kızlar Allahım hepinize nasip etsin hala inanamıyorum.. sabah 7 de yaptım testi... eşime söyledim ama hala kendime söyleyemiyorum inanamıyorum yaaaaDDDDDdd annem ağladı sevinçten kıyamamm
hamilesin kuzum bir an önce kan testine git bence o zaman anlarsın canım anlat bakalım neler yaptın bu ay eksta bişeyler ugulandınmı hiç belirti fark ettinmi
maşallah kızlar sabah sabah ne güzel haber verdınız bıze allahım kucagınıza almak nasıp etsin darısı bizlerin başına inş
Geldim askim benim ama gec oldu herkez gitmis ,,,bi sabah ugramistim kisa,daha sonra giremedim cokk bas agrim vardi butungun ,acikcasi birazda moral bozuklugu ozel bir sebepten ,,neyse yarina biseyim kalmaz diye umut ediyorum,,
HEPINIZI COK SEVIYORUM COK
kızlar günaydın öncelkle hepnize.bugün çok duygulandırdınız beni.maşallah Nazar çok sevindim henüz ayın başında olmamıza rağmen bebişlerimiz geliyo yavaş yavaş.inşallah ben de aranızda olurum. berceste canım şöyle altalta bi liste yapsan gebişler ve bat ı bekleyenler gibi. öpüyorum kocaman hepinizi
selm kızlar bıb topıce bakım dedım bugun hzıran 5 kımler hamiş kalmış dıye ınsallah kalan vardır dıyerekten pc basına gectım ve ınanın cok mutlu oldum allahım kucagınıza almayı nasıp etsın .hoş bırazcık sıtem edım sıze hafıfden darıldım ama yıne mutlu oldum neden dersenız ben cuma aksamı grdımde esım parmagını kestı dedım ve bı tek h-derya ALLLAH razı olsun o bana gecmiş olsun dedı ben de oyuzden fazla grmek ıstemedım ne yalan dıyım ama olsun RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSINKORUSUN
Eki Görüntüle 437240 kızlaaaarr bu da benimm testiimmm ÇÇÇOOOOKKKKKKKK MUUUUTTTLUUUYUUUUUMMMMHAMİLEYİİİM
Eki Görüntüle 437240 kızlaaaarr bu da benimm testiimmm ÇÇÇOOOOKKKKKKKK MUUUUTTTLUUUYUUUUUMMMMHAMİLEYİİİM
canım listemizi görmedin heralde ilk sayfada listemiz var zaten ve hamişlerimiz ekli zaten
canım geçmiş olsun ben yoktum bazen arka sayfada kalabiliyor
inşallah önemli bir sorun yoktur canım :26::26:
gerçekten üzülürüm darılmaa lütfennn
canım bu ay diğer aylardan farklı olarak yaptığım şey ilişkiden sonra ayaklarımı yukarıya duvara dayayıp popomun altına yastık koymuştum bi 10-15 dk yatmıştım... belirti olarak da hiç belirtim olmadı.. sadece göğüslerim her ay acırdı ama bu ay hem çok ağrıdı hem acıdı bi de uçları büyüdü. (zaten fındık kadar memelerim var uçları büyüyünce de komik oldu :26:) adet olmam gereken günde de adet ağrısından hiç farklı olmayan ağrım oldu gerçi hala var ağrım... bugün gecikmesinin 3. günü.
öyle mide bulantım lekelenmem falan hiç olmadı
selm kızlar bıb topıce bakım dedım bugun hzıran 5 kımler hamiş kalmış dıye ınsallah kalan vardır dıyerekten pc basına gectım ve ınanın cok mutlu oldum allahım kucagınıza almayı nasıp etsın .hoş bırazcık sıtem edım sıze hafıfden darıldım ama yıne mutlu oldum neden dersenız ben cuma aksamı grdımde esım parmagını kestı dedım ve bı tek h-derya ALLLAH razı olsun o bana gecmiş olsun dedı ben de oyuzden fazla grmek ıstemedım ne yalan dıyım ama olsun RABBIM HAYIRLI EVLAT VERSINKORUSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?