ben de şubattan beri korunmuyorum ama olmadı. bu ay da tatil dönüşü idrar yolu iltihabı oldum ilaç kullandım ama korunmadım da. birkaç aydır adet düzenim de bozuldu. normalde 28 günde bir olurdum ama 2 aydır gecikiyor. yumurtlama günümü de hesaplayamıyorum.
hanimlar cok fazla muhabbete katilmasamda sizi uzaktan uzaktan takip ediyrm. adet olan arkadaslar ve testlerini tekrarlayacak olanlar var allahim herkesi yardimcisi olsun benimde gunum 1 gun gecti bu aksam dr a gidecegim bakalim ne cikacak. bir tek goguslerim aciyor baskada birsey yok 2 haftadir yumurtaliklarimda sanci vardi bicak saplanir gibi ama artik onlarda yok. bu sabah sadece bas agrim basladi degisik bir sekilde o kadar yani. umarim gebeyimdir:18:
5 haziran canımm:18::18:
hanimlar cok fazla muhabbete katilmasamda sizi uzaktan uzaktan takip ediyrm. adet olan arkadaslar ve testlerini tekrarlayacak olanlar var allahim herkesi yardimcisi olsun benimde gunum 1 gun gecti bu aksam dr a gidecegim bakalim ne cikacak. bir tek goguslerim aciyor baskada birsey yok 2 haftadir yumurtaliklarimda sanci vardi bicak saplanir gibi ama artik onlarda yok. bu sabah sadece bas agrim basladi degisik bir sekilde o kadar yani. umarim gebeyimdir:18:
az kalmış :)
tiroid tedavisi oldum ben de daha geçen ay düzene girdi bakalım olcak mı bu ay..
içimden bi ses bu ay olcak diyo ama az sonra bi umutsuzluk geliyo.........:44:
idrar testi yapsan cıkar aslında yapsana kız
inşallah bugün güzel haberii alırsınnn:)))))))))))))))
yokk cnm yaa sevmiyorm o testi. hep bana kara haberler verdi. zaten dr kontrolndyim aksama bekliyor dr olmazsan 31 inde gel demisti. haberi ondan almak isterim. gerci biz esimle tahlili alir almaz dr gostermeden bakiyoruz ama
ee bakcan tabihadi haırlı haberlerini söylersin inşallah
benimde öyle bebek istediğimden beri hep geç oluyorum normalde hep günü güne olurdum benim 8 aydır hep bole.
kızlar merhaba ben dun ıdrar testı yapmıstım yer cızgısımı bu falan dıye perım hatırlar bugun tekrarladım ve daha koyu ama 4 gun war ve bazen adete yakın vucut lhcg salgılıyormus denıyor nolucak halım allahım hayırlısıyla nasıp et ınsallah
adetim 4 gün geçiyo hala tık yok. kullandığım antibiyotiklerden olabilirmi sizce adet gecikmem. idrar yolu iltihabı tedavisi görüyorum. ayy çok merak ediyorum ya. felaket göğüslerim ağrıyo.
ay test yapsana canım daha ne duruosun 4 gün geçmiş. var mı bi his, belirti, bişi?
ay test yapsana canım daha ne duruosun 4 gün geçmiş. var mı bi his, belirti, bişi?[/QUOT
belirtilerim, şiddetli kasık ağrısı ve göğüslerim inanılmaz ağrıyo dokunamıyorum bile. sol kasığımda batma oluyo ara ara. ya ilaç kullandığım için engeller diye düşünüyorum. 4 gün önce hastanede test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. adet günümdü. doktor adetten bir hafta sonra kesin sonuç alınır tahlilden dedi ve geç döllenme olduysa geç belli olur dedi.
hem ilk sayfada batın 1 haziran yazıyo nasıl 4 gün geçti yahuuuuuu.:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?