- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ben kaçtım
muhabbetin en tatlı yerinde bırakıyorum
yarın görüşürüz
kizlar bende muhabetten kendimi alikoyamiyorum ama kocisim geldi sonra yine girerim byee herkeze:32
ben kaçtım
yarın görüşürüz
kizlar bende muhabetten kendimi alikoyamiyorum ama kocisim geldi sonra yine girerim byee herkeze:32
ben kaçtım
yarın görüşürüz
ben kaçtım
yarın görüşürüz
başka bir sıkıntın mı varrr????? bebek dışında...
neden öle düşündüyosun anlamadımm .((((((((((
canım neler yaşıyorsun içinde bilmiyorum fakat bu kadar karamsar olma lütfen o nedemek öyle bir bebek getirip ölmek istiyorum aaaaaa
Bir insan nasil 4-4 luk olabilir
Hickimseden destek gorememek cok zor
Bir insan nasil 4-4 luk olabilir
Hickimseden destek gorememek cok zor
sen klomen kullaniyorsun sana sormadan rahat edemedim bide senden dinliyeyim istedim..benim bugun adetimin 3 gunu ve bugun baslamam gerekiyor ilaca 5 gun icecem gunde 2 tane beraber icilecekmis..yarinda adetim bitiyor 4 gunu ..fakat doktor bana igne felan yapacaz demedi ,,pco yok sukur,,yumurta catlama sorunum yok diye biliyoruz,, ve evde ovulasyon testi uyguluyorum her ay ,duzenli bir sekilde 12 13 14 15 gunler positifide yakaliyorum. 11 ay sonunda olmayinca bana bu ilaci sadece bir ayligina kullan ve bat imdan 4 gun sonra randevu verdi gel diye batim 9 haziran 14 de randevum var okadar..fakat ..diger topikte arkadaslar yaninda igne olmazsa kist felan yapar diyorlar ,,icerken kontrol altinda icilecek gerekildigini soyluyorlar acikcasi korktum simdi ilaci kullanmaktanda korktum ,,sabah erken doktorumu ariyacagim butun bu kafamdaki sorulari sormadan icemicem galiba....bu arada ben yurtdisinda yasiyorum buranin doktorlarimi tuaf bilemedim..ha bide klomen klomen diyip duruyorum aslinda benim kinin ismi pergotime50mg doktor bana klomenin aynisi hic bir fark yok baska bir firma dedi sadece dedigi icin ,klomen dilime dolanip duruyor ,hata doktorla konusurkende klomen diyorum
ben geldimmm ben coktaannn isimi gordum kociside uyuttum sizlere bakim dedimmAllah isteyen herkesin dualarını kabul eder inşallah bende Aslı canım
akşam görüşürüz ben bugün buralardayım gerçi akşama çok işimiz var seninle benim
görüşürüz sonraaaa
bende 50mglik kullandim ama 5gun ictim 5.gunu basladim.hayirlisi canim inslh birdakine olacak rabbim hayirlisini nasip etsincanım klomen 50 mg dan.doktorum zaten söyledi.8 aydır aynı doktora gidiyorum.o benim yumurtalıklarımın durumunu bildiği için yüksek dozdan başlattı.toplam 15 tane içtim.12.gün gittim baktı.yumoşlar büyümüştü.akşam üstü 4 te iğnemi vurundum.ama nasip değilmiş bu ay.
canim hayirlisi bende kullandim bu ay bakalim ne olacakk insallh en kisa zamanda hamile kalirizzbenim de adetimin 2. günü bugün.bu ay korunmayı bırakalı 4. ayımdı,klomen ve çatlatma iğnesiyle de olmadı.ilk gebeliğim olcak inşallah,bat 14 haziran
bende 2009 da evlendimmm ama benimde yok cocugum hala gecen sene dusuk yaptimm ayni durumdayiz canim insallh alicaz yavrularimizi kucagimiza bizdevalla canım 2009dan beri evliyim ozamandan beri istiyorum bi kere hamile kaldım düştü. yarın öbür gün adet olucam. bir sonraki ayı yazarsın. esas çalışmlar bu ay başlayacak çünkü
gecmis olsun canim insallh sorun cikmaz canimm hadi hayirlisiben daha önce bir düşük yaptım 5 haftalık kürtaj oldum yani üç ay önce şimdi tekrar başladık çalışmalara bakalım kısmet allahtan bi sorun çıkmazsa bekliyorum meleğimi
canim bende kullandim bu ay klomeni 5.gunu basladim ilk doktorum bana da igneden bahsetmedi yumurtaliklarimin gelismesini gormek icin muayene etti tekrar o zman verdi igne sana da verir belki kontrolde sonraa uygun gorurse doktorun sen dinle bence doktorunu korkmaa hayirlisi ile hersey yolunda gider innsalh.sen klomen kullaniyorsun sana sormadan rahat edemedim bide senden dinliyeyim istedim..benim bugun adetimin 3 gunu ve bugun baslamam gerekiyor ilaca 5 gun icecem gunde 2 tane beraber icilecekmis..yarinda adetim bitiyor 4 gunu ..fakat doktor bana igne felan yapacaz demedi ,,pco yok sukur,,yumurta catlama sorunum yok diye biliyoruz,, ve evde ovulasyon testi uyguluyorum her ay ,duzenli bir sekilde 12 13 14 15 gunler positifide yakaliyorum. 11 ay sonunda olmayinca bana bu ilaci sadece bir ayligina kullan ve bat imdan 4 gun sonra randevu verdi gel diye batim 9 haziran 14 de randevum var okadar..fakat ..diger topikte arkadaslar yaninda igne olmazsa kist felan yapar diyorlar ,,icerken kontrol altinda icilecek gerekildigini soyluyorlar acikcasi korktum simdi ilaci kullanmaktanda korktum ,,sabah erken doktorumu ariyacagim butun bu kafamdaki sorulari sormadan icemicem galiba....bu arada ben yurtdisinda yasiyorum buranin doktorlarimi tuaf bilemedim..ha bide klomen klomen diyip duruyorum aslinda benim kinin ismi pergotime50mg doktor bana klomenin aynisi hic bir fark yok baska bir firma dedi sadece dedigi icin ,klomen dilime dolanip duruyor ,hata doktorla konusurkende klomen diyorum
bende basladim folbiole daha yeni bir hafta olduuben sadece folbiol içiyorum onuda iç demişti doktor zaten gebe kalmadan 3 ay öncesinden içiliyormuş bende düşükten sonra korunduğum için 2 ay içmedim bu ay tekrar başladım 20 gündür içiyorum yani
hi hi hi benimki de morrrrbordoo aldım kız
canim asagidaki tabloda uzerine tiklayinca oluyor olmadigi zamanda uzerindeki kodu kendim yaziyorummkizlar biraz acemiyim yazilari yazarken bu gulucuk simboleri nasil ekliyorsunuz ??
sana kolay gelsin hayatimmm hadi bakalimben kaçtım
yarın görüşürüz
yasamim tablo nerde bi bulsam once sana gulucuk gonderecem hehe
canim cevap yazdigin yerin asagisinda yokmu yoksa ayarlarindan simgeleri mi kapattin yoksaa:26:
evet yok ..........................bilmem
kullanici kotrol paneline git en tepede sagda oradanda sol tarafta secenekleri duzenle var oraya gir gulumsemeleri goster falan yaziyor oradan yap canim isaretle yani orayii
acik canim ama tablo yok varda 5 6 tane sacma sapan sey var ,,neyse yaa bosver bende boyle gulerim kikikikiiii
kiz senin bu ikinci ayin oldu dimi klomenle ,,ilk ay tutmadimi ,bi terslikmi oldu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?