Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yanii haklısın başdönmesi de en süper belirtilerden bitanesi:44: evet en güzeli test yaptır bari canım hem hemogram, hem hcg de baktırırsın ikisi bi arada süper süper

yanii haklısın başdönmesi de en süper belirtilerden bitanesi:44: evet en güzeli test yaptır bari canım hem hemogram, hem hcg de baktırırsın ikisi bi arada süper süper

inşallah erkendir...
ama pek umutlu dilim acık silik çıksaydı... evet dogru sölüyonn.. baktırcam yarın baktırım kafamda rahat olsun.... bakım önüme bende....

selam kizlar.hiziniza yetisilmiyor masallah.okuyamiyor insan...........

selam kızlar hayrlı cumalarrr
bol bebiş haberi alırız inşallahh
okuldan giriyorum
dün aniden çıkmam gerekti ve h.sonu amasyadayım kzlar
haber veremedim canlarım pazar hemen gelirim öptümmm

gule gule canim

selam kızlar hayrlı cumalarrr
bol bebiş haberi alırız inşallahh
okuldan giriyorum
dün aniden çıkmam gerekti ve h.sonu amasyadayım kzlar
haber veremedim canlarım pazar hemen gelirim öptümmm

sen nasılsın canımm... nasıl gidiyooo...

canım benim de aynı yaa karın ağrısına takık durumdayım ya, psikolojik midir kendime zorla mı yaptırıyorum bilmiyorum dün çokk hafiften karnım agrıdı hafiften.gögüsler aynı biraz şiş yan tarafları acıyo.Başka da hiç bi belirtim yok. düm kocacıgımda soruyo hamilelik belirtisi var mı diye. benimki cok rahat adam yaa. aşılama mı yapsak diyom gerek kalmaz ona diyo.sabırsızlıkla batımı bekliyorum:18::18:

neyseki belirsizliğin gecti canım. insanın merak edip arada kalması en kötüsü. valla bende de bebiş yoksa hemen regli olıyyım hayırlısıyla, hiç zaman kaybetmek istemiyorum. yeni ay yeni umut

aynen öyle canım. yaa acaip tedirgin oluyodum niye regl olamıyorum gecikti diye. biz artık aralık ayına erteledik. zaten hem çok istiyoduk hemde daha çok yeniyiz acelemi ediyoruz diye düşünüyoduk. artık aralık ayına kısmetse yeni çalışmalara.

malesef az önce regl oldum. doğru zaman gelmemiş daha. Rabbim en doğrusunu bilir.
canimmm hayirlisi olsun uzulmek yok ama birdahakine insallh rabbim saglikli, eli yuzu duzgun,hayirli evlatlar nasip etsin oncelikle
canimmm yaa cok iyi anliyorum seni valla artik biz butun hayatimizi hamile gibi geciriyoruz valla artik atlayip ziplamayi ozledim yaaa rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin canim.....

bak bak bakkkkendine yol bulmus bizimki yaptiracak yine testii
hadi canimm insallah hayirli haberlerini alirizz bir rahatsizligin da yoktur insallh canimm

2 saat sonra doktorda olacam kizlarr yine bir tedavi daha uygulayacaz buyuk ihtimal insallh bu son olurrr...
ben artik kendimi boyle gormek istiyorum ammma..

bak bak bakkkkendine yol bulmus bizimki yaptiracak yine testii
hadi canimm insallah hayirli haberlerini alirizz bir rahatsizligin da yoktur insallh canimm

yok kıs valla baş dönmem için kansızlık diye.....
tabi bakılmışken oda çıkar

2 saat sonra doktorda olacam kizlarr yine bir tedavi daha uygulayacaz buyuk ihtimal insallh bu son olurrr...
ben artik kendimi boyle gormek istiyorum ammma..

inşallah son olur tatlımm.... ohh şöle bi sirkelennn.... yeni umutttt... yeni morallll.....
tam gaz devam canımmmmmmmm

tabi bakılmışken oda çıkar [/QUOTE]

yol bulmak diilde ne simdi bu
hadi baktir bakalim bende heyecanlandim simdi bakkk:18::18:

inşallah son olur tatlımm.... ohh şöle bi sirkelennn.... yeni umutttt... yeni morallll.....
tam gaz devam canımmmmmmmm

aynen oyle canimm yeni umuttt oyle huzurluyum ki anlatamam yaaa moralimm yerinde esimde destekcim hepp
hayirlisi olsun artik bakalimm

tabi bakılmışken oda çıkar

yol bulmak diilde ne simdi bu
hadi baktir bakalim bende heyecanlandim simdi bakkk:18::18:[/QUOTE]

sidik testinde bişey çıkmadıki yaşamımyaa
ben valla onun için gitmiyom...
ben kendim çift çizgiyi görmek istiyodum..
eşime süpriz yapacaktım....
şimdi tahlil olursa eşimde yanımda olucak ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…