Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bu arada kader yaaa farketmediğim için yazını tekrar çok özürr yaaa....
burda arada geyik yapıyoruz kendimi çok kötü hisstttim valla kusura bakma....
ben kaçtımmm hepinizi çokkk öpüyorum allaha emanet olun.... pc eşime vermek zorundayımm...

bartekkkk nasilsin iyimisin canim ,,demin niye kayib oldun ,,,gecmistemisin burdamisin ????

sweet o kasik agrilari bendede vardi kizimda 4 5 aya kadar devam etmisti canim, ilk gebelik bebis kendine yer yaptigi icin aciliyorsun kasiklarin geriliyor ondan demisti bana doktorum ama benim hicmi hic bulantim olmamisti zaten herkezde olucak diye bisey yokmus,

benim de kasıklarım çok ağrıyo acaba hamiş miyim olsam ya

bilemicem canim gebelik adet bellirtilerin aynisi ,,tipik adet sancisi kasiklarda ama o gun gelmiyo adet ve devam ediyor agrilar iste kiminde 1 ay kimde daha uzun kimdede daha kisa ,suruyor,
gunun gecmeden cok umitlenme derim sonra hayal kirikligina ugrarsin ,,benim mesala bu yasima kadar kasik sadece adetimin ilk gunu olurdu o gun bilirdimki adet olucam ..ama 30 ma bastim degisti hersey bende, simdi 1 hafta oncesinden basliyo kasigimdaki agrilar ,,

Son düzenleme:
barteeekkkkk ay sen gelemicen konusmican bu gidislen ,,benimde cikmam lazim sabah okul var canim,,yarin gorusuruz artik ,opuyorum herkezi

barteeekkkkk ay sen gelemicen konusmican bu gidislen ,,benimde cikmam lazim sabah okul var canim,,yarin gorusuruz artik ,opuyorum herkezi

Canım oku oku bitiremedim ben geldim herkes kaçtı arkadastaydim bugün net e giremedim yarında benim misafir var temizlik yaptım ancak girebildim bu arada bugün ilk kontrol başladı clostillbegyt yazdı ona başladım bende guatrdan şüpheleniyorum test yaptırmak istediğimi söyledim 5 tane tahlil istedi cuma gunü onları yaptırıcam haftaya Perşembe tekrar gidicem Dr a dua edin lütfen bu ay hasretim son bulsun

merhabalar.bende haziran ayında umutla bekleyenlerdenim.Bir dış gebelik geçirdim bu ay korunma sürem bitti.Bal tarçın çörek otu karışımını yedim.Şimdi batımın gelmemesini bekliyorum :) .Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Merhaba canım gecmis olsun inşallah Rabbim hepimizin gonlundekini verir inşallah her şey gönlünce olsun

annem de ve ablamda da varmis agrilar. hatta annem doguma kadar devam etti demisti. iste akintinin rengi degisince korktum biraz. ins sorun olmadan saglikla gelir bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…