Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benimde dijital hala yatak ucumda duruyo ama ölçmicem ben orkide yaaa... buay bakıcamm sadece.. tatildi aile ziyaretiydi anlamadan geçsin bakalım...

kızlar kendimi iyi hissetmiyorum bir haftadır ara ara başım dönüyordu
bugün abartı hissediyoeum artık yarın dr gidince soracam
şimdi yatcam biraz daha sonra gelmeye çalışırım öptümm

tabi bee :112:

oo tatvan güzel yer ama arada geliyoruz gezmeye stres atmaya

muş'u tam görmedimm.... ama tatvan göll burası güzel bende yeni yeni anlıyorum.... kış çok zor geçtiii yaaaa
anca görme fırsatım oldu... sen yanlızsın haa çok üzüldüm..

muş'u tam görmedimm.... ama tatvan göll burası güzel bende yeni yeni anlıyorum.... kış çok zor geçtiii yaaaa
anca görme fırsatım oldu... sen yanlızsın haa çok üzüldüm..

muş pek görülcek bi yer değil zaten canım.. tatvan güzel ama biz ooraya kafa dağıtmaya geliyoruz düşün yani zaten daha turistik bi yer tatvan.. ben yalnızım burda malesef canım eş durumu tayinini bekliyorum işte

anladımm... burasıda çok gezilecek yer yok ama... bi sahilll işte... ama olsunn ... muş tan iyidir....
umarımmmm tayin olayınız biran önce olurda sen mi gidiceksin omu gelecek bilmiyorum ama... en kısa zamanda eşinle bir araya gelirsiniz...

saol canım ben gidicem de belli deil zorda kalırsak çok beklemem gerekirse eşim gelicek yanıma..
inşallah öyle bi durumda kalmayız da ben giderim eşimin yanına

kızlar ne yapıyorsunuz nerdesiniz yaaa kisme yok mu sıkıldım yaaa siz aksamları burdasınız diye ben evden kocamı kovaladım kisme yooooooook muuuuuuuuuuuu?

burdayız seldaaa :)))))))))) hoşgeldin...
kocayı niye kovaladın kıssss

oturuyo nette okeyin pokerin basına siz burda ne yapıyorsunuz ben merak ediyorum müptelası oldum buranın bende kovaladım dısarı :)
gelince insallah halvet var biraz kafasını bosaltsın gelsin nasıl iyi yapmamısmıyım

çok iyi yapmışsın.....
nasılsın resimdeki kızın felanmıı ???

kızlar nasıl dayanıyorsunuz bi test yapın Allah aşkına beni kalpten götüreceksniz sizz
bence yerleşme kanaması lütttffeeeeeeennnnn bir test yapın:26:

bercestecim ben test yaptım,negatif cıktı ama daha ıdrarda cıkmaz cok erken dimi?beklıyecem artık 5 gün var,adet olsaydım kanama 7 saattir yogun bi şekilde baslardı gibime geliyor,amannnnnn bunaldımmm.......................

kızlar hepinize iyi geceler ben yatıyorum sabah erken kalkmam gerekiyo çocuklara karnelerini vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…