlere verin olur mu
yaklaştıkça belirti arıyo dimi insan... merak ediyo
hamile birinden duymak bide.....
okuyunca heycanlanıyosun dimi?..walla canm senden ümitliyim bende hiç belirti yok çünkü hadi bakalım seninde haırlı haberlerini alalım :))
canlarimm rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsinn
bizden gecti simdilik insallh sizlerden aliriz guzel haberler de soyle keyfimiz yerine gelirr
bizlerde beklemedeyiz sizlerden gelecek guzel haberleri bekliyoruzz
ilk guzel haberi bizlere verin olur mu
hadi hayırlısı rastgele canım ben de de belirti yok bekliyoruz bakalım:18::18:
hanimlar cok fazla muhabbete katilmasamda sizi uzaktan uzaktan takip ediyrm. adet olan arkadaslar ve testlerini tekrarlayacak olanlar var allahim herkesi yardimcisi olsun benimde gunum 1 gun gecti bu aksam dr a gidecegim bakalim ne cikacak. bir tek goguslerim aciyor baskada birsey yok 2 haftadir yumurtaliklarimda sanci vardi bicak saplanir gibi ama artik onlarda yok. bu sabah sadece bas agrim basladi degisik bir sekilde o kadar yani. umarim gebeyimdir:18:
bat ne zaman senin canım
hanimlar cok fazla muhabbete katilmasamda sizi uzaktan uzaktan takip ediyrm. adet olan arkadaslar ve testlerini tekrarlayacak olanlar var allahim herkesi yardimcisi olsun benimde gunum 1 gun gecti bu aksam dr a gidecegim bakalim ne cikacak. bir tek goguslerim aciyor baskada birsey yok 2 haftadir yumurtaliklarimda sanci vardi bicak saplanir gibi ama artik onlarda yok. bu sabah sadece bas agrim basladi degisik bir sekilde o kadar yani. umarim gebeyimdir:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?