evet canım yeni.15 aydır evliyim, yaklaşık 8 aydır bebiş istiyoz. Aslında ben evlendiğim ilk günden beri istiyorum da kocam biraz engel oldukocacıgım 1- 2 sene istemiyodu ama başladık denemelere 8 aydır hiçbişey yok. Hayırlısı hepimizin hakkında napalım.Nasibimiz nezamansa Allahım ozaman verir. beklemeye devam
kııızzzlllaaarrrrr giirreeesssuunnnn ççııkkkktttıııı çoookkkk mmuuttluuyyuummmm
evettt gelse bak annesi ona neler yapacakkköyle valla canım geçen ay tüm belirtilerim vardı tam hamile modundaydım birşey çıkmadı, bu ay zaten olmaz diye düşündüğümden yapmamam gereken her şeyi yaptım,,,
ohhh sefam olsun bak neler kaçırıyor gelse de birlikte oynasak fena mı ???:131:
amin canimmm insallh hayirlisiyla olur hepimiz icin ayni canim hayirlisiyla gelsinler atik amainşallah bu seferki tedavin çooookkkkkk başaralı olur canımm hayırlısıyla sağlıklı bi bebişin olur inşallah.
kizlar benim icin haziran bitti temmuz topigine mi gecicem simdi
insallah canim hayirlisiyla bizde anne oluruzevettt gelse bak annesi ona neler yapacakkk
amin canimmm insallh hayirlisiyla olur hepimiz icin ayni canim hayirlisiyla gelsinler atik ama
canimmm hadi gozunnn aydinnn sevindimm senin adinaa
canimmm gecmeee kal bizimlee buradaa sonucta hrpimizin amaci aynii derdimize dermen oluruzz birbirimmizinn
kizlarr ben gittim doktordan geldimm simdi klomene devammm 7sinde kontrolee gidecemm yinee 3 kere tekrarlaniyormus bu tedavi hala olmazsa baska yollara basvuracazz dedii insallh bu ay olurr arkadaslar hayirlisiylaa
pc yi esim istiyor isi varmiss cikiyorum simdi gorusuruzzz
canım benim inşaallah Rabbim hepimize anne olmayı hayırlı bi şekilde nasip eylesin . benimkide aynen öyleydi 2 yıl falan istemiyodu. yalvar yakar ikna ettim çok şükür.
insallah canim hayirlisiyla bizde anne oluruz
kizlar benim icin haziran bitti temmuz topigine mi gecicem simdi
insallah canim.bebisler naz yapiyorlar sadeceozlettiriyorlar kendini
hemde nasil 4 yil oldu ozletmesin artik gelsinde bizde yasayalim bu duyguyu 2 gun once bebek gormeye gittim orda cok kotu oldum SIKINTIDAN dudagim ucukladi bugunde kirmizi kart geldi sagolsun her ay kirmizilari gormekten GINAAA geldi
Kizlar hepinize iyi aksamlar, bende bebek istiyorum. Benide listeye eklerseniz sevinirim bat 15 haziran. Allah herkesin gonlune gore , hayirli zamanda bebek versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?