Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben sadece folbiol içiyorum onuda iç demişti doktor zaten gebe kalmadan 3 ay öncesinden içiliyormuş bende düşükten sonra korunduğum için 2 ay içmedim bu ay tekrar başladım 20 gündür içiyorum yani

aslında bilmemen çok iyi bildikçe daha çok zorlaşıyor hamilelik emin ol
hiçbirimiz bilmiyordu geçen sene bende öyleydim
bilmeyince daha az stres canımın içi

offfff okudukça........... ne zormuş ha hamile kalmakkkk...... bu kadar zor olacagını bilmiyordum....

aslında bilmemen çok iyi bildikçe daha çok zorlaşıyor hamilelik emin ol
hiçbirimiz bilmiyordu geçen sene bende öyleydim
bilmeyince daha az stres canımın içi

kızlar ben biliyorum da ne oluyor. ne kadar çok bilirsen o kadar stres kaygı yapıyorsun. en güzeli bilmemek periiim

alma canım
orkidede açıklama yapmış inşalla artık zamanı gelmiştir
sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

hoşgeldin canım haziranda istiyorsun galiba
inşallah istediğin gibi olur batını söylediğinde yazarım
Hoşşbulduk canım. sat 14 mayıs sanırım batta 16 haziran çünkü 30 günü geçiyor çoğu zaman. İnşallah çok bekletmez meleğim.

hoşgeldinnnn :71.

21 aylık ne güzellll Allah bağışlasın oğlunu

hoşbulduk amin

kızlar ben biliyorum da ne oluyor. ne kadar çok bilirsen o kadar stres kaygı yapıyorsun. en güzeli bilmemek periiim

evet haklısınn..... ama kadın olarak kendimi tanımıyormuşum... riskleri olacakları.... ufffff
inşallah kızlar emeklerinin karşılıgını alırsınızzz dua edicemmmm.... herkeze .....

sen biliyorsun benim gibi zora dusmusler delik delik her kosede seni arayip bulup soruyo, sonra arkasindan ohh be allah razi olsun diyo ve bol dua ediyo bebisi olsun saglikli hayirli tez zamanda olsun diye,,bi yani guzel.

gercekten seni cok aradim kikiki..haziran topikilerinin acildiginin farkinda bile degildim

ah canım benim yaaaa

6 yıllık evliyımmmm (((( bir senedir düşünüyorduk...
bir ay oldu korunmasız ilişki bu ay 2 olucak....
canım benim inşallah çok beklemeyeceksin. içimdeki his çok olumlu sana dair:)

6 yıllık evliyımmmm (((( bir senedir düşünüyorduk...
bir ay oldu korunmasız ilişki bu ay 2 olucak....

ooo 5 yıl korunmuşsunuz tebrikler

hadi bakalım inşallah hayırlısı olur bende korunmayı bıraktım hemen 2.ay hamiş kalmıştım rabbim tekrar nasip eder inşallah hepimize sende tez amanda javuşursun inşallah bebeğine

senide bekleriz canım
dimi orkidem

evet...... 5 yıll

aminnnnnn..... herkezi canımmmm

kızlar çook öpüyorum hepinizi. kalkıp işlerimi bitireyim. yarın akşam görüşürüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…