mastira basladim cnm 2 ders aldim daha. bendeki bu hizla seneler surer bitmesi:) ama basladik bakalim
başladıysan biter canımmm... bişekilde bitiriyorsun... ite ite :)))) yurt dıiındasın sanırım..... orda süreç nasıl bilmiyorum ama bitirirsinnn önemli olan başlamak.....
buralardayim .isteyim simdi:)
masallh ogrenmen cokmus burda. bende ogretmenim :) psikolojik danismanlik okumak istiorum ama hatta bugun universitede gorusmem var programa alinabilmem icin. hayirlisi ins bakalm ne olcak
mastira basladim cnm 2 ders aldim daha. bendeki bu hizla seneler surer bitmesi:) ama basladik bakalim
merhaba canım dün akşamdan beri girememiştim amma yazmışsınız yahu.. tatlım bence hamile kalmayı bekleme git genel bir muayene tahlil mutlaka yaptır:)herşey normal mi onu bilmiyorum işte..... 2 .deneme 6 ay kadar olmasa doktora giderimmm.... şimdilik spontan ilerliyoruz folic asit kullanıyorumm... b12 vitamini.....
kızlar benıde lısteye eklermısınız bat 1 haziran bende 9 aylık ewlıyım bu ay ıkıncı denememız olucak ben sureklı takıp edenlerdenım fakat yazmak bu gune nasıpıs rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bızımde ınş.:26:
arkadaşlar merhaba,listeye benide eklermisiniz?benimde mayıs 6.aydı,BAT 15 haziran,cok umutsuzum ama neyse..
6 aydır deniyoruz ama bitürlü olmuyor,herkesin bebişi oldu dogdu bile,keşke daha önce baslasaydım diye düşünüyorum hep,,
ama umarım hepimizinn olur en kıssa zamanda...
benim de 1 haziran kızlarr
11 haziran olarak benide listeye ekler misiniz?
benim de adetimin 2. günü bugün.bu ay korunmayı bırakalı 4. ayımdı,klomen ve çatlatma iğnesiyle de olmadı.ilk gebeliğim olcak inşallah,bat 14 haziran
haziranda hamile kalırsam martta doğum yaparım ki bu da benm ve bebeğim için süper bir zaman. ee ozaman ne yapmalı haziranda hamile kalmalı hehehe hepinize kolay gelsin kızlar
nasılsınız kızlar? ne yapıyosunuz?
nasılsınız kızlar? ne yapıyosunuz?
valla iyiyim ben yemek yedik şimdi
birazdanda dr verdiği ödevi yapcaz kocişle
bugün evdeydim
iş yaptık dimi perim
valla iyiyim ben yemek yedik şimdi
birazdanda dr verdiği ödevi yapcaz kocişle
bugün evdeydim
iş yaptık dimi perim
Evet is yaptık
Ödev???? İğnemi baska bişeyler mı
Doğru söylüyorsun orikem ama burası küçük bir yer... Hani birkaç denemeden sonra giderim diye düşündüm. Forumları okudukça kafamda karıştı. Acaba önce mı gitsem diye..... Artık bu aydan sonra (eğer olmasa)(((( gidilen artık...
sizi yaramazlar sizi sizihadi hayırlısı olsun bebişiniz tutsun bu gece....
başka bişeyler iğneler bitti çünkü
inşalllah canım sen neyaptın
çalışıyor musun sen
canım bence bu aydan sonra git. hamile kalmayı bekleme. hormon tahlili, smear falan yaptır. bir ultrason yaptır. inşallah ama bu ay hamila kalırız hep beraber gebelik kontrollerine gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?