daha gelisiyor dedi doktor daha 13.5 falan dedi iki tane var dedi ama birini soyledii yarin tekrar cagirdi iste cumartesiye olgunlasir dedi
ins tam olgunluga gelmistir de catlatma ignesini yaptirirsin hemen
insallah canim bakalim yarin belli olacak ignemi aldirdi zaten doktor cumartesi ne zaman olacagini soyleyecem dedi.
hadi ins bebisin gelir:)
ahbubenkendimi cnm tebrik ederim ins saglikli sihatli kucagina almak nasip olur. kizlar hepnizden Allah razi olsun cok destek oldunuz. iyiki uye olmusum kk ye. malesef aksam parca da geldi. kaybettik bebegimizi. kufur ve dalalet haricinde her halimize elhamdulillah. cok uzulduk belki ama elimizden bisey gelmiyor. hersey Allahtan. Ins bundan sonraki sure bu kadar uzun olmaz ve Rabbim saglikli sihatli gelmesinide nasip eder
elh cnm daha iyiyim. cok uzulduk ama suan iyiyim. onemli olan bundan sonraki surec simdi. tekrar hemen kalabilirmiyim kalamazmiyim
pek sanmiyorum operasyon falan olacagini. cok kucuktu zaten bide parca dustu. ne kadar bekle der onu dusunuyorum simdi. ins 3 ay falan demez
canım benim hiç beklemene gerek yok. duygusal olarak hazır hissettiğinde hemen başlayabilirsin. hatta kanaman bittikten sonra bile.
ins baslicam bende. biraz once annemle konusuyodum da kurtajdan sonra adet olmamis ablama hamile kalmis. o bide 3 gunluk bebegini kaybetmis sonra arkasindan 2 bucuk aylik dusuk sonrada ablam. yuzde bir sans veriorum demis doktor yasamasi icin. ama Rabbim omur vermis demekki 2 tane cocugu var suan ablamin
Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin
ins baslicam bende. biraz once annemle konusuyodum da kurtajdan sonra adet olmamis ablama hamile kalmis. o bide 3 gunluk bebegini kaybetmis sonra arkasindan 2 bucuk aylik dusuk sonrada ablam. yuzde bir sans veriorum demis doktor yasamasi icin. ama Rabbim omur vermis demekki 2 tane cocugu var suan ablamin
canım benim çok geçmiş olsun rabbim bir daha acı yaşatmasın inşallah bende şubat ayında bir düşük yaşadım 5 haftalıktı fakat çok kanamam ve sancım vardı kürtaj oldum drum korunmamı önermedi biz yinede 2 ay korunduk 2 aydır deniyoduk bak bu ay hamileyim şimdi hiç bozma moralini tamammı
canım çok tebrik ederim Allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah
evet cnm hakkimizda hayirli olan buymus gercekten. Rabbim daha kotusunu yasatmasin inscanım benim en güzel örnek kendi ailende, sende hiç sıkma canını, her zaman her şeyin hayırlısını istemedik mi rabbimden ?
Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?