Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kod:

Belirtiler adet belirtileri ile ayni ama tek fark goguslerim bu ay cok buyudu ve agrili. Belki bu bir belirtidir ama bilemiyorum

gögüss büyümesi ve agrı belirti canım... ama bazen psikolojıkte oluyo... ama sanırım sen bu belirti olduğunun bile farkında değilsin...
inşallahhh hamişsindirrrr
evettttttt bizede haber verrrrrrrrrrrrrrrr

Kod:

Kendimi cok dinlememeye calisiyorum sonradan uzulmeyeyim diye.... Size yarin kesin yazacagim, cok sagolun

Kod:

Kendimi cok dinlememeye calisiyorum sonradan uzulmeyeyim diye.... Size yarin kesin yazacagim, cok sagolun

o yüzden dedimya psikolojik değildir... belirti olarak kabul etmediğin için.... inşallah canım yaaa.... hamişsindir.... :))))))))))
en güzeli kendini dinlememek zaten... dinledikçe bekledikçe o çıkıyooo

o yüzden dedimya psikolojik değildir... belirti olarak kabul etmediğin için.... inşallah canım yaaa.... hamişsindir.... :))))))))))
en güzeli kendini dinlememek zaten... dinledikçe bekledikçe o çıkıyooo

Haklisin dinlememek en iyisi... Goguslerim psikolojik olamayacak kadar buyukler :))) cok sagol canim, insallah... esim de ben de cok istiyoruz. Allahim gonlumuze gore verir insallah. Benimle beraber isteyen herkese insallah, aminnnn

Haklisin dinlememek en iyisi... Goguslerim psikolojik olamayacak kadar buyukler :))) cok sagol canim, insallah... esim de ben de cok istiyoruz. Allahim gonlumuze gore verir insallah. Benimle beraber isteyen herkese insallah, aminnnn

aman aman nazar değmesin (gögüslere)
bende takmıştım göğüs olyına psikolojıkte olsa olmadı .60:
Allah gönlünüze göre versin .......
burda ki herkeze inşallahhh aminnnnnnnnnnn....

kızlar yarın adetimin 3. günü bi aksilik çıkmazsa yarın doktora gidicem hormon testleri için allah cumartesi gününe denk geldi kaç aydır niyetleniyodum ama hep hafta içine denk geliyodu gidemiyodum pazarteside eşim gidicek bakalım inşallah bi sorunumuz yokturdur.takipteyim hala güzel haberlerinizi bekliyorum

kizlar sonucumu aldim 25 olmus:) elh hersey normal suan dedi hemsire. haftaya doktor randevum var. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin ins cumlemize

ne ballı kısın yaaa:))))))))
bak gör bunun arkasına bide bebiş gelirrrrr
nah.. gör şuraya yazıyomm.....
valla şansın açıldı...))))))))))

ağzından bal damlıyo kııızzzz bacımmmm:)))
Allah razı olsunnn..inşallah sansım açılmıstır.dün de yeni araba aldık her sey yolunda çok sükür bir de hayırlı sağlıklı bir bebiş oldu mu oooohhhhhhhhhhhhh

yeni araba, yeni ev, yeni şehirrrr..... şansın açılmadıda ne olmuşşşş.... bide bebekle taçlandırdınmı dadından yinmezzzz :108:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…