Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

slm kızlar bende heray olsa diye topic gezen bir hatundum 1yıl once kürtaj olmuş ve 6ay korunmuştuk ve ocaktan beri aşırı stresten ilişki bile yaşamıyoduk desem yeri var hemen yap dik ayakları aybaşı bekle hadi tekrar darken mart ay sonu tüm başımı küçük sulu sivilceler kapladı yaşta geçiyo diye takarken marttan sonar bi sure başka topiklere takılıp bebeği takmıcam dedim başım için kortizonlu olduğu için ilaçlarıda kullanmadım ve ağrıkesici bile almadım bi sorunumuz yoktu ama kocişe ballı muz üstüne fındık ceviz kırarak yedirdim ama stress en önemlisi bide hemen çat pat ilişk, yerine kadının ıslanması (kayganlık )önemliymiş
şimdi mayıs ayında şükür geldi meleğim inşallah benim meleğim tutunur sizinde melekleriniz oluşur hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

maşallah canım Allah hayırlsıyla ve sağlıkla bebişini kucagına almanı da nasip etsin. hamile oldugunu ögrenmeden önce hatırladıgın belirtilerin var mı hissetmiş miydin?

maşallah canım Allah hayırlsıyla ve sağlıkla bebişini kucagına almanı da nasip etsin. hamile oldugunu ögrenmeden önce hatırladıgın belirtilerin var mı hissetmiş miydin?

yaklaştıkça belirti arıyo dimi insan... merak ediyo
hamile birinden duymak bide.....

Son düzenleme:
günaydın kızlaarrr :)))) son 2 gün çok heyecanladım birden hala pek bi belirtim yok... su kıvamlı hafif bi akıntı var sadece bi de memişler baya acıyo

ayyy kizlarrr gozlerimmm sasi oldu okumaktannn ne yazmissinizz yavvvv ama seviyorum sizleri

canimmm uzulmee ne olur insan bir anda gorunce kotu oluyor evet benimde kirmizilar geldiginde misafirim vardi evde biseyde yapamadimm insallh onumuzdeki aya canimm benim moral bozmak yok calismalara tam gaz devamm
Bende bi kaç saat önce adet oldum...Haziran umudu bitti yani...Hepimiz için hayırlısı olsun.......
canimmm benimm yaaa hayirlisi olsun onumuzdki aya olacak insallh bizdeki umutlar tukenmezz olacak insallh bir gunn
caniiimmm ben senden de cok umutluydum ama ne yapalimm hayirlisi olsunn
benim de yine haziran canimm buradayiz yanii beraberiz arkadasim 26haziran:))
rabbim oncelikle hakkimizda hayirlisini nasip etsinnnn AMINNN
mayıs geldı 22 hazırana kaldık cnm
canimmm senin icinde hayirlisi olsunnn bu ayyy hep beraber hayirli haberleri alacazz insallhhh

canimmm bende sana bunu soracaktimm tyin isi ne oldu diyeee allah gonlune gore versin canimmm insallh ailenin yaninda olursunnn
hıc boyle bısey yasayan warmı cooook yakından sılık gıbı olan dedıgım gıbı gecen ay cok sancılı oldum yınee boyleydı 3 ay oncede dusuk yapmıstım 2 gun kala cıft cızgı cıkmıstı
canimmm benim bundan 3 ay once silik cizgi cikmisti vee uzaktan bile baksann belliydii ama o gun geldi kirmizilarr kan testi yaptir canim en iyi sonuc icin hayirlisi olsun hakkinda
kizlar nasilsiniz? biraz once hemsire aradi test sonucu icin. beta 12 cikmis, pregesteron 11. deger dusuk oldugu icin testi yarin tekrar yapalim dedi. erken oldugu icinde olabilir bu deger dedi. dua edermisiniz bnm icin lutfen
ayyyy boyle birsey duymaya cok ihtiyacim vardiii insallh olur canim yukselir degerin hadi hayirlisi arkadasimmm

canimm karisimi gunluk hazirlarsan daha iyi olurr cunkuu corek otunu oguttugun anda hemen yiyeceksin onun yararli yaglari ucucu oluyormuss
bende yapmistim bir ara hepsinden 1 cay kasigi koyuyordum gunluk ve corek otunu da havanda dovuyordummm
umarim yardimci olabilmisimdir

günaydın kızlaarrr :)))) son 2 gün çok heyecanladım birden hala pek bi belirtim yok... su kıvamlı hafif bi akıntı var sadece bi de memişler baya acıyo

okuyunca heycanlanıyosun dimi?..walla canm senden ümitliyim bende hiç belirti yok çünkü hadi bakalım seninde haırlı haberlerini alalım :))

yaklaştıkça belirti arıyo dimi insan... merak ediyo
hamile birinden duymak bide.....

canlarimm rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsinn
bizden gecti simdilik insallh sizlerden aliriz guzel haberler de soyle keyfimiz yerine gelirr
bizlerde beklemedeyiz sizlerden gelecek guzel haberleri bekliyoruzz
ilk guzel haberi bizlere verin olur mu

ben kaciyorum kizlar gelirim yine evi toplayim camasirlarimi asayim opuldunuzz

aminnn yaşamımm... inşallah az kaldı.... bakalım hayırlısı olsun ..
bu arad o kür benim buldugum bişey değill... arkadaştan alıntı aldımm..
günlük yaparım bendee... teşekkürlerr yazdığın içinn:)))))

hanimlar cok fazla muhabbete katilmasamda sizi uzaktan uzaktan takip ediyrm. adet olan arkadaslar ve testlerini tekrarlayacak olanlar var allahim herkesi yardimcisi olsun benimde gunum 1 gun gecti bu aksam dr a gidecegim bakalim ne cikacak. bir tek goguslerim aciyor baskada birsey yok 2 haftadir yumurtaliklarimda sanci vardi bicak saplanir gibi ama artik onlarda yok. bu sabah sadece bas agrim basladi degisik bir sekilde o kadar yani. umarim gebeyimdir:18:

okuyunca heycanlanıyosun dimi?..walla canm senden ümitliyim bende hiç belirti yok çünkü hadi bakalım seninde haırlı haberlerini alalım :))

inşallah senden de güzel haberleri alırız... zaten belirti vermeden de olabiliyomuş umutsuzluğa yer yok dahaaaaa kırmızıları görmeden hemen öyle düşünme.. inşallah olucak bu ay Allahım nasip etmiştir inşallah

inşallah zaten olursa ilk önce buraya gelip sizlere söylicemmm

ben de şubattan beri korunmuyorum ama olmadı. bu ay da tatil dönüşü idrar yolu iltihabı oldum ilaç kullandım ama korunmadım da. birkaç aydır adet düzenim de bozuldu. normalde 28 günde bir olurdum ama 2 aydır gecikiyor. yumurtlama günümü de hesaplayamıyorum.

ay ne güzel haberlerrr, ne güzel belirtiler. inşallah hamilesindir canımmm. ben de bu belirtiler olsa test yapmadan kendime hamile teşhisini koyardım valla bizi bekletme hemen sonucu bildir cok meraklandım.

ayy hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruzzz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…