canimm klomen kullandim ya bu ayy belki iyi olmaz diye ikisi kullanmadim hem ona adetin 2.gunu baslaniyordu sanirsamm
benim adet biteli cok olduu bu yumurta gelisir heralde daha hiii?gelismezmiki ama doktor iki gune olgunlasir dedii offff....
canlar hepiniz dualarımdasınız...rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize... ıçten ve inanarak yapılan dua çok önemli..herşey gönlümüzce olur inşallah...amin..
canimm senin kacinci gunun ne kullaniyorsunn?
seninkilerde insallah saglikla buyuyordur canimm
Canlar hepiniz dualarımdasınız...rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize... Içten ve inanarak yapılan dua çok önemli..herşey gönlümüzce olur inşallah...amin..
ağlattın beni kuzum sabır ne zor şeymiş rabbim yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin
canım benim umarım her şey yolundadır. dualarım seninle.
valla ben de bu ay doktora da gitmicem, zaten yapmıyorum ama yumurtlama testi de yapmayacamkendi haline bırakacam. ooff geliyosa kendi bilir beklemiyorum
ahh ahh doğuda olmak zordur büyüdüğün topraklardan uzakta olmak.. siz yine şanslısınız ki kocişiniz yanınızda ben tek başımayım doğuda.. inşallah bebişim tutunur da annesine yarenlik eder burda onu hissetmek bile iyi gelicek bana biliyorum Allah'ım inşallah hamileyimdir inşallah bebişim benimledir
inşallah bebişinlesindirrrrrrrrrrrrrsen nerdesin... tam olarakk..
o zaman ben bu iki gun incir yiyeyim bariikuru incir ye canım ben de geçen ay yemiştim ve çok hızlı biyümüşlerdi. geçen ay salı baktı 12-13mm o arada incir yedim. cumartesi kaç mm olduğunu sölemedi ama olgunlaşmış dedi ve iğne vurduk çatlatmak için
amin canimmminallah cnm hayırlısı olur allahın ıznıyle
beni c.tesi çağırdı c.tesi işi varmış yarına çağırdı
bakalım inşallah büyüyordur söylemedi ama güzel dedi bakarken
ama içimde herzamanki gibi bir his varbu sefer olacak
valla ben de bu ay doktora da gitmicem, zaten yapmıyorum ama yumurtlama testi de yapmayacamkendi haline bırakacam. ooff geliyosa kendi bilir beklemiyorum
perim hosgeldin canim.sweet noldu guzelim ya.ALLAHDAN hayirlisi diliyorum dua edicez senin icin
kizlar kactim ben kociss somurttu oturuyor az ilgileneyimm lazimm bana
herkese iyi aksamlar gorusuruzzz
inşallah bebişinlesindirrrrrrrrrrrrrsen nerdesin... tam olarakk..
iyidir pericim bulaşık yıkadım. evin işini taksit taksit yapıyom:)napıyonuzz kızlarrrr.....
bende orkidecan... ovulasyondu takipti ateştiii... relax bakalım nasıl olacakk:)))))))))))
kızlar eyvah düşüyorum seyrediyorum çok komik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?