amnınn yükselmiş :))))
inşallahhh
amin cnm Allah razi olsun. darisi en kisa zamanda basina ins.cnm yaa çok sevindim :)) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
sweet 10 geçince hamilelik var demek dimiii.. yanlış bilmiyom dimi :26:
cnm 5 ten yuksek olmali lazim. bnm 2 gun once 12ydi. hamilesin ama degerin dusuk biraz erken oldugu icin olabilir demisti doktor. o yuzden dun tekrar kan verdim. en az ikiye katlamasi gerekiodu.Sukur suan 25
cnm ya cok saolasin. Rabbim en kisa zamnda burdaki tum isteyen arkadslara nasip etsin ins. 20 ay sonra nasip oldu bize sukurayy Allahımmm inşallahhhh.... allah kucagına almayı nasip etsin mercimeğiniiiii
amanınnn çok sevindim yaaa:))))))))))))))
cnm ya cok saolasin. Rabbim en kisa zamnda burdaki tum isteyen arkadslara nasip etsin ins. 20 ay sonra nasip oldu bize sukur
selamlarsweet tebrik ederim canim.ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin
saolasin cnm ins. darisi basina:)
Sweet canım tebrik ederim canım inşallah kucağına almakta nasip olur bizlerede dua et canım yarın bal tarcin çörek otu kurune başlıycam bende hazırladım kuru yaaaa kızlar ben bunu nasıl yiycem tadı iyi değil çok katı oldu
sweet canım tebrik ederim canım inşallah kucağına almakta nasip olur bizlerede dua et canım yarın bal tarcin çörek otu kurune başlıycam bende hazırladım kuru yaaaa kızlar ben bunu nasıl yiycem tadı iyi değil çok katı oldu
bartek kadere sor o usta bu kürde
valla cnm ben zorla yıyom ewt katı oluyo corek otunu cıgne agzında ıyıce
Canım çok acı kaç gündür yiyorsun
canım çok acı kaç gündür yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?