Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kızlar bugün arkadastaydim kahve falına baktiralim nette dedik resmi yukleyemedim resim nasıl ekleniyor
birbirimize yazdığımız boş beyaz kutucuğun üstünde 3 sıra alt alta birşeyler varya 2. sıradaki 2. sıranın başından 4. kutucuğun içinde şöyle belli olmayan bir resimcik var.orayı tıklayınca (insert image) bilgisayarından yükleyeceğin görüntüyü ekleyip gönderiyorsun. yaf offf çok mu karışık oldu:44:

kız benim üçüzüm olsa b.k paçamdan akar yetişemem ben onlara

Hiç bir şey anlamadim

benim bi kızım var 7 yasında ben birçift şehzadem olsun istiyorum sonra kızımada eş düşünüyorum tabiki insaallah ikiz olur tatlım yaaa hep rüyalarımda görüyorum ikiz erkek çocukları

ay canım sen neden ikize bukadar taktın? İnşallah Allah gönlüne göre veriri ikiz erkeklerin olur hayırlısıyla ama millet hep korkar ikiz olmasın diye sen ikiz istiyosun

kız orkide hamurları yedin karşımda tereyağlı peynirli canım çekti hiç üşenmeden kalkıp yapıcam şimdi. en sevdiğim şeydir. akşam akşam ugraştırıyosun beni yahuu

kız orkide hamurları yedin karşımda tereyağlı peynirli canım çekti hiç üşenmeden kalkıp yapıcam şimdi. en sevdiğim şeydir. akşam akşam ugraştırıyosun beni yahuu

ohhh yarasın bebişime:) yap tabi kız üşenme neyse bi daha ne yediğimi sölemiyim. hamişleri unutmuşum

Geldimmmm kusummmm :)))) yemişiiinnn teree yağlı hamurları ohhhh vallla ben kuru fasulye yedim.... umarım kocise ben bu gun sogumayizzzz birbirimizden

atom bombası yağacak desene kız bu gece sizeee ay bu arada kuru fasülyeyi çok severim. kız ahbubenkendimi kalkıp kuru fasülye de yapma emiii

atom bombası yağacak desene kız bu gece sizeee ay bu arada kuru fasülyeyi çok severim. kız ahbubenkendimi kalkıp kuru fasülye de yapma emiii

atom bombası hahaaaa evettttt
Ben hamislerimiziiiii unutmuştum yawwww
Neyse cok ta iştah acici bı msj degil nasilsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…