Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Iyiyim orkidemmmm eh isteeee Eskisiii kadar degilll antremanlara yarin baslamayi dusunuyoom. :18: :78:

Kızlar nasılsınız bakim ben gelince kisme olmuyo nedense yaaa ne güzel bugünde bi, hamiş haberi aldım umarım en kısa zamanda bende veririm bu güzel haberi:d:

Kızlar nasılsınız bakim ben gelince kisme olmuyo nedense yaaa ne güzel bugünde bi, hamiş haberi aldım umarım en kısa zamanda bende veririm bu güzel haberi:d:

Ben iki tane aldimmmm bide ahbubenkendimi hamileee....
Inshallah Seninde guzel haberini alirizzzzz... Yemek yedik ortalığı topluyommm o yüzden ara ara giriyom...

topikte kimse olmayınca ben de kalkıp kendime yiyecek bir şeyler hazırladım:) kocam da yok ben de fırından ekmek hamuru almıştım. onları açıp tavada pişirdim. sıcak sıcak tereğayı sürüp peynirle yedim valllaaa yarasın bana

Gözün aydin canım Allah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere

testi yeni mi yaptırdın? kız belki hamilesindir. prolaktin hamilelikte de yükselir

bilmiyorum ki canım beta değerini siteye eklemiyorlar sadece bu sonuçları gördüm, pek hayra alamet değil, erken menepoz yada en iyi ihtimalle pko yu gösteriyor...

boğazıma bir şey düğümlendi geçmiyor...rabbimden hep hayırlısını istiyorum

bartek ve selda hoş geldiniz kızlar nasılsınız?

tesekkür ederim hayatım sabırla bikaçgün geçsin diye bekliyorum sekerim insallah bende hamileyim galiba yani içimde öle bi his var :)))
sen nasılsın orkideciğim ne yedin kıs ben daha hiçbişey pişirmedim

canım benim menopozda fsh düşmez yükselir. bu değerleri adetin 3. günü görmek değerli. çünkü bu hormonların düzeyi gün gün değişiyor. hemen felaketleştirme

tesekkür ederim hayatım sabırla bikaçgün geçsin diye bekliyorum sekerim insallah bende hamileyim galiba yani içimde öle bi his var :)))
sen nasılsın orkideciğim ne yedin kıs ben daha hiçbişey pişirmedim

ayyy hadi bir güzel haber de senden duyalım ben iyiyim canım kocam evde yok. ben de yalnız takılmanın keyfini çıkarıyorum hazır hamur almıştım fırından belki kızartırım diye ama onları güzelce açıp tavada pişirdim. tereyağı ve peynirle yedim sıcak sıcak.

........................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…