Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Çok katı tadı çok acı midemi bulandırıyor yutamadan çıkartıyorum

canim ilk gun bendede oyle oldu.simdi oturuyorum tel.onune nam nam yiyorumdene bak olucak.yazmadan cikamadim.iyi geceler.........

ne kiziyon beaa tamamda bu sut nezaman gunde kac defa icilecek ,,ne icin iyi geliyor yumurtlamayimi kolaylastiriyor neyin nesi ?? istah mi aciyor halvete nee ??

yaa bu sorma özürlü işte... diyoki kim içiyo kadınmı erkek mi ne zaman içiyoo ne zaman başlıcan detay verrr... demek istiyo galiba.1:

ben arkadastan duydum birileri kullanmis kullandigi ay hamile kalmis. cok sormadim neye iyi geliyor die. sanirim yumurtlamaya yardimci. ben ilk yumurta takibine gidince cok yumurtam olmustur diodum. hani ari sutu kullandim die. 4 yumurtadan biri buyuktu sadece. bende demekki tutunmaya yardimci oldu bilmiorum. erkek de kadin da kullaniyor bildigime gore. ari sutunun yararlarina bakmistim orda kadin ve erkek kisirliklari icin yaziodu, bide istek artiriomus

günaydın kızlar benim ateş bu sabah düştü. bugün kan gövdeyi götürür yani neyse yeni ay başlıyor. artık temmuzda kikiyleyim. kız kiki ben de mi adamı sıcak kumsallara atsam

günaydın kızlar benim ateş bu sabah düştü. bugün kan gövdeyi götürür yani neyse yeni ay başlıyor. artık temmuzda kikiyleyim. kız kiki ben de mi adamı sıcak kumsallara atsam

canım sorma ya benimde 36.6 larda izleyen ateşim 36.0 ya düştü bugün ama adetime daha 10 gün var.sinir oldum yaaa.ne oluyo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…