Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim kırmızılar bugün geldi sonunda ... 5'inde serophene başlıyorum 11 inde doktor kontrolü bakalım hayırlsıı

Bende bu ay çook ümitliydim klomen kullandım diye bugün regl günüm test yaptım negatif
kısmet artık sözde midem bile kötüydü kasık ağrım vardı ama test bitirdi beni

anladığım kadarıyla daha adet olmamışsın ümitsizliğe kapılma testler yanıltabiliyor daha önce benim 5 haftalıkta bile belli olmamıştı idrar testinde kan testi yaptır bence birkaç güne kadar hala gelmezse

inşallah canımm sende durumlar nasıl geçmişi pek okuyamadım ama yeni hamişler varmı

şuan hamişimiz yok ama olacak bende 3 gün önceden test yaptığım için...
hiç bişey çıkmadı şuan bendede yok... hayırlısı diyorummm... belki erken olduğu için belki gerçekten yok hayırlısı bakalım benim bat 4 haziran

Son düzenleme:

daha erkenmiş olsa bile çıkma ihtimali çok düşük zaten. az kalmış bekle bakalım bide kanda baktırırsın geçince.. inşşalh vardır canım ya hayırlısı olsun inşallah

daha erkenmiş olsa bile çıkma ihtimali çok düşük zaten. az kalmış bekle bakalım bide kanda baktırırsın geçince.. inşşalh vardır canım ya hayırlısı olsun inşallah

testi bu sabah yaptım biraz sabırsızdım
ya yarın için yaptırmayı düşündüm ama cumartesi...mişşş sonradan aklıma geldi
artık.. pazartesi ( bat) beklenmeyen adet tarihimde öğrenirim

testi bu sabah yaptım biraz sabırsızdım
ya yarın için yaptırmayı düşündüm ama cumartesi...mişşş sonradan aklıma geldi
artık.. pazartesi ( bat) beklenmeyen adet tarihimde öğrenirim

çok heyecanlı bir bekleyişş inşallah güzel haberler alırız.. bugün adet olunca nasıl sevindim doktor haber ver demişti ilk gününde hemen aradım bende ilaca şu gün başla şu gün kontrole gel fdeyince bile nasıl heyecanlandım.. ilaçlardan sonra inşallah çatlatma iğnesi ve daha heyecanlı bir bekleyiş..

umarım hakkımızda hayırlısı olur artık göbüşümüz sonrada kucağımız bebişle dolar... artık çok istemekten korkuyorumm...

evet bu süreç yıpratıcı da olsa... beklemek çok heycanlı her aşamasıyla...sonunda ki sonuç çok güzelll bi kere....
o yeti yo zaten... korkma canımmmm... Allahın izniyele olacak sadece biraz uğraştırıyo işte... ama yinde bu bile çok güzelll

kesinlikkleeeeeeee evet olucak ama uğraştırıyo dediğin gibiii... inşallah canım inşaaalllaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…