ben hala adet olamadım :18: göğüslerim çok acıyor ve tüm testler negatif çıkıyor :26: keşke bir bir sürpriz olsa da geç döllenme olsa
benden haberler böyle sizler nasılsınız ?
ins cnm onemli bisey degildir. duani eksik etme olur mu
malesef kizlar kanamam basladi2 bucukta gelcekmis doktor.o zamn gidicem ama kanamam var baya zaten. hayirlisi ins
Arkadaşlar adetime 5 gün var daha ama az önce kahverengi leke geldi,daha önce hiç böyle kahverengi leke falan gelmemişti,adet oldum desem erken başlamaz adetlerim,korktum yaa..Devam da etmiyor kanama,bikaç damla geldi bitti.bu konuda bilgisi olan varmı?
ayyyy inşallahh kan testini yaptırdınmı:26:
yarın karneleri dağıttığım gibi doktora gideceğim canım :)) bakalım o bana nasıl bir karne verecek :18:...
bu arada piyasada bulunan tüm testleri denedim diyebilirim
inşallah hayırlısı olur canım
yani kan testi de yaptın :44::44: inşallah geç döllenmedirrrr
kasma kendini arkadasım yaa anlamıstım ben zaten:)) sende doğudasın benim gibi çok zor biliyorum inşallah kurtulursun bir an önce.iş nedeniyle ordasınız değilmi??aslen nerelisin cnm??
evetttttttttttttttt sizler varsınız
evttt onun için sabrediyorum.... bir yere alışmak zor... ama alışıncada... gitmekte zor...
aslında güzel bi yer burasıı.... karlar eridikçe... dışarı çıktıkça anlıyosun...
ama benim sorunum ailem uzakta ..pat diye gidemiyosun....
yakın değil.... ama allah sağlık versin... terk dert bu olsun dimi.....
sıkma canını iyi şeyler düşün.. bi çaresini söyler doktor zaten canım sen kendini rahat tutmaya bak negatif düşünme dualarımız seninlemalesef kizlar kanamam basladi2 bucukta gelcekmis doktor.o zamn gidicem ama kanamam var baya zaten. hayirlisi ins
biliyor musun ilk hamile olduğumu okulların açıldığı gün ( 12 eylül )öğrenmiştim, yarın okul kapanıyor belki yine güzel bir haber alırım...
bu arada hislerine çok güvendiğim bir yakınım beni rüyasında görmüş, minik bir kuş giriyormuş yakamdan içeri ve ben geri havaya uçurmamışım ne olur bende kalsın diye yalvarmışım ancak kenarda bulunan taşlarda sabır ile ilgili bir ayet yazıyormuş adını da söyledi ama unuttum.
var mı bu rüyaya yorum yapacak
çok güzel bir rüyaa canım ya bence sabır çok önemli Allahım
eninde sonunda bizlere gösterecek inşallah bebeklerimizi sadece biraz sabır
kuşun seninle inşallahhhh
inşallah yaşamasın...canım... berbat deme canımm..
olan olmuşş... nasip bölemiş... geç olsunda güç olmasın sağlıklı...... sıhatlı... akıl sağlığı ruhsağlıgı yerinde olsunda..
inşalahh bu ay olsunnnn..... aminn....
geçecek bitecek hepsi geride kalacak ben çok eminim senin için.....
aminn canimm aminn.....hadi yumoş haberrleriiini bekliyoruzz
canimmm insallh gecici bir kanamadirr uzulme ne olurr herseyin hayirlisimalesef kizlar kanamam basladi2 bucukta gelcekmis doktor.o zamn gidicem ama kanamam var baya zaten. hayirlisi ins
amin canım inşallaahh:26: yumoşlar inşallah büyümüştür bende büyütüyorum şu an
amin canım inşallaahh:26: yumoşlar inşallah büyümüştür bende büyütüyorum şu an
canım benim umarım her şey yolundadır. dualarım seninle.kizlar kahveremgi akintim baya cogaldi.Korkuyorum bisey olucak die ama Rabbim hayirlisini versin ins
iyiyim yaşamım nasıl olım aynıı.... vallaaa bende adetim şuan 5. günüm... bakalım bu ay nasıl oacak... bu ay daha rahatımm fazla takmıcam olursa olur.... öle ovulasyon testi felnda kullanmıcam.....
aminn canimm aminn.....
geldim ben doktordan 2 tane yumurta var dedi ama biri gelismis 13mmdaha cumartesi yine cagirdi ovitrellami aldim ama cumartesi baktiktan sonra vurdurma zamanini soyleyecem dedi..
canimmm insallh gecici bir kanamadirr uzulme ne olurr herseyin hayirlisi
canimm bu ay gecen aya gore daha az buyumus anlamadimm 2yumurtan var dedi biri 13mmdedi gecen ay bu vakit 17mmidi normalmidir yaa vumurtesi yine gidecem doktora tekrar bakacak o zamana olgunlasir dedi ovitrellayi vurdurma zamanini da o zaman soyleyecekmiss
bu aksam iliskiye girin dedi ama niye oyle dedi onu da anlamadim sonra yasak dedi cumartesi belli olacak istee
hayırlısı olsun canım. bu ay son olsun inşallah. daha da uğraşmazsın inşallah
canimm senin kacinci gunun ne kullaniyorsunn?
Seninkilerde insallah saglikla buyuyordur canimm
yasamım bal corek otunu kullansana cnm yumurtalıkları buyutuyo
kizlarr acaba kuru incirden yesem kur falan yapmadan ise yararmi?yoksa bisi yapmadan bekleyeyim mi?:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?