Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

cnm yumurtlamanin 11. gunuydu test yaptigimda. bata 4 gun vardi yani ilk 3 dakka bekleyin diyor ya testlerde ben tek cizgiyi gorunce hemen cope attim. bi bucuk saat sonra alip baktim silik biseyler daha var. rahat belli oluyordu cizgi. kizlar bekleyince yaniltici olabilir dediler bende aksama tekrar yaptim. bu sefer 3 dakka bekledim. ayniydi cizgi. sonra zaten kan verdim belli oldu

Tebrık ederım bnde cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın.

amin cnm allah razi olsun

Son düzenleme:

Gecmis olsun canım Allah şifasını versin ,öyle söyleme bence sen yapmaya devam et takdir Allah'tan bırakma başlamışken

amanin perimde gece vardiyesindeymis nasilsin kiz valla ben anca gelebildim kuzum ya ozledim herkezi

kizlar sonucumu aldim 25 olmus:) elh hersey normal suan dedi hemsire. haftaya doktor randevum var. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin ins cumlemize

amanin swweeeetttt gebemi ymismismismissss aayyyy cok sevindim canim arkadasim yaa ohh nihayet guzel haber geldi ,

Allah saglikli kucagina almayida nasip eder ins darisida bizlere artik oh oh

Son düzenleme:
swet konusmuyo ( bartek sen nasilsin canim bat nezaman yumoslar nasil ??yas kac?? senle pek tanisamamistik

swet konusmuyo ( bartek sen nasilsin canim bat nezaman yumoslar nasil ??yas kac?? senle pek tanisamamistik

Bugün oldu canım sancıdan uyuyamiyorum benim regl çok sancılı ve çok az oluyor her ay bu sorunu yasıyorum ya iğne yada ilaçla durabiliyorum 28 bitmek üzere 4 yıllık evliyim 1 kez aşılama yaptık tutmadı rahim filmi hsg çektim sorun yok çok sukur bu ay yumurta takibi yapılmıştı yumurta çatlamamış 5 inde tekrar kontroller başlıycak hayırlısı inşallah

cevabin icin tsk ediyorum,,hmmm benimde batin ilk gunu cok sancili oluyordu ,kizima dogum ettikten sonra biraz azaldi hala varda sanci enazindan ilac kullanacak kadar degil artik,,neysem bizde 8 yillik evliyiz yurtdisinda yasiyorum 6 bucuk yasinda bir kizim var ona 1 senedir kardes yapmaya calisiyoruz kikii henuz nasip olmadi ,heleki su son 3 ay herseferinde yumos donemlerini bisekilde farkli aksiliklerle kacirdik hep ,,saglik olsun ben pek takmiyorum artik ,,gunu zamani gelince gelecektir elbet bir gun hep inat edicek degil ya kikiiii

bu arada tanistigima memnun oldum sen yorgunsun git yat canim seni tutmiyim iyi geceler

Sagol canım yurt dısında nerdesin bende Polonya da yasıyorum

Sagol canım yurt dısında nerdesin bende Polonya da yasıyorum

danimarka canim ayyyy tr yi cok ozledim 23 haziranda ucuyoruz allah kismet ederse ohhh,, hele bugun burasi buz gibi hava vardi uff cok usudum,,soguk havalarda daha cok ozlem cekiyoruz turkiyeye ,,

Allah kızına uzun ömürler versin en kısa zamanda kızın kardeşine sende evladına kavuşursun bizede annelik bı gün nasip olsun inşallah

Amiinnn canim ,,allah ins bu guzel duyguyu bir gun hepinize yasatir insallah

Son düzenleme:
danimarka canim ayyyy tr yi cok ozledim 23 haziranda ucuyoruz allah kismet ederse ohhh,, hele bugun burasi buz gibi hava vardi uff cok usudum,,soguk havalarda daha cok ozlem cekiyoruz turkiyeye ,,

İnşallah canım bende Şubat'tan beri gitmeyi düşünüyorum kısmet olmadı bu ayda takip yapılsın Temmuz'da da ben giderim Allah'ın izniyle burasida bu hafta soğuktu bende çok özledim tr yeyı hatta dün gece rüyamda tr deydim

ah ahhh gurbet eller ahh neyse kiz ben seni cok oyaladim gec oldu yorgunsun sen ,bende cikayim ,yarin sohbete devam ederiz yine,,kendine iyi bak iyi geceler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…