Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben daha önce bir düşük yaptım 5 haftalık kürtaj oldum yani üç ay önce şimdi tekrar başladık çalışmalara bakalım kısmet allahtan bi sorun çıkmazsa bekliyorum meleğimi

Allah tekrar böyle bir şey yaşatmaz tez zamanda yavrunu verir inşallah

ben daha önce bir düşük yaptım 5 haftalık kürtaj oldum yani üç ay önce şimdi tekrar başladık çalışmalara bakalım kısmet allahtan bi sorun çıkmazsa bekliyorum meleğimi

Allahım tez zamanda bebişini verir inşallah canım
yaşadıkların çok üzücü ama Allahım kuvvetini verir :26:
haziran topiği uğurlu gelecek inşallah:26:

sen klomen kullaniyorsun sana sormadan rahat edemedim bide senden dinliyeyim istedim..benim bugun adetimin 3 gunu ve bugun baslamam gerekiyor ilaca 5 gun icecem gunde 2 tane beraber icilecekmis..yarinda adetim bitiyor 4 gunu ..fakat doktor bana igne felan yapacaz demedi ,,pco yok sukur,,yumurta catlama sorunum yok diye biliyoruz,, ve evde ovulasyon testi uyguluyorum her ay ,duzenli bir sekilde 12 13 14 15 gunler positifide yakaliyorum. 11 ay sonunda olmayinca bana bu ilaci sadece bir ayligina kullan ve bat imdan 4 gun sonra randevu verdi gel diye batim 9 haziran 14 de randevum var okadar..fakat ..diger topikte arkadaslar yaninda igne olmazsa kist felan yapar diyorlar ,,icerken kontrol altinda icilecek gerekildigini soyluyorlar acikcasi korktum simdi ilaci kullanmaktanda korktum ,,sabah erken doktorumu ariyacagim butun bu kafamdaki sorulari sormadan icemicem galiba....bu arada ben yurtdisinda yasiyorum buranin doktorlarimi tuaf bilemedim..ha bide klomen klomen diyip duruyorum aslinda benim kinin ismi pergotime50mg doktor bana klomenin aynisi hic bir fark yok baska bir firma dedi sadece dedigi icin ,klomen dilime dolanip duruyor ,hata doktorla konusurkende klomen diyorum

ya kızlar bişiy sorcam bi ilaç varmış düşük önleyici progestan mı tam yazamamış olabilirim şimdi doktorlar bunu ilk hamileliğinde düşük yapanlaramı veriyorlar yoksa düşük yaptığı hafta önemlimi acaba 5 haftalık 10 haftalık gibi mesela şimdi ben 3 ay önce düşük yaptım çalışmalara başladık acaba hamile kalmaya çalışırken bu ilacı almalımıyım merak ettim açıkcası

berceste seni nisan topiginden hatirliyorum biraz canim,,hadi benide ekle bat 9 haziran ,tsk

ben bu ilacı kullandım ama doktor tavsiyesiyle kullanman gerekiyo
düşük önleyici değil hormon dengeleyici diye biliyorum senin düşüğünde kanaman oluştu mu canım

canım çatlatma iğnesi şart değil. olmazsa kist yapacak diye bir şey de yok. sadece çatlatma iğnesi ile garantiye alınmış oluyo. ve bazen çatlatma iğnesi ile de çatlamayabiliyor. benim öyle olmuştu mesela. ilk kullandığımda iğneden sonra yumurtanın biri çatlamadı. 5 gün sonra kendiliğinden çatladı ve o yumurtadan hamile kaldım. hem sen yanında ovulasyon testi de yapacaksın. ultrasona gerek yok ne zaman çatlayacağını yine bileceksin. hem çatlama sorunu da yokmuş. bence doktorunu dinle derim.

Son düzenleme:

sen ignesiz ve kontrolsuz kullandin dimi yani denedin bisey olmadi ???? vallahi odum koptu bugun ,,,,catlama sorunu yoksa neden verildi bu ilac sana diye sordular ,ignesiz olmaz kist felan dediler ,,,haliyle cok endiselendim ve kararsizlik icine dustum iciyimi icmiyimi diye,

canım hamile kalmaya çalışırken kullanmana gerek yok. bu ilaç progesteron içeren bir hormon hapı çeşitli durumlarda kullanılıyor. düşük tehditi başladığında düşüğü önlemek için de kullanılabiliyor. adet söktürücü olarak kullanılabiliyor. adet düzensizliğinde kullanılabiliyo gibii...

ben bu ilacı kullandım ama doktor tavsiyesiyle kullanman gerekiyo
düşük önleyici değil hormon dengeleyici diye biliyorum senin düşüğünde kanaman oluştu mu canım

anladım tatlım hımmmm demek doktor tavsiyesi

canım ben adetimden 4 gün önce test yaptım pozitif çıktı kandada 162 çıktı adetim geldi 2 gün geçti bidaha kan verdim 52 çıktı doktorda düşük yapıyosun dedi 4 gün bekle kanaman başlıycak dedi 4.gün kanamam başladı ama çok sancım oldu kürtaj yaptılar o yüzden sonra baktı dr hiç sorun yok hatta hiç korunma tekrar hemen hamile kalırsın dedi ben yinede 2 ay korundum bakalım o zaman ilaç almayım ben

yok canım iğne vuruldum ama iğne ile 2 yumurtadan biri çatladı diğeri çatlamadı. diğeri 5 gün sonra kendiliğinden çatladı.

anladım canım internetten gördüm de merak ettim bende

burdayımm :)))
yazılanları okuyorumm... bilgim olmadığı için sadece okuyorumm

aslında bilmemen çok iyi bildikçe daha çok zorlaşıyor hamilelik emin ol
hiçbirimiz bilmiyordu geçen sene bende öyleydim
bilmeyince daha az stres canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…