Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Canlar hepiniz dualarımdasınız...rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize... Içten ve inanarak yapılan dua çok önemli..herşey gönlümüzce olur inşallah...amin..

canimm klomen kullandim ya bu ayy belki iyi olmaz diye ikisi kullanmadim hem ona adetin 2.gunu baslaniyordu sanirsamm
benim adet biteli cok olduu bu yumurta gelisir heralde daha hiii?gelismezmiki ama doktor iki gune olgunlasir dedii offff....

inallah cnm hayırlısı olur allahın ıznıyle

canimm senin kacinci gunun ne kullaniyorsunn?
seninkilerde insallah saglikla buyuyordur canimm

beni c.tesi çağırdı c.tesi işi varmış yarına çağırdı
bakalım inşallah büyüyordur söylemedi ama güzel dedi bakarken
ama içimde herzamanki gibi bir his var bu sefer olacak

Canlar hepiniz dualarımdasınız...rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize... Içten ve inanarak yapılan dua çok önemli..herşey gönlümüzce olur inşallah...amin..

Allah razı olsun canım hoş geldin tanıtsana kendini
ne kadar zamandır bebek istiyorsun inşallah hemen hamiş olursun:26::26:

canım benim umarım her şey yolundadır. dualarım seninle.

valla ben de bu ay doktora da gitmicem, zaten yapmıyorum ama yumurtlama testi de yapmayacam kendi haline bırakacam. ooff geliyosa kendi bilir beklemiyorum

bencede gitmeee inşallah olacak bu ay ama incir ye bence

o zaman ben bu iki gun incir yiyeyim bariibuyusun yumoscuklarim:))
inallah cnm hayırlısı olur allahın ıznıyle
amin canimmm
beni c.tesi çağırdı c.tesi işi varmış yarına çağırdı
bakalım inşallah büyüyordur söylemedi ama güzel dedi bakarken
ama içimde herzamanki gibi bir his var bu sefer olacak

himmm insallh canim buyurler guzel guzel de kalirsin hamilee
olacak bu ay olacakk bu hisler bu sefer yaniltmayacak seni...

kizlar kactim ben kociss somurttu oturuyor az ilgileneyimm lazimm bana
herkese iyi aksamlar gorusuruzzz

napıyonuzz kızlarrrr.....
iyidir pericim bulaşık yıkadım. evin işini taksit taksit yapıyom:)

bende orkidecan... ovulasyondu takipti ateştiii... relax bakalım nasıl olacakk:)))))))))))

valla yaaa bu nedir bunallttı yav. ama ateş ölçmeyi sevdim be perim alışkanlık yaptı. hemen anladım adet olacağımı ateşin düşmesinden. ateşe devam edecem gereksiz gebelik testi yapmayacağım. şu fertility frend midir ne zıkkımdır onu da sevdim. her gün ateş giriyom:) o da bana ne olduğumu söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…