BEN YARIN ADET OLMAM LAZIM DOKTORUM ARADI EGER GECMISI OKUDUYSAN ,,,:26:BEN YUMOSLARI KACRIDIM BU AY YA ,,BANA OLSUN BU ILACTAN TEKRAR YAZDI ADET GELINCE BASLICAM 3 GUNU ,,BEN DEDIMKI BU ILAC PERGOTIME HERNEYSE ARTIK KLOMENIN BI CESIDI ,,KIST YAPAR DUYDUM DEDIM ...EVET DEDI AMA PCO LU OLANLARDA RISK COK SADECE DEDI ,,,ne yapiyim dinliyeyimmi doktor LINE hanimi ????
ayrica esim icin sise versi mektup felan pazartesi spermleri doldurup labaratuara kosturacaz ins temiz cikar ya
ay canım sen neden ikize bukadar taktın? Inşallah allah gönlüne göre veriri ikiz erkeklerin olur hayırlısıyla ama millet hep korkar ikiz olmasın diye sen ikiz istiyosun
bende ıkız ıstıyorummmm cıft sehzade olsunnn
valla bende istiyorum canım ikiz şehzade ama ben önceleri bebek bile istemiyordum bundan 2 yıl önce rüyamda gördüm biri sarısın biri esmer iki erkek bebek üstlerindeki kazakların modelini bile hatırlıyorum Rabbim verirse ikiz hemen örüverecem işte o rüyadan sonra ben ister oldum ikiz bebek
valla bende istiyorum canım ikiz şehzade ama ben önceleri bebek bile istemiyordum bundan 2 yıl önce rüyamda gördüm biri sarısın biri esmer iki erkek bebek üstlerindeki kazakların modelini bile hatırlıyorum Rabbim verirse ikiz hemen örüverecem işte o rüyadan sonra ben ister oldum ikiz bebek
beeennn geldiiimmmm:79:
nabersinizz kizlarrr gecmise soyle bi baktim hizlic sizleri kacirmadan geleyim dedim hemennnn[/QUOT
HOSGELDINNN kiz demin datilat vardi kacirdim sen biseyler yazmistin perime eczanede satiliyo diye nedir o benim haberim olmayan??? tam okuyamadim
herkesi öpüyorum. iyi haftasonlarıııı. tüm haftasonu ayağı yanık kedi gibi gezmeyi düşünüyorum ve uyumaya gidiyorum
herkesi öpüyorum. iyi haftasonlarıııı. tüm haftasonu ayağı yanık kedi gibi gezmeyi düşünüyorum ve uyumaya gidiyorum
berceste doktora gidecekti haber yok hala herhalde:26:
BENDE IKIZ DEDILERMI GOZUM KORKARDI AMA 1 SENE DOLUNCA BEBIS ISI BU KADAR ZOR OLDUGUNU GORUNCEEE COK ISTEKLI OLDUM ,,YASIM 30 BENIMDE 1 TANE KIZIM VAR ,,SENIN DURUM YANI CANIM
beeennn geldiiimmmm:79:
nabersinizz kizlarrr gecmise soyle bi baktim hizlic sizleri kacirmadan geleyim dedim hemennnn[/QUOT
HOSGELDINNN kiz demin datilat vardi kacirdim sen biseyler yazmistin perime eczanede satiliyo diye nedir o benim haberim olmayan??? tam okuyamadim
canim onu bana perimm dedi bir test varmis yumurtlama gunlerini gosteren mi ne tek gunlerde gosterirse ciftte iliski oluyormus cift gunlerde ise tek gunde iliski mi oluyormus nee o da bir topikte okumuss bizde bos verdikk perimm relaks takilacak bu ayyy
var nazar tatlışkom kocaman göz çıkmıs orda evinde gözü olanların gözü çıksın insaallah emi (babaannem ciğerine fitil işlesin der ne demek bilmiyorum ama)
ufff benim kasiklar muthis agriyo ya sabahin korunde kapidalar herhalde kirmizilar ,,guya bir dogumdan sonra adet sancisi gecermiss pehhhh
ufff benim kasiklar muthis agriyo ya sabahin korunde kapidalar herhalde kirmizilar ,,guya bir dogumdan sonra adet sancisi gecermiss pehhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?