Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlarrr buradaa cokk gokgurluyorr simsekk cakiyorrr yagmur da deli gibi yagiyorr...

kızlaaaaaaaaarrrrr selamlar.. Yeni hamişlerimiz elifalpelif ve pembe tilkiyi çoookk tebrik ediyorum. harikaaaa bi duygu. inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı da nasip etsin Allahımm.

perim sana da geçmiş olsun diyorum. baş dönmelerin kristallerdenmiş demek. psikolojik değilmiş yani.

kader1982 senin için ve eşin için cok üzüldüm canım. inşallah Allah eşine daha iyi bi iş verir. unutma herseyde bi hayır vardır. Sen Allaha güven o hepimiz için en iyisini düşünüyo veriyo zaten. sadece birazcık sabır.

bana gelince bat 5 hazirandı. daha kırmızılar gelmedi.Yarın sabah test yapıcam inşallaahhh güzel heberler verebilirim sizlere..

canım çoook teşekkür ediyorummmmm :)) darısı başına canım benim senden de güzel haberler bekliyoruz :) ilk önce bize söyliceksin bak

canım çoook teşekkür ediyorummmmm :)) darısı başına canım benim senden de güzel haberler bekliyoruz :) ilk önce bize söyliceksin bak

ahh canım bi pozitif çıksın annemlere bile söylemeden size söylicemm.Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin tüm isteyenlere. sen doktora gittin mi keseyi görmek için daha erken gerçi sanırım.

Kizlar cok acil cevap lutfen benim bat 12 haziran ama bugun dayanamadim test yaptim ikinci cizgi cok hafif silik ama kendini belli ediyo yalniz silik uzaktan bakinca ikinci cizgi belirgin su an hic bisey hissetmiyom pazartesi kan tahlili yapicam kimseye henuz bisey demicem esime bile kan tahlili belli olsun ondan sonra sizce hamilemiyim lutfen yardim

ins cnm guzel haberler verirsinn burdan

Gözün aydin canım çizgi çıktıysa büyük ihtimalle hamilesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah

caaannımmmm ben sana demişsin sen hamişsin diye ikinci çizgi çıktıysa
hadi hayırlısı sabah bir daha test yap bence ilk idrarla çookk sevindimmmmm

hadi hayırlısı canım inşallah hamişsindir.güzel haberlerini bekliyoruz tatlım:))

İnsallah verirsin güzel haberi bende o haberi verebilmek için ay sonunu bekliyorum

bercesteee beni niye eklemedinnn beni Temmuz topigine mı transfer ettin :26:

Kızlar hamişlerimizi tebrik edyorum
Çok sevindim darısı hepimize inşallah

selam herkese bende 1 hafta sonra korunmayı bırakıcam inşallah bu aydan umudum yok ama benide ekleyin:) bat 25 haziran

Son düzenleme:
Slm canım nasılsın kimse yok bugün greve çıktılarda benim mı haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…