ahbubenkendimi cnm tebrik ederim ins saglikli sihatli kucagina almak nasip olur. kizlar hepnizden Allah razi olsun cok destek oldunuz. iyiki uye olmusum kk ye. malesef aksam parca da geldi. kaybettik bebegimizi. kufur ve dalalet haricinde her halimize elhamdulillah. cok uzulduk belki ama elimizden bisey gelmiyor. hersey Allahtan. Ins bundan sonraki sure bu kadar uzun olmaz ve Rabbim saglikli sihatli gelmesinide nasip eder
canım benim menopozda fsh düşmez yükselir. bu değerleri adetin 3. günü görmek değerli. çünkü bu hormonların düzeyi gün gün değişiyor. hemen felaketleştirme
ayyy hadi bir güzel haber de senden duyalımBen iyiyim canım kocam evde yok. Ben de yalnız takılmanın keyfini çıkarıyorum Hazır hamur almıştım fırından belki kızartırım diye ama onları güzelce açıp tavada pişirdim. Tereyağı ve peynirle yedim sıcak sıcak.
ay inşallah güzel haber duyarız yarııınben daha fazla dayanamadım bugun test aldım yarın adetime 3 gün kala sabah ilk işim testi yapmak olucak
dua edin bana nolur
bu aralar topicte ardı ardına cok güzel haberler geliyor
bende inşallah yarın size güzel haberler verebilirim
benimde dualarım sizlerle..
ohhh ne güzel yapmıssın sen hangi şehirdesin benim eşimde çatıda güvercinlerinin yanında ama ne yapacağım bilmiyorum allah'a şükür ki kahvaltı seviyor
ay inşallah güzel haber duyarız yarııın
Canım ben doktorum ve yaşadığım şehir ve ne uzmanı olduğumu söyleme konusunda biraz kaygılarım var. Tanınmak istemiyorumüzgünümmm söyleyemediğim için
ya kızlar benim yüzümde normalde hiç sivilcem yoktu bugun ne olduysa yuzumde alnımda yanaklarımda minik minik sivilceler cıktı buda belirtimi anlamadım hiçbir adet dönemimde bile cıkmadı
ok canım hiç sorun değil o zaman sana bişey sorabilirmiyim?
Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin
canım benim içimde bir felaket tellali var ki sorma gitsin çığıtrkanlık yapıyor :18:
bartek ve selda hoş geldiniz kızlar nasılsınız?
tabi ki sorabilirsin
hıııımm tellal telllal baksana sen bana bir an evvel elabebekimi bırak yoksa:88::88::88:
hayatım bi hafta kadar önce dr a gittiğimde bana biri 17mm diğeri19mm 2 yumurtam olduğunu söyledi ve bana ovitrelle verdi ben dr a sadece ikiz bebek istediğim için gittim sence ikiz olma sansım nedir hayatım
bartekcim ben de iyiyim canım keyif yapıyorum
o tellalı allah bildiği gibi yapsın inşallah.
ne bencilim ya kendi derdime düştüm sizi unuttum, tüm hamilelere sağlık ve sıhhat diliyorum, tüm bekleyenlere de sabır
canım biliyor musun ben hep tek çocuk derdim şimdi düşünüyorum da bir becerebilsem 4-5 tane yapacam
tabii ki ikiz olma ihtimali normal insanlardan daha fazla:) ama bu şansın ne kadar yüksek olduğunu sadece allah bilir.. Her ikisi de döllenebilir, teki döllenebilir, ya da hiç biri döllenmeyebilir. Tabi bunu önceden bilemeyiz. Inşallah allah gönlüne göre verir ikiz bebişlerin olur. Ben de çok istiyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?