görmedimm... seni...((( çıkmışım nazlma nasılsınnnn
iyidir pericim bulaşık yıkadım. evin işini taksit taksit yapıyom:)
valla yaaa bu nedir bunallttı yav. ama ateş ölçmeyi sevdim be perim alışkanlık yaptı. hemen anladım adet olacağımı ateşin düşmesinden. ateşe devam edecem gereksiz gebelik testi yapmayacağım. şu fertility frend midir ne zıkkımdır onu da sevdim. her gün ateş giriyom:) o da bana ne olduğumu söylüyo
iyiyim canim.kizima yemek vericem simdi opdum
benimde dijital hala yatak ucumda duruyo ama ölçmicem ben orkide yaaa... buay bakıcamm sadece.. tatildi aile ziyaretiydi anlamadan geçsin bakalım...
sen nasıl rahat ediyorsan balım öyle yap sonuçta rahat olmak önemli
hadi beee
bende bitlisstatvann
kızlar kendimi iyi hissetmiyorum bir haftadır ara ara başım dönüyordu
bugün abartı hissediyoeum artık yarın dr gidince soracam
şimdi yatcam biraz daha sonra gelmeye çalışırım öptümm
tabi bee :112:
oo tatvan güzel yer ama arada geliyoruz gezmeye stres atmaya
muş'u tam görmedimm.... ama tatvan göll burası güzel bende yeni yeni anlıyorum.... kış çok zor geçtiii yaaaa
anca görme fırsatım oldu... sen yanlızsın haa çok üzüldüm..
muş pek görülcek bi yer değil zaten canım.. tatvan güzel ama biz ooraya kafa dağıtmaya geliyoruz düşün yanizaten daha turistik bi yer tatvan.. ben yalnızım burda malesef canım eş durumu tayinini bekliyorum işte
anladımm... burasıda çok gezilecek yer yok ama... bi sahilll işte... ama olsunn ... muş tan iyidir....
umarımmmm tayin olayınız biran önce olurda sen mi gidiceksin omu gelecek bilmiyorum ama... en kısa zamanda eşinle bir araya gelirsiniz...
kızlar ne yapıyorsunuz nerdesiniz yaaa kisme yok mu sıkıldım yaaa siz aksamları burdasınız diye ben evden kocamı kovaladım kisme yooooooook muuuuuuuuuuuu?
burdayız seldaaa :)))))))))) hoşgeldin...
kocayı niye kovaladın kıssss
oturuyo nette okeyin pokerin basına siz burda ne yapıyorsunuz ben merak ediyorum müptelası oldum buranın bende kovaladım dısarı :)
gelince insallah halvet var biraz kafasını bosaltsın gelsin nasıl iyi yapmamısmıyım
kızlar nasıl dayanıyorsunuz bi test yapın Allah aşkına beni kalpten götüreceksniz sizz
bence yerleşme kanaması lütttffeeeeeeennnnn bir test yapın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?