Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canim ben daha ilk kez kullandim bu ay pazarda ignemi vuruldum iliski gunlerindeyiz yani daha bakalim doktorumm cumartesi yine cagrdi kontrol icin catladi mi diye bakacak herhalde

ha iste benim de sorunum buydu canim ,kulandiktan sonra seni kontrole cagirmis ,iste benim doktorum beni kontrole cagirmadi sadece kullan bu ay dedi gelecek ay 14 haziranda gorusuruz kal saglicakla bye dedi . anlicagin sadece igne kafami karistirmadi bide bu var

arkadaslar ben kactim herkese iyi geceler sabah kocisi ise kaldiramayacam yoksa

o zaman sende yine git doktora ilacin bitsin ben bir kotrole geldim de dayanamadim de baksin yumoslar ne alemde sonra igneyi sorarsin istersin olmazsa ne olacakki vermeye gerek gormezse de gonderir zaten seni ama sen en azindan kac yumurtan olusmus falan diye bir bilgi alirsin doktordan

oyle dusunuyorum zaten,,..hadi sen git bir an once calis, kocisin uykuya dalar malar hadi gitt ..iyi calismalar,,guzel calis uzan hemen kalkma 20 dk bekle :))))))))))

Selam kizlar.. Nasilsinizz ?
Herkese destek olmak icin elimden geleni yapiyorum ama kendime destek olamiyorum.. Umutlarim yok oluyo bazen
Bi bebek dunyaya getirip sonrada ölmek istiyorum. Hayattan biktim

öncelikle hoşgeldin canım biz sana tüm kızlar destek oluruz
ama öncelikle ölmek istiyorum gibi laflar kullanma
biliyorum içinde bulunduğumuz şartlar zor ama bugünleri de sonra hatırladığımızda kucağımızdaki
bebeğe bakıp tebessüm edip unutacaz
sen sana dışardan söylenen ne varsa duyma bizde duyuyoruz
fısıltıyla şu gelinin bebeği olmuyo gibi sözleri
ama güçlü olmalıyız topik başlığımı da özellikle böyle yazdım güle oynaya gelecek bebişler
sakın motivasyonunu bozma

bu klomeni kullanıp ikizlere hamile kalanlar var ama bazı kişşiler de kist yaptığını söylüyo bazıları da bişey yapmıyo diyo :26: bilemedim ben onu

batını yazdın mı canım senide eklerim listeye
eğer yazdıysan görmedim kusura bakma canım

günaydın canlar. çok güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. bugün bir sunumum var çok heyecanlıyım. dua edin olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…