Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim 3. ay oluyor ama bende pko var canım o yüzden doktorum klomen verdi yumurtam klomenle bu kadar büyüdü..yoksa yumurtam büyümüyordu

ama kisaca yaziyim.evlendiyim aydan bebek istiyordum.10 ay olmadi doktora gittim.ve et beni varmis.onu aldikdan 2 ay sonra hamile kaldim.maleseef dusdu,sonra 4 ay korunduk.denememin 4 ayi hamile kaldim.ve yine dusdu.ondan sonra 1 ay korundum.diyer ay kaldim.ve cok sukur nazlim koynumda.kizlar hepiniz icin dua edicem....bebisler gelsinnnnnnnnn

bu süreçlerr çok üzücü oluyo yaaaa....
çok sıkıntılı ve yıpratıcı.....
Allah nazlınaaaa uzun ömür versinnn.........

aminn inş. canım bizde senin gibi tadarız bu duyguyu

kizlar ben gidiyim uykum geliyor yavasdan.sizleri cok sevdim.katildim araniza

kizlar nasilsiniz? biraz once hemsire aradi test sonucu icin. beta 12 cikmis, pregesteron 11. deger dusuk oldugu icin testi yarin tekrar yapalim dedi. erken oldugu icinde olabilir bu deger dedi. dua edermisiniz bnm icin lutfen

canım benim hadii çokk dua ediyorum sana. bata daha olduğundan düşük çıkmıştır. hadi güzel haber bekliyoruz tatlım

selam yavrular günaaaydın:) işe gitmeden bi bakayım dedim. herkesi öpüyorum. akşama görüşürüz.

bugün perşembe gecesi hepimiz için dua edicem
tüm bebek isteyenler için sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım diye
henüz benim ilk denemem ama olmayacağını düşünmek bile yıpratıyor insanı
bu süreçte etrafımda duydugum istemiyorduk,kazayla oldu,süpriz oldu,keşke olmasaydı
diyenlere iyice sinir oluyorum
meğersem ne kadar büyük bir servetmiş 10 tane evin araban olsa ne yazar bu duyguyu tadamadıktan sonra......

kizlar nasilsiniz? biraz once hemsire aradi test sonucu icin. beta 12 cikmis, pregesteron 11. deger dusuk oldugu icin testi yarin tekrar yapalim dedi. erken oldugu icinde olabilir bu deger dedi. dua edermisiniz bnm icin lutfen

caannııımmmm bunu duymaya ne kadar ihtiyacımız varmış ne kadar sevindim anlatamam
inşallah bugün değerin katlanarak artar senin için hep dua edecem sweetimmm benim yaa
hemen yaz ihmal etme biziiiiii:26::26:

kızlar ben aranızdan kırmızı kartla çekiliyorum umarım sizin bebişiniz sizinledir güzel haberlerinizi bekliyorum :)

canım lütfen çekilme bende kırmızı kart ıyedim napalım yani
bizi dostlarını bırakma ben seni listeye eklerim yeni batını söyle
bu arada üzülmüyoruz dimi canımmm

herkesee günaydın aşk dolu şefkat dolu
bide bol hamiş haberi dolu birgün olsun inşallaaaaaaahhhhhh sizi çok seviyorumm
ben okula gidiyorum şimdi arada gelip sweeetime bakarım ayy çok heyecanlandııımmmmmm:26::26:

canım lütfen çekilme bende kırmızı kart ıyedim napalım yani
bizi dostlarını bırakma ben seni listeye eklerim yeni batını söyle
bu arada üzülmüyoruz dimi canımmm

sanırım yeni bat 27 haziran üzülmek için çok erken tabiki yeni ay yeni umutdur benim daha 6. ayım denemede zamanı değilmiş demekki ama tabiki olsaydı napardımları düşünürken bile seviniyoruz sonra kırmızı gelince kursağımızda kalıyo bütün üzüntüm buna oda geçici rabbim eksikliğini vermesin istemeyenlere değilde yürekten isteyenlere versin AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…