Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet canım çalışıyorum. geç geldim eve. ben anca çalışıp durdum yoruldum. birazdan da evde çalışmaya devam edeceğim

ne iş yapıyorsun
bazen ev hanımlığına öyle özeniyorumki
evde yat kalk istediğin gibi :44::44:
çalış çalış gel evde çalış modern kölelik bizimkisi
ama iyi yönleride vaar tabiiki

ne iş yapıyorsun
bazen ev hanımlığına öyle özeniyorumki
evde yat kalk istediğin gibi :44::44:
çalış çalış gel evde çalış modern kölelik bizimkisi
ama iyi yönleride vaar tabiiki

şey kem küm aslında bunu forumda ilk kez söylüyorum. doktorum ben. ama kadın doğum doktoru değilim:)) burada doktor olmayan diğer insanlarla takılmaktan keyif alıyorum. kendi doktor çevresinde bazen sıkıcı olabiliyor ve bu kadar samimi olamayabiliyorsun. sizi seviyorum işte:)

Uzmanlığın ne???

doktor mu
şimdi başlarmışız şimdi kolum ağıyo bacağım ağrıyor diye
doktor bulunca herkes hastalığını hatırlar yaa
ne doktorusun peki

Uzmanlığın ne???

doktor mu
şimdi başlarmışız şimdi kolum ağıyo bacağım ağrıyor diye
doktor bulunca herkes hastalığını hatırlar yaa
ne doktorusun peki

canlarım uzmanlığımı size özelden söylesem daha rahat ederim. bizim branşta çok dr yok ve herkes birbirini tanır. burayı okuyan başka dr lar olduğunu da biliyorum. o yüzden bir daha buraya rahat yazamam.

canlarım uzmanlığımı size özelden söylesem daha rahat ederim. bizim branşta çok dr yok ve herkes birbirini tanır. burayı okuyan başka dr lar olduğunu da biliyorum. o yüzden bir daha buraya rahat yazamam.

Benim eşimde doktor istersen bana yazma.... Rahat edeceksen

eğer kendini rahat hissetmezsen söylemek zorunda değilsin

boşver bizim derdimiz bebiş

herkese merhaba arkadaşlar umarım herkesin gönlündeki olur inşallah hepimiz anne olurus kucağımız boş kalmasın aminnnnnn

listeye benide eklermisiniz beklenen adet tarihim 11 Haziran

ben daha önce bir düşük yaptım 5 haftalık kürtaj oldum yani üç ay önce şimdi tekrar başladık çalışmalara bakalım kısmet allahtan bi sorun çıkmazsa bekliyorum meleğimi

herkese merhaba arkadaşlar umarım herkesin gönlündeki olur inşallah hepimiz anne olurus kucağımız boş kalmasın aminnnnnn

listeye benide eklermisiniz beklenen adet tarihim 11 Haziran

hoşgeldin elifcim başka topiklerde karşılaşıyorduk
hemen ekliyorum lissteye haziranda inşallah bize bebeklerimiz gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…