Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar şimdi dr gidiyorum akşam size anlatırım ne var ne yok :)))
hepinizi çok öpüyooorummmmm muucccckkkkkkkkkkk

ben geldim :)

bilenler bilir ben bu ay adet olamadım
bugün doktora gittim, vajinal ults. baktı herhangi bir sıkıntı yok dedi. kan ve hormon tahlileri yaptı üstüne bir de gebelik testi istedi, gebelik sonucu 0 çıkarsa adet görmem için ilaç verecek...

aklıma gelmişken son zamanlarda özel hastane fiyatları mı arttı ?

canım çok üzüldüm Allah başka dert vermesin sağlık olsun hayırlısı değilmiş. kendini cok üzme olur mu.. bence korunmana gerek kalmaz doktorun tekrar çalışmalara başlatır. İnşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebişin olur.moralini yüksek tut. Moral iyi olunca hersey güzel oluyo.

canım benim Allah dayanma gücü ve sabır versin. bilirim ne kadar zor olduğunu. ben 11 haftalıkken kaybetmiştim. çok acıydı ama insan her şeye alışıyor. yeniden umut doluyor. inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder hepimize

elh cnm daha iyiyim. cok uzulduk ama suan iyiyim. onemli olan bundan sonraki surec simdi. tekrar hemen kalabilirmiyim kalamazmiyim

pek sanmiyorum operasyon falan olacagini. cok kucuktu zaten bide parca dustu. ne kadar bekle der onu dusunuyorum simdi. ins 3 ay falan demez

canım benim hiç beklemene gerek yok. duygusal olarak hazır hissettiğinde hemen başlayabilirsin. hatta kanaman bittikten sonra bile.

canım benim hiç beklemene gerek yok. duygusal olarak hazır hissettiğinde hemen başlayabilirsin. hatta kanaman bittikten sonra bile.

ins baslicam bende. biraz once annemle konusuyodum da kurtajdan sonra adet olmamis ablama hamile kalmis. o bide 3 gunluk bebegini kaybetmis sonra arkasindan 2 bucuk aylik dusuk sonrada ablam. yuzde bir sans veriorum demis doktor yasamasi icin. ama Rabbim omur vermis demekki 2 tane cocugu var suan ablamin

canım benim çok geçmiş olsun rabbim bir daha acı yaşatmasın inşallah bende şubat ayında bir düşük yaşadım 5 haftalıktı fakat çok kanamam ve sancım vardı kürtaj oldum drum korunmamı önermedi biz yinede 2 ay korunduk 2 aydır deniyoduk bak bu ay hamileyim şimdi hiç bozma moralini tamammı

Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin

canım çok tebrik ederim Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah

canım benim en güzel örnek kendi ailende, sende hiç sıkma canını, her zaman her şeyin hayırlısını istemedik mi rabbimden ?

Son düzenleme:

ins cnm arada aklima geldikce agliorum ama iyiym yinede. en kisa zamanda toparlancam ins

canım benim en güzel örnek kendi ailende, sende hiç sıkma canını, her zaman her şeyin hayırlısını istemedik mi rabbimden ?
evet cnm hakkimizda hayirli olan buymus gercekten. Rabbim daha kotusunu yasatmasin ins

kızlaaaar nasılsınız? bercestem nasılsın baş dönmelerin ne durumda.? kuzum sen çok yoruldun. bir yandan bebek çalışmaları ve ilaçlar bir yandan yeni evin telaşı, okul derken senin sigorta attıı kikikikiki:)

peki ya perim sen nasılsın? geçti mi bakiim baş dönmen:)) seni gidi antremanlar ne zaman başlıyor:)

Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin

Ay ne guzelyaaaa her girdiğimde müjdeli bı haber.... Tebrik ederimmmnnnn:)))))) Allah kucağına almayı nasippppp etttttsinnnnn aminnnnnn

biraz önce internetten tahlil sonuçlarıma baktım doktora pazartesi göstereceğim ama değerler pek iç acıcı değil sanki:

e2 yüksek 410
fsh düşük 1.10
prolaktin yüksek 54

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…