Allahım sağlıklı bebişler nasip et bütün isteyen arkadaşlarıma ve banaa aminnnn
kızlar ne kadar süredir deniyosunuz ve olmuyor???
Allahım sağlıklı bebişler nasip et bütün isteyen arkadaşlarıma ve banaa aminnnn
kızlar ne kadar süredir deniyosunuz ve olmuyor???
Bana yazmıştın canımyok cnm baskasına yazdın sanırım..
ama kisaca yaziyim.evlendiyim aydan bebek istiyordum.10 ay olmadi doktora gittim.ve et beni varmis.onu aldikdan 2 ay sonra hamile kaldim.maleseef dusdu,sonra 4 ay korunduk.denememin 4 ayi hamile kaldim.ve yine dusdu.ondan sonra 1 ay korundum.diyer ay kaldim.ve cok sukur nazlim koynumda.kizlar hepiniz icin dua edicem....bebisler gelsinnnnnnnnn
ama kisaca yaziyim.evlendiyim aydan bebek istiyordum.10 ay olmadi doktora gittim.ve et beni varmis.onu aldikdan 2 ay sonra hamile kaldim.maleseef dusdu,sonra 4 ay korunduk.denememin 4 ayi hamile kaldim.ve yine dusdu.ondan sonra 1 ay korundum.diyer ay kaldim.ve cok sukur nazlim koynumda.kizlar hepiniz icin dua edicem....bebisler gelsinnnnnnnnn
bu süreçlerr çok üzücü oluyo yaaaa....
çok sıkıntılı ve yıpratıcı.....
Allah nazlınaaaa uzun ömür versinnn.........
aminn inş. canım bizde senin gibi tadarız bu duyguyu
kizlar ben gidiyim uykum geliyor yavasdan.sizleri cok sevdim.katildim araniza
kizlar nasilsiniz? biraz once hemsire aradi test sonucu icin. beta 12 cikmis, pregesteron 11. deger dusuk oldugu icin testi yarin tekrar yapalim dedi. erken oldugu icinde olabilir bu deger dedi. dua edermisiniz bnm icin lutfen
kizlar nasilsiniz? biraz once hemsire aradi test sonucu icin. beta 12 cikmis, pregesteron 11. deger dusuk oldugu icin testi yarin tekrar yapalim dedi. erken oldugu icinde olabilir bu deger dedi. dua edermisiniz bnm icin lutfen
kızlar ben aranızdan kırmızı kartla çekiliyorum umarım sizin bebişiniz sizinledir güzel haberlerinizi bekliyorum :)
kizlar ben gidiyim uykum geliyor yavasdan.sizleri cok sevdim.katildim araniza
canım lütfen çekilme bende kırmızı kart ıyedimnapalım yani
bizi dostlarını bırakma ben seni listeye eklerim yeni batını söyle
bu arada üzülmüyoruz dimi canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?