Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyyy inşallahh kan testini yaptırdınmı:26:

kızlar nasıl dayanıyorsunuz bi test yapın Allah aşkına beni kalpten götüreceksniz sizz
bence yerleşme kanaması lütttffeeeeeeennnnn bir test yapın:26:

yarın karneleri dağıttığım gibi doktora gideceğim canım :)) bakalım o bana nasıl bir karne verecek :18:...

bu arada piyasada bulunan tüm testleri denedim diyebilirim

inşallah hayırlısı olur canım
yani kan testi de yaptın :44::44: inşallah geç döllenmedirrrr

inşallah hayırlısı olur canım
yani kan testi de yaptın :44::44: inşallah geç döllenmedirrrr

biliyor musun ilk hamile olduğumu okulların açıldığı gün ( 12 eylül )öğrenmiştim, yarın okul kapanıyor belki yine güzel bir haber alırım...

bu arada hislerine çok güvendiğim bir yakınım beni rüyasında görmüş, minik bir kuş giriyormuş yakamdan içeri ve ben geri havaya uçurmamışım ne olur bende kalsın diye yalvarmışım ancak kenarda bulunan taşlarda sabır ile ilgili bir ayet yazıyormuş adını da söyledi ama unuttum.

var mı bu rüyaya yorum yapacak

kasma kendini arkadasım yaa anlamıstım ben zaten:)) sende doğudasın benim gibi çok zor biliyorum inşallah kurtulursun bir an önce.iş nedeniyle ordasınız değilmi??aslen nerelisin cnm??

ahh ahh doğuda olmak zordur büyüdüğün topraklardan uzakta olmak.. siz yine şanslısınız ki kocişiniz yanınızda ben tek başımayım doğuda.. inşallah bebişim tutunur da annesine yarenlik eder burda onu hissetmek bile iyi gelicek bana biliyorum Allah'ım inşallah hamileyimdir inşallah bebişim benimledir

malesef kizlar kanamam basladi 2 bucukta gelcekmis doktor.o zamn gidicem ama kanamam var baya zaten. hayirlisi ins
sıkma canını iyi şeyler düşün.. bi çaresini söyler doktor zaten canım sen kendini rahat tutmaya bak negatif düşünme dualarımız seninle

çok güzel bir rüyaa canım ya bence sabır çok önemli Allahım
eninde sonunda bizlere gösterecek inşallah bebeklerimizi sadece biraz sabır
kuşun seninle inşallahhhh

hadi yumoş haberrleriiini bekliyoruzz
aminn canimm aminn.....
geldim ben doktordan 2 tane yumurta var dedi ama biri gelismis 13mmdaha cumartesi yine cagirdi ovitrellami aldim ama cumartesi baktiktan sonra vurdurma zamanini soyleyecem dedi..
malesef kizlar kanamam basladi 2 bucukta gelcekmis doktor.o zamn gidicem ama kanamam var baya zaten. hayirlisi ins
canimmm insallh gecici bir kanamadirr uzulme ne olurr herseyin hayirlisi
amin canım inşallaahh:26: yumoşlar inşallah büyümüştür bende büyütüyorum şu an

canimm bu ay gecen aya gore daha az buyumus anlamadimm 2yumurtan var dedi biri 13mmdedi gecen ay bu vakit 17mmidi normalmidir yaa vumurtesi yine gidecem doktora tekrar bakacak o zamana olgunlasir dedi ovitrellayi vurdurma zamanini da o zaman soyleyecekmiss
bu aksam iliskiye girin dedi ama niye oyle dedi onu da anlamadim sonra yasak dedi cumartesi belli olacak istee

kizlar kahveremgi akintim baya cogaldi. Korkuyorum bisey olucak die ama Rabbim hayirlisini versin ins
canım benim umarım her şey yolundadır. dualarım seninle.

iyiyim yaşamım nasıl olım aynıı.... vallaaa bende adetim şuan 5. günüm... bakalım bu ay nasıl oacak... bu ay daha rahatımm fazla takmıcam olursa olur.... öle ovulasyon testi felnda kullanmıcam.....

valla ben de bu ay doktora da gitmicem, zaten yapmıyorum ama yumurtlama testi de yapmayacam kendi haline bırakacam. ooff geliyosa kendi bilir beklemiyorum

hayırlısı olsun canım. bu ay son olsun inşallah. daha da uğraşmazsın inşallah

yasamım bal corek otunu kullansana cnm yumurtalıkları buyutuyo

canimm klomen kullandim ya bu ayy belki iyi olmaz diye ikisi kullanmadim hem ona adetin 2.gunu baslaniyordu sanirsamm
benim adet biteli cok olduu bu yumurta gelisir heralde daha hiii?gelismezmiki ama doktor iki gune olgunlasir dedii offff....

kizlarr acaba kuru incirden yesem kur falan yapmadan ise yararmi?yoksa bisi yapmadan bekleyeyim mi?:44::44:

kizlarr acaba kuru incirden yesem kur falan yapmadan ise yararmi?yoksa bisi yapmadan bekleyeyim mi?:44::44:

kuru incir ye canım ben de geçen ay yemiştim ve çok hızlı biyümüşlerdi. geçen ay salı baktı 12-13mm o arada incir yedim. cumartesi kaç mm olduğunu sölemedi ama olgunlaşmış dedi ve iğne vurduk çatlatmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…