Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben daha fazla dayanamadım bugun test aldım yarın adetime 3 gün kala sabah ilk işim testi yapmak olucak
dua edin bana nolur
bu aralar topicte ardı ardına cok güzel haberler geliyor
bende inşallah yarın size güzel haberler verebilirim
benimde dualarım sizlerle..

Gecmis olsun canım hakkinıza belki böylesi hayirlidir her serde bir hayır vardır Neylerse Mevlam eyler Neylerse Mevlam güzel eyler İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

ohhh ne güzel yapmıssın sen hangi şehirdesin benim eşimde çatıda güvercinlerinin yanında ama ne yapacağım bilmiyorum allah'a şükür ki kahvaltı seviyor

ay inşallah güzel haber duyarız yarııın
ohhh ne güzel yapmıssın sen hangi şehirdesin benim eşimde çatıda güvercinlerinin yanında ama ne yapacağım bilmiyorum allah'a şükür ki kahvaltı seviyor

canım ben doktorum ve yaşadığım şehir ve ne uzmanı olduğumu söyleme konusunda biraz kaygılarım var. tanınmak istemiyorum üzgünümmm söyleyemediğim için

ya kızlar benim yüzümde normalde hiç sivilcem yoktu bugun ne olduysa yuzumde alnımda yanaklarımda minik minik sivilceler cıktı buda belirtimi anlamadım hiçbir adet dönemimde bile cıkmadı

ok canım hiç sorun değil o zaman sana bişey sorabilirmiyim?

ya kızlar benim yüzümde normalde hiç sivilcem yoktu bugun ne olduysa yuzumde alnımda yanaklarımda minik minik sivilceler cıktı buda belirtimi anlamadım hiçbir adet dönemimde bile cıkmadı

tabi bir belirti olabilir ama olmayabilir de canım. boşver sen belirti aramayı. bilirim çok pis bir duygudur ama insanın stresini artırmaktan başka işe yaramıyor

hıııımm tellal telllal baksana sen bana bir an evvel elabebekimi bırak yoksa:88::88::88:

o tellalı allah bildiği gibi yapsın inşallah.

ne bencilim ya kendi derdime düştüm sizi unuttum, tüm hamilelere sağlık ve sıhhat diliyorum, tüm bekleyenlere de sabır

canım biliyor musun ben hep tek çocuk derdim şimdi düşünüyorum da bir becerebilsem 4-5 tane yapacam

hayatım bi hafta kadar önce dr a gittiğimde bana biri 17mm diğeri19mm 2 yumurtam olduğunu söyledi ve bana ovitrelle verdi ben dr a sadece ikiz bebek istediğim için gittim sence ikiz olma sansım nedir hayatım

tabii ki ikiz olma ihtimali normal insanlardan daha fazla:) ama bu şansın ne kadar yüksek olduğunu sadece Allah bilir.. her ikisi de döllenebilir, teki döllenebilir, ya da hiç biri döllenmeyebilir. tabi bunu önceden bilemeyiz. İnşallah Allah gönlüne göre verir ikiz bebişlerin olur. ben de çok istiyorum valla.

aaaay ne güzel ben de 3 tane istiyorum ama bu yaşta (yaşım 30) 1. yi yapamadan diğer ikisini ne ara yaparım diye düşünüyorum. belki bi seferde üçüz doğururum hııı

benim bi kızım var 7 yasında ben birçift şehzadem olsun istiyorum sonra kızımada eş düşünüyorum tabiki insaallah ikiz olur tatlım yaaa hep rüyalarımda görüyorum ikiz erkek çocukları

Kızlar bugün arkadastaydim kahve falına baktiralim nette dedik resmi yukleyemedim resim nasıl ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…