Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benım bata 3 gun kaldı 5 gun 4 gun kala sılık cızgı bellıydı bugunse cooookkkk acık sılık dusukmu bu doktora gıdıcem

gunduz...... kıssssssssss
kıs kaç gündü yazıyonnn silik silik diyeee... anladım kafan ice karıştıı..........
bak panik yapma teste bi sorun vardır o yüzden açık çıkmıştır...
en güzeliii kafan karışık madem doktora git bakalım..............

hala silik cikmaya devam ediyorsa canim hamilesinn o testten saglikli olup olmadigini anlayamazsin sadece varmi yok mu diye anlarsin ve bence sen kesin hamilesin bence doktora git ve hersey yolunda mi diye ogrenebilirsin hadi hayirlisi canimmm

hala silik cikmaya devam ediyorsa canim hamilesinn o testten saglikli olup olmadigini anlayamazsin sadece varmi yok mu diye anlarsin ve bence sen kesin hamilesin bence doktora git ve hersey yolunda mi diye ogrenebilirsin hadi hayirlisi canimmm

bencede inşallah hamiledirrr.... bu gün daha açık çıkmışş... düne göre
ona panik.......yapıyoooo....

bencede inşallah hamiledirrr.... bu gün daha açık çıkmışş... düne göre
ona panik.......yapıyoooo....

keske bizimki de azicik bir acik cizgi ciksaydi yaaa kar gibi bembeyazdi orasi
bence bosuna panik yapiyor acik ta ciksa ve hala cikiyorsa hamileee
gecen cift ciksa, simdi cikmasa bisi, neyse diyecem ama hala silikte olsa cikiyormuss bu super bisi benceee

Son düzenleme:

evet yaaaaaaa süper hemde.... bende istiyodumm eciiikkkk silik bişeyyyy.....offf
bendede kar beyazz.......

selammmm...
nasılsınnnnn????

iyiyim canım sen nasılsın? dayanamayıp testi yapmışsın okudum. batın 1 2 gün gecsin öyle yap kuşum daha toplam 5 günün var ayyy ben de beklemekten bayılıcamm artık dün kendimi en son sokaklara attım alışveriş yapıyım da aklımdan gitsin diye. busefer de ay cok mu yürüdüm ya hamileysem ya bişey olursa paranoyasına girdim akıl sağlığım pek iyi değil yani

nebilim yaaa artık kendimi pc başında bulmaktan yoruldum... gece bile teltenn giriyom 2 .3 gibi
başım çok dönüyoo duuu... aslında hiç bir belirtim yok.... baş dönmesi beni çok kıllandırdı...
artık yarın tahlil yaptırcam eşimle şimdi konuştumm...
belki kansızlık bişey var bende.... belkide psikolojikti... ama hap almışım gibi yim ya... hiç olmazdı ondan kıllandım aslındaa
hem o zaman net çıkarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…