Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

mastira basladim cnm 2 ders aldim daha. bendeki bu hizla seneler surer bitmesi:) ama basladik bakalim

başladıysan biter canımmm... bişekilde bitiriyorsun... ite ite :)))) yurt dıiındasın sanırım..... orda süreç nasıl bilmiyorum ama bitirirsinnn önemli olan başlamak.....

buralardayim .isteyim simdi:)

masallh ogrenmen cokmus burda. bende ogretmenim :) psikolojik danismanlik okumak istiorum ama hatta bugun universitede gorusmem var programa alinabilmem icin. hayirlisi ins bakalm ne olcak

mastira basladim cnm 2 ders aldim daha. bendeki bu hizla seneler surer bitmesi:) ama basladik bakalim

sen harikasın yaa bebek de yaparım kariyerde diyorsun hadi hayırlısı görüşmem var diyorsun
sonucu yazarsan sevinirim merak ettim şimdi:))) hakkında hayırlısı

herşey normal mi onu bilmiyorum işte..... 2 .deneme 6 ay kadar olmasa doktora giderimmm.... şimdilik spontan ilerliyoruz folic asit kullanıyorumm... b12 vitamini.....
merhaba canım dün akşamdan beri girememiştim amma yazmışsınız yahu.. tatlım bence hamile kalmayı bekleme git genel bir muayene tahlil mutlaka yaptır:)

arkadaşlar merhaba,listeye benide eklermisiniz?benimde mayıs 6.aydı,BAT 15 haziran,cok umutsuzum ama neyse..

6 aydır deniyoruz ama bitürlü olmuyor,herkesin bebişi oldu dogdu bile,keşke daha önce baslasaydım diye düşünüyorum hep,,
ama umarım hepimizinn olur en kıssa zamanda...

benim de 1 haziran kızlarr

11 haziran olarak benide listeye ekler misiniz?

benim de adetimin 2. günü bugün.bu ay korunmayı bırakalı 4. ayımdı,klomen ve çatlatma iğnesiyle de olmadı.ilk gebeliğim olcak inşallah,bat 14 haziran

haziranda hamile kalırsam martta doğum yaparım ki bu da benm ve bebeğim için süper bir zaman. ee ozaman ne yapmalı haziranda hamile kalmalı hehehe hepinize kolay gelsin kızlar

kızlaaaaaaaaaaaar hepiniz hoş geldiniz... inşallah bu haziran hamiş ayı olacaaaak

Doğru söylüyorsun ötekiden ama burası küçük bir yer... Hani birkaç denemeden sonra giderim diye düşündüm. Forumları okudukça kafamda karıştı. Acaba önce mı gitsem diye..... Artık bu aydan sonra (eğer olmasa) (((( gidilen artık...

Doğru söylüyorsun ötekiden ama burası küçük bir yer... Hani birkaç denemeden sonra giderim diye düşündüm. Forumları okudukça kafamda karıştı. Acaba önce mı gitsem diye..... Artık bu aydan sonra (eğer olmasa) (((( gidilen artık...

Doğru söylüyorsun orikem ama burası küçük bir yer... Hani birkaç denemeden sonra giderim diye düşündüm. Forumları okudukça kafamda karıştı. Acaba önce mı gitsem diye..... Artık bu aydan sonra (eğer olmasa) (((( gidilen artık...

canım bence bu aydan sonra git. hamile kalmayı bekleme. hormon tahlili, smear falan yaptır. bir ultrason yaptır. inşallah ama bu ay hamila kalırız hep beraber gebelik kontrollerine gidersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…