alisirsin canimm
iyiym tatlim nasil olayimm iste dun gece gorevimi yerine getirmenin rahatligi icindeyimtutar insallh bu ay
sen nasilsin?
al benden de o kadar hadi rast getireeee
ben gelirim sonraaa
gorusuruz canim sen isini goral benden de o kadar hadi rast getireeee
ben gelirim sonraaa
çok hoşsun yaaa
inşalahhhhhhhhhhhhh.......
valla iyiydim... şimdi daha iyiym......
gorusuruz canim sen isini gor
seni daha da iyi ettiysem ne mutlu bana:))
bir hami;e kalalim daha da iyi olacaz insallh.
ben de kactim arkadaslar evimi toplayim az gorusuruz yine gelerimm
slm kızlar benim bat 1 haziran haziranın 5 de evlilik yıl dönümümüz yani 1 yıllık evli oluyorum 28 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum hadi rast gele :):):) bu benim korunmasız 6. ayım bu ay ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayı tesbit ettik bakalım yakalayabilecekmi :) hadi bebeğim gel artık
hoşgeldiiin gooncaa:87:
:123: inşallah evlilik yıl dönümünde güzel hediyeni alırsınnn:90:
bende bu ay ovulasyon kullanıcammm..... :95:
slm kızlar benim bat 1 haziran haziranın 5 de evlilik yıl dönümümüz yani 1 yıllık evli oluyorum 28 yaşındayım yarışmaya istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum hadi rast gele :):):) bu benim korunmasız 6. ayım bu ay ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamayı tesbit ettik bakalım yakalayabilecekmi :) hadi bebeğim gel artık
mrb kızlar uzun bir aradan sonra beni aranıza kabul eder misiniz ???
tşk bende seni hatırladım ve size katılmak istedim eski dostlarla tekrar bir araya gelmek güzel
ben 19 ekimde 10 haftalık bebeğimi kalp atışları durduğu için kaybettim kürtaj tedavi doktor kontrolleri tamamen çökmüş bir psikoloji derken çok şükür yasak olan 6 ayımızıda doldurduktan sonra yine buradayım........
inşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür........
bat 6 haziran canımm hadi bakalım rast gele
valla iyisin benimki asla bensiz yatmaz
ne olursa olsun başımda bekler beraber yatarız
günaydın canlar. çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. bugün bir sunumum var çok heyecanlıyım. dua edin olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?