Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bu ayda kısmet olmadı artık haziran 29unu bekliycem reglimin 3.günü. aman bu ay ben de çok heveslenmedim.hayırlı zaman hayırlı evlat diyoruz olmayınca üzülmeyelim hayırlısını dileyen biziz

Benim kırmızılar nihayetinde geldi çok sancım var kızlar kısmetse yarın bal,tarcin,corekotu kürü ne başlıycam 5 Haziran'da tekrar kontroller başlayacak inşallah Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür.Allah im ellerimizi boş çevirme bizlerede anne olmayı nasip eyle yarabbim bizi senden baskasına yalvartma

canım benim inşaallah Rabbim hepimize anne olmayı hayırlı bi şekilde nasip eylesin . benimkide aynen öyleydi 2 yıl falan istemiyodu. yalvar yakar ikna ettim çok şükür.

evettt gelse bak annesi ona neler yapacakkk
inşallah bu seferki tedavin çooookkkkkk başaralı olur canımm hayırlısıyla sağlıklı bi bebişin olur inşallah.
amin canimmm insallh hayirlisiyla olur hepimiz icin ayni canim hayirlisiyla gelsinler atik ama
kııızzzlllaaarrrrr giirreeesssuunnnn ççııkkkktttıııı çoookkkk mmuuttluuyyuummmm
canimmm hadi gozunnn aydinnn sevindimm senin adinaa
kizlar benim icin haziran bitti temmuz topigine mi gecicem simdi

canimmm gecmeee kal bizimlee buradaa sonucta hrpimizin amaci aynii derdimize dermen oluruzz birbirimmizinn

kizlarr ben gittim doktordan geldimm simdi klomene devammm 7sinde kontrolee gidecemm yinee 3 kere tekrarlaniyormus bu tedavi hala olmazsa baska yollara basvuracazz dedii insallh bu ay olurr arkadaslar hayirlisiylaa
pc yi esim istiyor isi varmiss cikiyorum simdi gorusuruzzz

insallah canim hayirlisiyla bizde anne oluruz

canım benim inşaallah Rabbim hepimize anne olmayı hayırlı bi şekilde nasip eylesin . benimkide aynen öyleydi 2 yıl falan istemiyodu. yalvar yakar ikna ettim çok şükür.

Ah ahh napcaz bu erkekleri bilemiyorum canım.benimki şimdiden pazarlık yapıyo benimle 3 yaşına kadar ben bakcakmısım, sonra kendisi bakcakmış Allahım yarabbim

insallah canim.bebisler naz yapiyorlar sadeceozlettiriyorlar kendini

hemde nasil 4 yil oldu ozletmesin artik gelsinde bizde yasayalim bu duyguyu 2 gun once bebek gormeye gittim orda cok kotu oldum SIKINTIDAN dudagim ucukladi bugunde kirmizi kart geldi sagolsun her ay kirmizilari gormekten GINAAA geldi

hemde nasil 4 yil oldu ozletmesin artik gelsinde bizde yasayalim bu duyguyu 2 gun once bebek gormeye gittim orda cok kotu oldum SIKINTIDAN dudagim ucukladi bugunde kirmizi kart geldi sagolsun her ay kirmizilari gormekten GINAAA geldi

insallah oda gelicek canim

Kizlar hepinize iyi aksamlar, bende bebek istiyorum. Benide listeye eklerseniz sevinirim bat 15 haziran. Allah herkesin gonlune gore , hayirli zamanda bebek versin.

Kizlar hepinize iyi aksamlar, bende bebek istiyorum. Benide listeye eklerseniz sevinirim bat 15 haziran. Allah herkesin gonlune gore , hayirli zamanda bebek versin.

hoşgeldinn canımmmmmmm
tamamm eklerizzz.... ben not aldım berceste ekler seniiii..... bi kaç günün yok
amin canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…