aslında bilmemen çok iyi bildikçe daha çok zorlaşıyor hamilelik emin ol
hiçbirimiz bilmiyordu geçen sene bende öyleydim
bilmeyince daha az stres canımın içi
aslında bilmemen çok iyi bildikçe daha çok zorlaşıyor hamilelik emin ol
hiçbirimiz bilmiyordu geçen sene bende öyleydim
bilmeyince daha az stres canımın içi
anladım tatlım hımmmm demek doktor tavsiyesi
canım ben adetimden 4 gün önce test yaptım pozitif çıktı kandada 162 çıktı adetim geldi 2 gün geçti bidaha kan verdim 52 çıktı doktorda düşük yapıyosun dedi 4 gün bekle kanaman başlıycak dedi 4.gün kanamam başladı ama çok sancım oldu kürtaj yaptılar o yüzden sonra baktı dr hiç sorun yok hatta hiç korunma tekrar hemen hamile kalırsın dedi ben yinede 2 ay korundum bakalım o zaman ilaç almayım ben
Hoşşbulduk canım. sat 14 mayıs sanırım batta 16 haziran çünkü 30 günü geçiyor çoğu zaman. İnşallah çok bekletmez meleğim.hoşgeldin canım haziranda istiyorsun galiba
inşallah istediğin gibi olur batını söylediğinde yazarım
hoşgeldinnnn :71.
21 aylık ne güzellll Allah bağışlasın oğlunu
kızlar ben biliyorum da ne oluyor. ne kadar çok bilirsen o kadar stres kaygı yapıyorsun. en güzeli bilmemek periiim
alma canım
orkidede açıklama yapmış inşalla artık zamanı gelmiştir
sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
evet haklısınn..... ama kadın olarak kendimi tanımıyormuşum... riskleri olacakları.... ufffff
inşallah kızlar emeklerinin karşılıgını alırsınızzz dua edicemmmm.... herkeze .....
Hoşşbulduk canım. sat 14 mayıs sanırım batta 16 haziran çünkü 30 günü geçiyor çoğu zaman. İnşallah çok bekletmez meleğim.
hoşbulduk amin
sen kaç yıllık evlisin canım ne zamandır bebek istiyosun
kızlar ben biliyorum da ne oluyor. ne kadar çok bilirsen o kadar stres kaygı yapıyorsun. en güzeli bilmemek periiim
ah canım benim yaaaasen biliyorsun benim gibi zora dusmusler delik delik her kosede seni arayip bulup soruyo, sonra arkasindan ohh be allah razi olsun diyo ve bol dua ediyo bebisi olsun saglikli hayirli tez zamanda olsun diye,,bi yani guzel.
gercekten seni cok aradim kikiki..haziran topikilerinin acildiginin farkinda bile degildim
canım benim inşallah çok beklemeyeceksin. içimdeki his çok olumlu sana dair:)6 yıllık evliyımmmm(((( bir senedir düşünüyorduk...
bir ay oldu korunmasız ilişki bu ay 2 olucak....
6 yıllık evliyımmmm(((( bir senedir düşünüyorduk...
bir ay oldu korunmasız ilişki bu ay 2 olucak....
sen biliyorsun benim gibi zora dusmusler delik delik her kosede seni arayip bulup soruyo, sonra arkasindan ohh be allah razi olsun diyo ve bol dua ediyo bebisi olsun saglikli hayirli tez zamanda olsun diye,,bi yani guzel.
gercekten seni cok aradim kikiki..haziran topikilerinin acildiginin farkinda bile degildim
ah canım benim yaaaa
canım benim inşallah çok beklemeyeceksin. içimdeki his çok olumlu sana dair:)
ooo 5 yıl korunmuşsunuz tebrikler
hadi bakalım inşallah hayırlısı olur bende korunmayı bıraktım hemen 2.ay hamiş kalmıştımrabbim tekrar nasip eder inşallah hepimize sende tez amanda javuşursun inşallah bebeğine
senide bekleriz canım
dimi orkidem
yaaaaaagerçekten mi.... oleyyyyyyyyyy .48:
yaaaaaagerçekten mi.... oleyyyyyyyyyy .48:
bende öyle düşünüyorum yaşın çok uygun inşallaaahhh
bu ay olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?