Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizlar bende muhabetten kendimi alikoyamiyorum ama kocisim geldi sonra yine girerim byee herkeze:32

başka bir sıkıntın mı varrr????? bebek dışında...
neden öle düşündüyosun anlamadımm .((((((((((

canım neler yaşıyorsun içinde bilmiyorum fakat bu kadar karamsar olma lütfen o nedemek öyle bir bebek getirip ölmek istiyorum aaaaaa

Bir insan nasil 4-4 luk olabilir
Hickimseden destek gorememek cok zor

cnm merak etme benm klomende 4. ayim. ilk ay catlatma ignesi oldum sadece. digerlerinde sadece hapi kullandim. bu ay da ole igne falan yok. Bi sorun olmadi bende snde de olmaz cok nadir oluo kist falan.takma cok kafana

bu klomeni kullanıp ikizlere hamile kalanlar var ama bazı kişşiler de kist yaptığını söylüyo bazıları da bişey yapmıyo diyo :26: bilemedim ben onu

Allah isteyen herkesin dualarını kabul eder inşallah bende Aslı canım
akşam görüşürüz ben bugün buralardayım gerçi akşama çok işimiz var seninle benim
görüşürüz sonraaaa
ben geldimmm ben coktaannn isimi gordum kociside uyuttum sizlere bakim dedimm
bende 50mglik kullandim ama 5gun ictim 5.gunu basladim.hayirlisi canim inslh birdakine olacak rabbim hayirlisini nasip etsin
benim de adetimin 2. günü bugün.bu ay korunmayı bırakalı 4. ayımdı,klomen ve çatlatma iğnesiyle de olmadı.ilk gebeliğim olcak inşallah,bat 14 haziran
canim hayirlisi bende kullandim bu ay bakalim ne olacakk insallh en kisa zamanda hamile kalirizz
valla canım 2009dan beri evliyim ozamandan beri istiyorum bi kere hamile kaldım düştü. yarın öbür gün adet olucam. bir sonraki ayı yazarsın. esas çalışmlar bu ay başlayacak çünkü
bende 2009 da evlendimmm ama benimde yok cocugum hala gecen sene dusuk yaptimm ayni durumdayiz canim insallh alicaz yavrularimizi kucagimiza bizde
ben daha önce bir düşük yaptım 5 haftalık kürtaj oldum yani üç ay önce şimdi tekrar başladık çalışmalara bakalım kısmet allahtan bi sorun çıkmazsa bekliyorum meleğimi
gecmis olsun canim insallh sorun cikmaz canimm hadi hayirlisi
canim bende kullandim bu ay klomeni 5.gunu basladim ilk doktorum bana da igneden bahsetmedi yumurtaliklarimin gelismesini gormek icin muayene etti tekrar o zman verdi igne sana da verir belki kontrolde sonraa uygun gorurse doktorun sen dinle bence doktorunu korkmaa hayirlisi ile hersey yolunda gider innsalh.
ben sadece folbiol içiyorum onuda iç demişti doktor zaten gebe kalmadan 3 ay öncesinden içiliyormuş bende düşükten sonra korunduğum için 2 ay içmedim bu ay tekrar başladım 20 gündür içiyorum yani
bende basladim folbiole daha yeni bir hafta olduu
bordoo aldım kız
hi hi hi benimki de morrrr
kizlar biraz acemiyim yazilari yazarken bu gulucuk simboleri nasil ekliyorsunuz ??
canim asagidaki tabloda uzerine tiklayinca oluyor olmadigi zamanda uzerindeki kodu kendim yaziyorumm
ben kaçtım
muhabbetin en tatlı yerinde bırakıyorum
yarın görüşürüz
sana kolay gelsin hayatimmm hadi bakalim

kullanici kotrol paneline git en tepede sagda oradanda sol tarafta secenekleri duzenle var oraya gir gulumsemeleri goster falan yaziyor oradan yap canim isaretle yani orayii

acik canim ama tablo yok varda 5 6 tane sacma sapan sey var ,,neyse yaa bosver bende boyle gulerim kikikikiiii

kiz senin bu ikinci ayin oldu dimi klomenle ,,ilk ay tutmadimi ,bi terslikmi oldu ???

acik canim ama tablo yok varda 5 6 tane sacma sapan sey var ,,neyse yaa bosver bende boyle gulerim kikikikiiii

kiz senin bu ikinci ayin oldu dimi klomenle ,,ilk ay tutmadimi ,bi terslikmi oldu ???

canim ben daha ilk kez kullandim bu ay pazarda ignemi vuruldum iliski gunlerindeyiz yani daha bakalim doktorumm cumartesi yine cagrdi kontrol icin catladi mi diye bakacak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…