kızlaaaar nasılsınız?bercestem nasılsın baş dönmelerin ne durumda.? kuzum sen çok yoruldun. bir yandan bebek çalışmaları ve ilaçlar bir yandan yeni evin telaşı, okul derken senin sigorta attıı kikikikiki:)
peki ya perim sen nasılsın? geçti mi bakiim baş dönmen:)) seni gidi antremanlar ne zaman başlıyor:)
Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin
Kızlar nasılsınız bakim ben gelince kisme olmuyo nedense yaaa ne güzel bugünde bi, hamiş haberi aldım umarım en kısa zamanda bende veririm bu güzel haberi:d:
biraz önce internetten tahlil sonuçlarıma baktım doktora pazartesi göstereceğim ama değerler pek iç acıcı değil sanki:
e2 yüksek 410
fsh düşük 1.10
prolaktin yüksek 54
adetin kaçıncı günü baktırdın canım?
orkideeee nirdesinnnn .....
kuzum sat 5 mayıs, bat da 2 hazirandı ama ben adet olamadım ki
ben iki tane aldimmmmBide ahbubenkendimi hamileee....
ınshallah seninde guzel haberini alirizzzzz... Yemek yedik ortalığı topluyommm o yüzden ara ara giriyom...
KIZLAAARRRRRRRRR GÜNAYDINNN... bu sabah test yaptımmm ve pozitif çıktıı.Allahım hala inanamıyorum.İnşallah Allah bu güzel duyguyu hepinize yaşatır, en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder sizlere. ayy kızlar hamile olunca hissedersin diyolardı gercekten öyle oluyomuş. son 3 gündür hep eşime diyodum sanki hamile gibiyim diye. sizlerde bu güzel hissi yaşıcaksınız hayırlısıyla inşallah hepinizi çokkkkkk öpüyorummm.:118:
testi yeni mi yaptırdın? Kız belki hamilesindir. Prolaktin hamilelikte de yükselir
testi yeni mi yaptırdın? kız belki hamilesindir. prolaktin hamilelikte de yükselir
bartek ve selda hoş geldiniz kızlar nasılsınız?
bilmiyorum ki canım beta değerini siteye eklemiyorlar sadece bu sonuçları gördüm, pek hayra alamet değil, erken menepoz yada en iyi ihtimalle pko yu gösteriyor...
boğazıma bir şey düğümlendi geçmiyor...rabbimden hep hayırlısını istiyorum
tesekkür ederim hayatım sabırla bikaçgün geçsin diye bekliyorum sekerim insallah bende hamileyim galiba yani içimde öle bi his var :)))
sen nasılsın orkideciğim ne yedin kıs ben daha hiçbişey pişirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?