Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben de kactim arkadaslar evimi toplayim az gorusuruz yine gelerimm

slm kızlar benim bat 1 haziran haziranın 5 de evlilik yıl dönümümüz yani 1 yıllık evli oluyorum 28 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum hadi rast gele :):):) bu benim korunmasız 6. ayım bu ay ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayı tesbit ettik bakalım yakalayabilecekmi :) hadi bebeğim gel artık

hoşgeldiiin gooncaa :87:

:123: inşallah evlilik yıl dönümünde güzel hediyeni alırsınnn :90:

bende bu ay ovulasyon kullanıcammm..... :95:

hoşgeldin yarışmamıza
kim daha önce hamiş kalacak yarışması düzenlermişiz
inşallah bu ay olur canım haziran bence şans getirecek bize :26: 1 haziran da benimde belli olacakmışş

tşk bende seni hatırladım ve size katılmak istedim eski dostlarla tekrar bir araya gelmek güzel
ben 19 ekimde 10 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim kürtaj tedavi doktor kontrolleri tamamen çökmüş bir psikoloji derken çok şükür yasak olan 6 ayımızıda doldurduktan sonra yine buradayım........

canım benim inşalllahh yaşadığın sıkıntılar bununla son bulurda
tekrardan hamişliğin keyfini çıkartıp sonrada bebişine kavuşursun
inşallah bu ay şans getirecek bizeee

inşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür........

genelde düşükten 6 ay sonra olur diyor dr.lar inşallah
hadi rast getire buda topiğin sloganı oldu genelde rast getire diyoruz

batın ne zaman canım listeye ekleyim

valla iyisin benimki asla bensiz yatmaz
ne olursa olsun başımda bekler beraber yatarız

aynen cnm bnmkide gidip yapmiyor, yanimda uyur ama yataga gitmez. ben yazin turkiyeye geldigimde de yatak odasinda yatmio :)

günaydın canlar. çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. bugün bir sunumum var çok heyecanlıyım. dua edin olur mu...

Allah kolaylik versin ins. (sunum bitmis olabilir ama ben yazayim dedim:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…