kaç gün devam ediliyor yarın başlıycam ac karnına mı yeniyor
sweet bişey sorcam sana sen bi kaç gün önce sabah namazında tes yaptım demiştin... tek çizgiydi. sonra bi kaç saat sonra 2. çizgi silik gördüm demiştin demi
bat 'akaç gün kala yapmıştın bide ne kadar silikti yani ayırt ediliyomuydu...
Tebrık ederım bnde cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın.
cnm hegen haftaa cuma basladım bı hafta oluyo ama bn artk boşverıyom kızlar cunku ben bu ay son demıştım ya elımden geln kur faln,takıp yumurtlma bu ay denıcem dıye nasıp deılmış cok ısteklı olmak bna zarar verdı bugun eşimin parmagı kesıldı oyuzden artık rabbımnezamn ol derse
gecmis olsun canım allah şifasını versin ,öyle söyleme bence sen yapmaya devam et takdir allah'tan bırakma başlamışken
kizlar sonucumu aldim 25 olmus:) elh hersey normal suan dedi hemsire. haftaya doktor randevum var. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin ins cumlemize
cnm adam o haldeyken orta parmagının tırnak kısmında et komuş tırnak yok bn nasıl duşuneyım artık
İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
swet konusmuyo( bartek sen nasilsin canim bat nezaman yumoslar nasil ??yas kac?? senle pek tanisamamistik
amaaan oda gitti((((iyi geceler allah sanada rahatlik versin
Bugün oldu canım sancıdan uyuyamiyorum benim regl çok sancılı ve çok az oluyor her ay bu sorunu yasıyorum ya iğne yada ilaçla durabiliyorum 28 bitmek üzere 4 yıllık evliyim 1 kez aşılama yaptık tutmadı rahim filmi hsg çektim sorun yok çok sukur bu ay yumurta takibi yapılmıştı yumurta çatlamamış 5 inde tekrar kontroller başlıycak hayırlısı inşallah
cevabin icin tsk ediyorum,,hmmm benimde batin ilk gunu cok sancili oluyordu ,kizima dogum ettikten sonra biraz azaldi hala varda sanci enazindan ilac kullanacak kadar degil artik,,neysem bizde 8 yillik evliyiz yurtdisinda yasiyorum 6 bucuk yasinda bir kizim var ona 1 senedir kardes yapmaya calisiyoruz kikii henuz nasip olmadi ,heleki su son 3 ay herseferinde yumos donemlerini bisekilde farkli aksiliklerle kacirdik hep ,,saglik olsun ben pek takmiyorum artik ,,gunu zamani gelince gelecektir elbet bir gun hep inat edicek degil ya kikiiii
bu arada tanistigima memnun oldum sen yorgunsun git yat canim seni tutmiyim iyi geceler
Sagol canım yurt dısında nerdesin bende Polonya da yasıyorum
Sagol canım yurt dısında nerdesin bende Polonya da yasıyorum
Allah kızına uzun ömürler versin en kısa zamanda kızın kardeşine sende evladına kavuşursun bizede annelik bı gün nasip olsun inşallah
danimarka canim ayyyy tr yi cok ozledim 23 haziranda ucuyoruz allah kismet ederse ohhh,, hele bugun burasi buz gibi hava vardi uff cok usudum,,soguk havalarda daha cok ozlem cekiyoruz turkiyeye ,,
Amiinnn canim ,,allah ins bu guzel duyguyu bir gun hepinize yasatir insallah
İnşallah canım bende Şubat'tan beri gitmeyi düşünüyorum kısmet olmadı bu ayda takip yapılsın Temmuz'da da ben giderim Allah'ın izniyle burasida bu hafta soğuktu bende çok özledim tr yeyı hatta dün gece rüyamda tr deydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?