Ohhh maşallah bende yalnızım gel çay icelim birlikte
aaaay ne güzel ben de 3 tane istiyorum ama bu yaşta (yaşım 30) 1. yi yapamadan diğer ikisini ne ara yaparım diye düşünüyorum.belki bi seferde üçüz doğururum hııı
birbirimize yazdığımız boş beyaz kutucuğun üstünde 3 sıra alt alta birşeyler varya 2. sıradaki 2. sıranın başından 4. kutucuğun içinde şöyle belli olmayan bir resimcik var.orayı tıklayınca (insert image) bilgisayarından yükleyeceğin görüntüyü ekleyip gönderiyorsun. yaf offf çok mu karışık oldu:44:Kızlar bugün arkadastaydim kahve falına baktiralim nette dedik resmi yukleyemedim resim nasıl ekleniyor
kız benim üçüzüm olsa b.k paçamdan akar yetişemem ben onlara
birbirimize yazdığımız boş beyaz kutucuğun üstünde 3 sıra alt alta birşeyler varya 2. sıradaki 2. sıranın başından 4. kutucuğun içinde şöyle belli olmayan bir resimcik var.orayı tıklayınca (insert image) bilgisayarından yükleyeceğin görüntüyü ekleyip gönderiyorsun. yaf offf çok mu karışık oldu:44:
Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin
boş ver sen de yüklemeyiver
Buldum canım teşekkürler şimdi kim yorumluycak :26:
benim bi kızım var 7 yasında ben birçift şehzadem olsun istiyorum sonra kızımada eş düşünüyorum tabiki insaallah ikiz olur tatlım yaaa hep rüyalarımda görüyorum ikiz erkek çocukları
kız orkide hamurları yedin karşımda tereyağlı peynirli canım çektihiç üşenmeden kalkıp yapıcam şimdi. en sevdiğim şeydir. akşam akşam ugraştırıyosun beni yahuu
periiiiiim:81::81::81:
Kızlar resim Tlf da yukleyemiyorum Ayy sinir oldum
Geldimmmm kusummmm :)))) yemişiiinnn teree yağlı hamurları ohhhh vallla ben kuru fasulye yedim....umarım kocise ben bu gun sogumayizzzz birbirimizden
Msj attığın yerde ekliyorsun
atom bombası yağacak desene kız bu gece sizeee ay bu arada kuru fasülyeyi çok severim. kız ahbubenkendimi kalkıp kuru fasülye de yapma emiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?