Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyiyim yaşamım nasıl olım aynıı.... vallaaa bende adetim şuan 5. günüm... bakalım bu ay nasıl oacak... bu ay daha rahatımm fazla takmıcam olursa olur.... öle ovulasyon testi felnda kullanmıcam.....

iyi yaparsin canimm sen gun asiri yap isini nasipse olur zaten
valla bende doktora gidiyorum yaa hic istemiyorum ama benimki kontrolsuz olmayacak gibi bir seneyi gecti artik
gecen sene ayin 3de dusuk yapmistim tam 1 sene once berbat bir durumdaydim insallh birdaha yasamam boyle bisi(

inşallah yaşamasın...canım... berbat deme canımm..
olan olmuşş... nasip bölemiş... geç olsunda güç olmasın sağlıklı...... sıhatlı... akıl sağlığı ruhsağlıgı yerinde olsunda..
inşalahh bu ay olsunnnn..... aminn....
geçecek bitecek hepsi geride kalacak ben çok eminim senin için.....

canimmm insallh bisi yokturr kahverengi akinti diyon canim bence o yerlesmeden kaynaklanan bisidirr icini ferah tut ayklarinin altinada yastik faln koy yat canimm

canım inşallah bir sorun yoktur.doktordan iyi haberlerle gel tatlım....dualarımız seninlee....

malesef kizlar kanamam basladi 2 bucukta gelcekmis doktor.o zamn gidicem ama kanamam var baya zaten. hayirlisi ins

Arkadaşlar adetime 5 gün var daha ama az önce kahverengi leke geldi,daha önce hiç böyle kahverengi leke falan gelmemişti,adet oldum desem erken başlamaz adetlerim,korktum yaa..Devam da etmiyor kanama,bikaç damla geldi bitti.bu konuda bilgisi olan varmı?

perim hosgeldin canim.sweet noldu guzelim ya.ALLAHDAN hayirlisi diliyorum dua edicez senin icin

merhaba canım benimde senin gibi 7 gün önceden pembe ve çok açık kahverengi lekelerim olmuştu 2 gün sürdü sonra 2 gün kırmızılar vardı oda bitti ama şimdi adet günümde adet belirtisi yaşıyorum balon gibiyim bugün test yapim dedim yarım saat sonra ikinci çizgi çıktı bende anlamadım havalardan mı artık çözemedim iki arada kaldım inşş hayırlısı neyse o olur bekle bakalım sende inşş yerleşme kanamasıdır

kizlar kahveremgi akintim baya cogaldi. Korkuyorum bisey olucak die ama Rabbim hayirlisini versin ins

canım Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak dularım seninle
böyle kanamalar normal diyecek ve progestan verecek
ama aklına kötü bişey getirmeeee :26::26::26: bebişimiz bizimle inşallahhhh

ben hala adet olamadım :18: göğüslerim çok acıyor ve tüm testler negatif çıkıyor :26: keşke bir bir sürpriz olsa da geç döllenme olsa

benden haberler böyle sizler nasılsınız ?

amin canım inşallaahh:26: yumoşlar inşallah büyümüştür bende büyütüyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…