kizlar kusmeyin gece geceneise ben kacdim. muhabbetinize doyum olmuyor. opuyorum hepinizi.mucuk mucuk iyi geceler tatli ruyalar......
Çok katı tadı çok acı midemi bulandırıyor yutamadan çıkartıyorum
haaa haha bende siz aksiyon filmi ceviriyodunuzdadeyze öle filim sandı sandım hahah
canim ilk gun bendede oyle oldu.simdi oturuyorum tel.onune nam nam yiyorumdene bak olucak.yazmadan cikamadim.iyi geceler.........
dogru sandin iste evet o gun bizim aksiyondu o televizyon aksiyonu sandi iste kikikii
kizlar kusmeyin gece geceneise ben kacdim. muhabbetinize doyum olmuyor. opuyorum hepinizi.mucuk mucuk iyi geceler tatli ruyalar......
iyi geceler tatli ruyalar canim :..PERIM SANADA IYI GECELER CANIM ,,bende cikicam birazdan zaten
iyi geceler tatli ruyalar canim :..PERIM SANADA IYI GECELER CANIM ,,bende cikicam birazdan zaten
Bende cikiym bari tatlı rüyalar opuldunuz
bartek yemeye çalış canım sonuçta.. ball tarçın felan ne kadar kötü olabilir kiii
kız adama napıyon kiiiii.... kulakarı duymaya deyze duyuyoo
kiz sen ne yapacan benim ozelimi ortaya dokmeye calisiyon benim yatak sirrim o soylememkikikiiii yine posizyon ogrenme pesindesin dimiiii seni seni
ne kiziyon beaa tamamda bu sut nezaman gunde kac defa icilecek ,,ne icin iyi geliyor yumurtlamayimi kolaylastiriyor neyin nesi ?? istah mi aciyor halvete nee ??
yaa bu sorma özürlü işte...diyoki kim içiyo kadınmı erkek mi ne zaman içiyoo ne zaman başlıcan detay verrr... demek istiyo galiba.1:
günaydın kızlar benim ateş bu sabah düştü. bugün kan gövdeyi götürür yanineyse yeni ay başlıyor. artık temmuzda kikiyleyim. kız kiki ben de mi adamı sıcak kumsallara atsam
ben arkadastan duydum birileri kullanmis kullandigi ay hamile kalmis. cok sormadim neye iyi geliyor die. sanirim yumurtlamaya yardimci. ben ilk yumurta takibine gidince cok yumurtam olmustur diodum. hani ari sutu kullandim die. 4 yumurtadan biri buyuktu sadece. bende demekki tutunmaya yardimci oldu bilmiorum. erkek de kadin da kullaniyor bildigime gore. ari sutunun yararlarina bakmistim orda kadin ve erkek kisirliklari icin yaziodu, bide istek artiriomus[/QUOTE
nihayet cevap gelmis neysem tesekurederim,,,,kiz bizde sabah oldu haa sana tatli ruyalar ,,bu kiz gece gece niye yazmis demiyesinn..kikikiii
günaydın kızlar benim ateş bu sabah düştü. bugün kan gövdeyi götürür yanineyse yeni ay başlıyor. artık temmuzda kikiyleyim. kız kiki ben de mi adamı sıcak kumsallara atsam
bizim grup tam oldu yani ne eksik ne fazla yeni topige tasinacaz,,,,bosveeeerrrrrr devam devam devam bak yine uzulmek yok tamam
bak ne anlatacam sana eskiden coook eskiden ninelerimiz zamninda kumu isitir ustune otururlarmis ,,ben pek inanmam hepsi batil inanc derim ama son care onuda denicemhata tugla bile isitir ustune otururlarmis,,,, artik ben nereyi buldummu oraya oturacam kikikiiiii kumsallarda bebis guzel olur yaa yap sende yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?