Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar günaydın öncelkle hepnize.bugün çok duygulandırdınız beni.maşallah Nazar çok sevindim henüz ayın başında olmamıza rağmen bebişlerimiz geliyo yavaş yavaş.inşallah ben de aranızda olurum. berceste canım şöyle altalta bi liste yapsan gebişler ve bat ı bekleyenler gibi. öpüyorum kocaman hepinizi

kızlar Allahım hepinize nasip etsin hala inanamıyorum.. sabah 7 de yaptım testi... eşime söyledim ama hala kendime söyleyemiyorum inanamıyorum yaaaaDDDDDdd annem ağladı sevinçten kıyamamm

hamilesin kuzum bir an önce kan testine git bence o zaman anlarsın canım anlat bakalım neler yaptın bu ay eksta bişeyler ugulandınmı hiç belirti fark ettinmi

kızlarrr sabah sabah ne güzel hamişlerimiz var tebrik ediyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin (aminn) bizdende dualarınızı esirgemeyin Allahım daha çok hamiş ver bu topiğee

hamilesin kuzum bir an önce kan testine git bence o zaman anlarsın canım anlat bakalım neler yaptın bu ay eksta bişeyler ugulandınmı hiç belirti fark ettinmi

canım bu ay diğer aylardan farklı olarak yaptığım şey ilişkiden sonra ayaklarımı yukarıya duvara dayayıp popomun altına yastık koymuştum bi 10-15 dk yatmıştım... belirti olarak da hiç belirtim olmadı.. sadece göğüslerim her ay acırdı ama bu ay hem çok ağrıdı hem acıdı bi de uçları büyüdü. (zaten fındık kadar memelerim var uçları büyüyünce de komik oldu :26:) adet olmam gereken günde de adet ağrısından hiç farklı olmayan ağrım oldu gerçi hala var ağrım... bugün gecikmesinin 3. günü.
öyle mide bulantım lekelenmem falan hiç olmadı

Bizde seni çok seviyoruz canım gecmis olsun umarım önemli Problem yok

canım listemizi görmedin heralde ilk sayfada listemiz var zaten ve hamişlerimiz ekli zaten

canım geçmiş olsun ben yoktum bazen arka sayfada kalabiliyor
inşallah önemli bir sorun yoktur canım :26::26:
gerçekten üzülürüm darılmaa lütfennn

PEMBETILKI ---ELIFALPELIF ikinizide coook tebrik ediyorum ,,allah hayirli dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin ikinize....sizlerin mutlulugunuzdan insalllah hepimiz tadariz bu ay,,,,cok sevindim adiniza

BERCESTEM NASILSIN CANIM bidaha gitme ya olurmu,:))))) NAZLIMA-BARTEK-NISAN.ve digerleri herkez iyidir insallah,,

ayy su kizlari tebrik edecem diye ne cektim
ben gec yaziyorum hatta hic yazmiyabilirimde ,donup kaliyor ,sayfalar gec aciliyor ,,cevap yazma yeride zor aciliyor,,,bilgisayar benim gibi pili bitmis bugun

canım inş kalp atişlarını duyarsın bır an önce bende dün aşılama oldum sabırsızlıkla 12 günün geçmesini baklıcem allahım bu ay hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Canım beni unuttun bende demistim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…