Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sidik testinde bişey çıkmadıki yaşamımyaa
ben valla onun için gitmiyom...
ben kendim çift çizgiyi görmek istiyodum..
eşime süpriz yapacaktım....
şimdi tahlil olursa eşimde yanımda olucak .... [/QUOTE]

kiziiimmm birak sen surprizi falan ikinize de surpriz olurr fena mi?
birakk yeterki pozitifff ciksinnn

kasık ağrısı bende hissetim belli bir süre sonra insan paronayak oluyo ... ben mi öle sanıyomdi yeeeeee
inşallah canım hamişsindir
inşallah gerek kalmaz kocişinin de dediği gibi bu sefer bebişin senledir.. inşallahhhhhhhhhh ( nazar boncuğu) koymayı bilmiyomm

Son düzenleme:
sidik testinde bişey çıkmadıki yaşamımyaa
ben valla onun için gitmiyom...
ben kendim çift çizgiyi görmek istiyodum..
eşime süpriz yapacaktım....
şimdi tahlil olursa eşimde yanımda olucak ....

kiziiimmm birak sen surprizi falan ikinize de surpriz olurr fena mi?
birakk yeterki pozitifff ciksinnn[/QUOTE]

he yaww dogru sölüyonn yeter ki çıksın...( ama teste çıkmadı :26:) gerçi erken yaptım ama....
kocam kesin bayılır.... çok istiyo o

senin adina ben koydumm
sen niye koyamiyon ki?:26::26:

he yaww dogru sölüyonn yeter ki çıksın...( ama teste çıkmadı :26:) gerçi erken yaptım ama....
kocam kesin bayılır.... çok istiyo o[/QUOTE]

insallah cikar canim sonuca bakmadan gir adamin koluna da dusmesin oralardaa

bat yarın ve bugün öğrenciler ile deli gibi yakan top oynadım zıp zıp zıpladım

bebiş varsa bile baya sarsılmıştır

bat yarın ve bugün öğrenciler ile deli gibi yakan top oynadım zıp zıp zıpladım

bebiş varsa bile baya sarsılmıştır

allahh seniii
amaaaannnn iyi yapmissin yaa biz yerimizden kimildamiyoz da ne oluyor sanki sifir elde sifirrrr

ben cikiyorum kizlarr doktora gidecem ya hazirlanayim yavastann aksama gorusuruzzz

Son düzenleme:
allahh seniii
amaaaannnn iyi yapmissin yaa biz yerimizden kimildamiyoz da ne oluyor sanki sifir elde sifirrrr

öyle valla canım geçen ay tüm belirtilerim vardı tam hamile modundaydım birşey çıkmadı, bu ay zaten olmaz diye düşündüğümden yapmamam gereken her şeyi yaptım,,,

ohhh sefam olsun bak neler kaçırıyor gelse de birlikte oynasak fena mı ???:131:

ahbubenkendimi canım sen nezamandır istiyosun bebiş. yenimi evlisin?

evet canım yeni.15 aydır evliyim, yaklaşık 8 aydır bebiş istiyoz. Aslında ben evlendiğim ilk günden beri istiyorum da kocam biraz engel oldu kocacıgım 1- 2 sene istemiyodu ama başladık denemelere 8 aydır hiçbişey yok. Hayırlısı hepimizin hakkında napalım.Nasibimiz nezamansa Allahım ozaman verir. beklemeye devam

inşallah bu seferki tedavin çooookkkkkk başaralı olur canımm hayırlısıyla sağlıklı bi bebişin olur inşallah.

inşaaalllaaaahhhh perimmm inşallah.Allahım bu kadar isteğimizi boşa çevirmez, hayırlı ve sağlıklı bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…