canım benim de aynı yaa karın ağrısına takık durumdayım ya, psikolojik midir kendime zorla mı yaptırıyorum bilmiyorum dün çokk hafiften karnım agrıdı hafiften.gögüsler aynı biraz şiş yan tarafları acıyo.Başka da hiç bi belirtim yok. düm kocacıgımda soruyo hamilelik belirtisi var mı diye. benimki cok rahat adam yaa. aşılama mı yapsak diyom gerek kalmaz ona diyo.sabırsızlıkla batımı bekliyorum:18::18:
sidik testinde bişey çıkmadıki yaşamımyaa
ben valla onun için gitmiyom...
ben kendim çift çizgiyi görmek istiyodum..
eşime süpriz yapacaktım....
şimdi tahlil olursa eşimde yanımda olucak ....
kasık ağrısı bende hissetim belli bir süre sonra insan pranoyok oluyo ... ben mi öle sanıyomdi yeeeeee
inşallah canım hamişsindir
inşallah gerek kalmaz kocişinin de dediği gibi bu sefer bebişin senledir.. inşallahhhhhhhhhh ( nazar boncuğu) koymayı bilmiyomm
senin adina ben koydumm
sen niye koyamiyon ki?:26::26:
bat yarın ve bugün öğrenciler ile deli gibi yakan top oynadımzıp zıp zıpladım
bebiş varsa bile baya sarsılmıştır
he yaww dogru sölüyonn yeter ki çıksın...( ama teste çıkmadı :26:) gerçi erken yaptım ama....
kocam kesin bayılır.... çok istiyo o
saol canım
heeee nokta koyuyomuşunnn...)
bat yarın ve bugün öğrenciler ile deli gibi yakan top oynadımzıp zıp zıpladım
bebiş varsa bile baya sarsılmıştır
ben cikiyorum kizlarr doktora gidecem ya hazirlanayim yavastann aksama gorusuruzzz
allahh seniii
amaaaannnn iyi yapmissin yaa biz yerimizden kimildamiyoz da ne oluyor sanki sifir elde sifirrrr
sen simdiden alıştırırsan böle oyun oynatmalaraaa....
ahbubenkendimi canım sen nezamandır istiyosun bebiş. yenimi evlisin?
canlarım ben pazar gününe kadar yokum sizi özleyeceğim. hoşçakalın:)
canimmm yaa cok iyi anliyorum seni valla artik biz butun hayatimizi hamile gibi geciriyoruz valla artik atlayip ziplamayi ozledim yaaa rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin canim.....
2 saat sonra doktorda olacam kizlarr yine bir tedavi daha uygulayacaz buyuk ihtimal insallh bu son olurrr...
ben artik kendimi boyle gormek istiyorum ammma..
kasık ağrısı bende hissetim belli bir süre sonra insan paronayak oluyo ... ben mi öle sanıyomdi yeeeeee
inşallah canım hamişsindir
inşallah gerek kalmaz kocişinin de dediği gibi bu sefer bebişin senledir.. inşallahhhhhhhhhh ( nazar boncuğu) koymayı bilmiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?