slm kizlar nasilsinizzz neler yapiyorsunuz?
4 te cikacam evden doktor randevum varr insallh yumoslarim vardir buyumuslerdirr
inşallah yumuşların büyümüştürrrr....:118: hadi bakalımmmm... :))))))
insallh canimsen nasilsinn gorusemedikk
iyiyim yaşamım nasıl olım aynıı.... vallaaa bende adetim şuan 5. günüm... bakalım bu ay nasıl oacak... bu ay daha rahatımm fazla takmıcam olursa olur.... öle ovulasyon testi felnda kullanmıcam.....
iyi yaparsin canimm sen gun asiri yap isini nasipse olur zaten
valla bende doktora gidiyorum yaa hic istemiyorum ama benimki kontrolsuz olmayacak gibi bir seneyi gecti artik
gecen sene ayin 3de dusuk yapmistim tam 1 sene once berbat bir durumdaydim insallh birdaha yasamam boyle bisi(
ben kactim kizlarr hazirlanayim yavastan gorusuruz aksama
kizlar kahveremgi akintim baya cogaldi.Korkuyorum bisey olucak die ama Rabbim hayirlisini versin ins
ayyy canımmmm.... etmemmmm ben merak etmeeeeee... bak şimdi başlıyom hememmmm dualaraaaa
rabbimmmmm....kalbini serin tuttttttt..... merak etmeee......
küçük mercimegini öpüyoummmm Rabimmm sağlık versin ikinizede Allahımmm kucagına sağlıklı almayı nasip etsinnnnnn Amin...
sen merak etmeee... dua hep edicemmmm.....
kalbini serin tut olurmu stres olmaman lazım seninnnnn.........
canimmm insallh bisi yokturr kahverengi akinti diyon canim bence o yerlesmeden kaynaklanan bisidirr icini ferah tut ayklarinin altinada yastik faln koy yat canimm
canım inşallah bir sorun yoktur.doktordan iyi haberlerle gel tatlım....dualarımız seninlee....
malesef kizlar kanamam basladi2 bucukta gelcekmis doktor.o zamn gidicem ama kanamam var baya zaten. hayirlisi ins
malesef kizlar kanamam basladi2 bucukta gelcekmis doktor.o zamn gidicem ama kanamam var baya zaten. hayirlisi ins
Arkadaşlar adetime 5 gün var daha ama az önce kahverengi leke geldi,daha önce hiç böyle kahverengi leke falan gelmemişti,adet oldum desem erken başlamaz adetlerim,korktum yaa..Devam da etmiyor kanama,bikaç damla geldi bitti.bu konuda bilgisi olan varmı?
kizlar kahveremgi akintim baya cogaldi.Korkuyorum bisey olucak die ama Rabbim hayirlisini versin ins
iyi yaparsin canimm sen gun asiri yap isini nasipse olur zaten
valla bende doktora gidiyorum yaa hic istemiyorum ama benimki kontrolsuz olmayacak gibi bir seneyi gecti artik
gecen sene ayin 3de dusuk yapmistim tam 1 sene once berbat bir durumdaydim insallh birdaha yasamam boyle bisi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?