nebilim yaaa artık kendimi pc başında bulmaktan yoruldum... gece bile teltenn giriyom 2 .3 gibi
başım çok dönüyoo duuu... aslında hiç bir belirtim yok.... baş dönmesi beni çok kıllandırdı...
artık yarın tahlil yaptırcam eşimle şimdi konuştumm...
belki kansızlık bişey var bende.... belkide psikolojikti... ama hap almışım gibi yim ya... hiç olmazdı ondan kıllandım aslındaa
hem o zaman net çıkarrrr
yanii haklısın başdönmesi de en süper belirtilerden bitanesi:44: evet en güzeli test yaptır bari canım hem hemogram, hem hcg de baktırırsın ikisi bi aradasüper süper
selam kızlar hayrlı cumalarrr
bol bebiş haberi alırız inşallahh
okuldan giriyorum
dün aniden çıkmam gerekti ve h.sonu amasyadayım kzlar
haber veremedim canlarım pazar hemen gelirim öptümmm
sen nasılsın canımm... nasıl gidiyooo...
selam kızlar hayrlı cumalarrr
bol bebiş haberi alırız inşallahh
okuldan giriyorum
dün aniden çıkmam gerekti ve h.sonu amasyadayım kzlar
haber veremedim canlarım pazar hemen gelirim öptümmm
malesef az önce regl oldum. doğru zaman gelmemiş daha. Rabbim en doğrusunu bilir.
malesef az önce regl oldum. doğru zaman gelmemiş daha. Rabbim en doğrusunu bilir.
Hayırlısı değilmiş canım üzülme gelecek ay inşallah
neyseki belirsizliğin gecti canım. insanın merak edip arada kalması en kötüsü. valla bende de bebiş yoksa hemen regli olıyyım hayırlısıyla, hiç zaman kaybetmek istemiyorum. yeni ay yeni umut
canimmm hayirlisi olsun uzulmek yok ama birdahakine insallh rabbim saglikli, eli yuzu duzgun,hayirli evlatlar nasip etsin onceliklemalesef az önce regl oldum. doğru zaman gelmemiş daha. Rabbim en doğrusunu bilir.
canimmm yaa cok iyi anliyorum seni valla artik biz butun hayatimizi hamile gibi geciriyoruz valla artik atlayip ziplamayi ozledim yaaa rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin canim.....iyiyim canım sen nasılsın? dayanamayıp testi yapmışsın okudum. batın 1 2 gün gecsin öyle yap kuşum daha toplam 5 günün varayyy ben de beklemekten bayılıcamm artık dün kendimi en son sokaklara attım alışveriş yapıyım da aklımdan gitsin diye. busefer de ay cok mu yürüdüm ya hamileysem ya bişey olursa paranoyasına girdim akıl sağlığım pek iyi değil yani
nebilim yaaa artık kendimi pc başında bulmaktan yoruldum... gece bile teltenn giriyom 2 .3 gibi
başım çok dönüyoo duuu... aslında hiç bir belirtim yok.... baş dönmesi beni çok kıllandırdı...
artık yarın tahlil yaptırcam eşimle şimdi konuştumm...
belki kansızlık bişey var bende.... belkide psikolojikti... ama hap almışım gibi yim ya... hiç olmazdı ondan kıllandım aslındaa
hem o zaman net çıkarrrr
2 saat sonra doktorda olacam kizlarr yine bir tedavi daha uygulayacaz buyuk ihtimal insallh bu son olurrr...
ben artik kendimi boyle gormek istiyorum ammma..
inşallah son olur tatlımm.... ohh şöle bi sirkelennn.... yeni umutttt... yeni morallll.....
tam gaz devam canımmmmmmmm
yok kıs valla baş dönmem için kansızlık diye.....
tabi bakılmışken oda çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?