benimde kasıklarımda ağrı var ama adetten değil çatlatma iğnesini yaptırdıktan sonra oldu normal mi kıslar sizce
merhabalar.bende haziran ayında umutla bekleyenlerdenim.Bir dış gebelik geçirdim bu ay korunma sürem bitti.Bal tarçın çörek otu karışımını yedim.Şimdi batımın gelmemesini bekliyorum :) .Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canım cok tesekur edrım allah razı olsun ewt bıraz stem ettım cunku ogun anlatım sıkıntı paylasmak ıstedım sonucta bız burda uzuntumusu sevıncımızı paylasıyoz bnım burda hıc kımsem yok bı komsum bıle yok derdımı sade topıcte paylasıyom ana anlatım sıkıntımı sadece bartek ve derya allah razı olsun onlar gecmış olsun dedı neyse onmlı deıl eşimin tırnak olan kısmı ve et koptu kendısı marangoz ve tek calısan o ıkı gundur adamın işe cagrıyolar ve bugunde sınırlenmiş işten cıkmış bılmıyorum artık napacaz benım bebek hayalarım bı 1 yada ıkı sene kaldı hayırlısı artık
Canım oku oku bitiremedim ben geldim herkes kaçtı arkadastaydim bugün net e giremedim yarında benim misafir var temizlik yaptım ancak girebildim bu arada bugün ilk kontrol başladı clostillbegyt yazdı ona başladım bende guatrdan şüpheleniyorum test yaptırmak istediğimi söyledim 5 tane tahlil istedi cuma gunü onları yaptırıcam haftaya Perşembe tekrar gidicem Dr a dua edin lütfen bu ay hasretim son bulsun
selam hanimlar herkez nasil bakalim ????
annem de ve ablamda da varmis agrilar. hatta annem doguma kadar devam etti demisti. iste akintinin rengi degisince korktum biraz. ins sorun olmadan saglikla gelir bebisim
selam cnmcımm hosgeldiinn.gece yine kaynatmıssınız bayaa kikikiiler siziiii
selam cnmcımm hosgeldiinn.gece yine kaynatmıssınız bayaa kikikiiler siziiii
arkadaslar kac zamandir giremedim anneme gittim kalmaya bugun dondum haber de veremedim sizlere cok ozledim sizleriiii
benim klomen bitti bugun yarin doktora kontrole gidecezz
maclarin baslamasina az kaldi yaniii
sizlerde ne var ne yokkk
vayyy yeni hamilelerimizzz varmisss arkadaslar hepinizi tebrik ediyorumm insallah saglikla alirsiniz kucaklariniza
liste cogaliyor bakalim hadi hayirlisi darisi bizim basimiza
canimcimm cok gecmiss olsunn allah sifa versinn insalllah birgun de hamilelikten doner basinnndengeyi sağlayan kristaller varmış bi şekilde onlar kopunca yada zarar görünce boşlukta savruluyo oda baş dönmesi yapıyo muşş valla bende yeni öğrendim egzersiz verdi doktor kafa hareketleii nörolloji ye gittim
canimmm kac gundur yoktummm yeni okudum gecmis olsun cok uzuldum herseyde vardir bir hayir canimm derdini veren rabbim dermanini da verir.tekrar gecmis olsun canimmcanım cok tesekur edrım allah razı olsun ewt bıraz stem ettım cunku ogun anlatım sıkıntı paylasmak ıstedım sonucta bız burda uzuntumusu sevıncımızı paylasıyoz bnım burda hıc kımsem yok bı komsum bıle yok derdımı sade topıcte paylasıyom ana anlatım sıkıntımı sadece bartek ve derya allah razı olsun onlar gecmış olsun dedı neyse onmlı deıl eşimin tırnak olan kısmı ve et koptu kendısı marangoz ve tek calısan o ıkı gundur adamın işe cagrıyolar ve bugunde sınırlenmiş işten cıkmış bılmıyorum artık napacaz benım bebek hayalarım bı 1 yada ıkı sene kaldı hayırlısı artık
hosgeldinnn......hadi hayirlisi yumoslar kivamina gelmistir ins,,,,yasamim yesil sahaaalardaaaaa ve goooooolll olur insallahkiki hakeme inat cok calis kirmizi karti yememek icin bu hakemin bir gun cenaze canamizini kildirtacam bak gor kikikikiiiiiii
benimde adetlerim gelseydide bende sahalara ciksaydim soyle boy gostererek
Kod:
evet elifalpelif ve pembetilki haziranin ilk haftasinda gollu atilar cok sevindik ,,darisi bizlerin basina artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?