Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

günaydın kızlar nasılsınız
bugün yeni hamiş haberi yokmu
bu arada beni de listeye eklermisiniz bat 17 haziran
gerçi ben pek umutlu değilim bu ay ama neyse gene de eklerseniz sevinirim :)

inşallah seninde güzel haberlerini alırız:))bal tarçın çörekotu hem adet düzenliyo hem de yumurta kalitesini arttırıyomuş..ben pko hastasıyım kist olmaması için kullanmıştım adetlerimi düzenledi.güzel haberlerin olur inşallah bat ne zaman?

mrb kızlar
yeni hamişlerimizi kocamaaaaaaaan öperek tebrik ediyorum sağlıkla ve mutlulukla kucağınıza alın inşallah
üzgünüm hakem bu seferde kırmızı kartı verdi
kim bilir , belki bir sonra ki maçta sarı kartla oyunda kalırız

tatlım geçmiş olsun sıkma canını ALLAH bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar.bebiş de nasibiyle zamanı geldiğinde mutlaka seninle olur hiç ummadığın bir anda hamiş olduğunu öğrenirsin belki de.yazmıssın ya kızında yumurtlama felan bilmeden oldu demişsin hayat bu her seyin vakti zamanı var biliyoruz.sen eşine destek ol canım bunu da atlatırsınız en kısa sürede inşallah.kendine dikkat et...

ins guatirin yoktur canim,,, tahlillerin sonuclarini bizlerede bildir,,ins hersey yolunda gider,

annem de ve ablamda da varmis agrilar. hatta annem doguma kadar devam etti demisti. iste akintinin rengi degisince korktum biraz. ins sorun olmadan saglikla gelir bebisim

korkmana gerek yok sanirim,, bende akinti olmamisti ama akintisi olani cok duydum ,,,bebisin saglikli gelicek merak etme icini ferah tut ve agir is yapma okis

yaww bu sayfa yine takiliyor 444 de zor gectim tuuh

benim bilgisayarimmi bozuk sizdede oluyormu dunden beri, ya yazamiyorum ya sayfa acilmiyo ya

Son düzenleme:
arkadaslar kac zamandir giremedim anneme gittim kalmaya bugun dondum haber de veremedim sizlere cok ozledim sizleriiii
benim klomen bitti bugun yarin doktora kontrole gidecezz
maclarin baslamasina az kaldi yaniii
sizlerde ne var ne yokkk

vayyy yeni hamilelerimizzz varmisss arkadaslar hepinizi tebrik ediyorumm insallah saglikla alirsiniz kucaklariniza
liste cogaliyor bakalim hadi hayirlisi darisi bizim basimiza

arkadaslar kac zamandir giremedim anneme gittim kalmaya bugun dondum haber de veremedim sizlere cok ozledim sizleriiii
benim klomen bitti bugun yarin doktora kontrole gidecezz
maclarin baslamasina az kaldi yaniii
sizlerde ne var ne yokkk

hosgeldinnn......hadi hayirlisi yumoslar kivamina gelmistir ins,,,,yasamim yesil sahaaalardaaaaa ve goooooolll olur insallah kiki hakeme inat cok calis kirmizi karti yememek icin bu hakemin bir gun cenaze canamizini kildirtacam bak gor kikikikiiiiiii

benimde adetlerim gelseydide bende sahalara ciksaydim soyle boy gostererek

Son düzenleme:
Kod:
vayyy yeni hamilelerimizzz varmisss arkadaslar hepinizi tebrik ediyorumm insallah saglikla alirsiniz kucaklariniza
liste cogaliyor bakalim hadi hayirlisi darisi bizim basimiza

evet elifalpelif ve pembetilki haziranin ilk haftasinda gollu atilar cok sevindik ,,darisi bizlerin basina artik

Son düzenleme:
canimcimm cok gecmiss olsunn allah sifa versinn insalllah birgun de hamilelikten doner basinnn

canimmm kac gundur yoktummm yeni okudum gecmis olsun cok uzuldum herseyde vardir bir hayir canimm derdini veren rabbim dermanini da verir.tekrar gecmis olsun canimm

Kod:

evet elifalpelif ve pembetilki haziranin ilk haftasinda gollu atilar cok sevindik ,,darisi bizlerin basina artik

hosbuldummmm valla aklimm hep burda kaldiii yaa annnemde net te yok giremedimm acaba hamile kalan var mi?kizlar ne yapiyorlar falann....
evett bu aralar sahalara cikmaya hazirlaniyorum bennninsallah bu ay golll olacakkkk canimmm senin adet gecti mi yoksaa neden gelseydi diyonn belki de gelmezz
aminnn canimmm rabbim bizlere de nasip eder insallhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…