Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Senıde cok tebrık edıyorum canım darısı bızlere artık ,,ohhh hazıran ayı dokuluyo herkez ne guzellll

bartek kızcagız okadar ugrastı resimleri koymaya. bi bakıver canım nolcek

YOK ANAM sen yanlis adrestesin bu isi orkidem bilir kesin ,,,ot an mot an anlar doktorumuz bizim kesin bundanda anlar ona sor ,,,bir surude egzersiz bilir tavsiye éder herkeze recete yaziyo ,,,o bilir bu iside o

ay ne güzel baktınn, çok özenirim kahve falı bakana ben cok denedim ama yetenek sıfır millet karartıları benzetir ben boşluk yerleri bişeylere benzetmeye çalışıom

canlarım kusura bakmayın siteden düştüm daha yeni girebildim eğer fallarınızın resimlerini çekip foruma koyarsanız yorumlamaya çalışırım
benim 6. hissim biraz kuvvetli sanırsam bütün komsularım sabah aksam bendeler bu yüzden :)

orkide ben anlamam dedi. perimi bekleyelim en iyisi. o anlar. kikiki de iş yokmuş. fos cıktı

ne istiyonuz lennn ben barteke kiyamam haa perimin fali olsaydi bakardim rahatlikla simdi alinir malinir basima dert olur kikikikiiki

hem ben pahaliya mal olurum hem madiii hem maneviii kikiki polon parasida kabul etmem ya dolar ya euro

en iyisi perim baksin ,,o ucuza hatta belese bakar

yorumun icin tesekkur ederim canim cok sagol

hiç önemi yok tatlım ne zaman istersen bakabilirim ben falda komsumun bebeğinin kız olduğunu bile bilmiştim çok şasırmıslardı insaallah Allah ım seni hepiyiliklerle iyi insanlarla karsılastırsın ama sen bi evinde kur'an okut nazar var evinde ben nazardan çok korkarım

oleyy..kız bunu söyledin şimdi seni resim yağmuruna tutarımm hee bayadır da fal baktırmadım çok doluyum valla

BEN YARIN ADET OLMAM LAZIM DOKTORUM ARADI EGER GECMISI OKUDUYSAN ,,,:26:BEN YUMOSLARI KACRIDIM BU AY YA ,,BANA OLSUN BU ILACTAN TEKRAR YAZDI ADET GELINCE BASLICAM 3 GUNU ,,BEN DEDIMKI BU ILAC PERGOTIME HERNEYSE ARTIK KLOMENIN BI CESIDI ,,KIST YAPAR DUYDUM DEDIM ...EVET DEDI AMA PCO LU OLANLARDA RISK COK SADECE DEDI ,,,ne yapiyim dinliyeyimmi doktor LINE hanimi ????

ayrica esim icin sise versi mektup felan pazartesi spermleri doldurup labaratuara kosturacaz ins temiz cikar ya

Evde nazar var dedinya bugün kas için el aynası var benim elime aldım yere falan düşmeden ikiye ayrıldı sok oldum nazardir dedim

Evde nazar var dedinya bugün kas için el aynası var benim elime aldım yere falan düşmeden ikiye ayrıldı sok oldum nazardir dedim

var nazar tatlışkom kocaman göz çıkmıs orda evinde gözü olanların gözü çıksın insaallah emi (babaannem ciğerine fitil işlesin der ne demek bilmiyorum ama)

Ben sürekli okurum bide iki hafta önce toplu okumustuk sohbet vardı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…