Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kullan tabi canım sonuçta yumurta miktarını artırdığı için gebelik olasılığı artıyor

kızlarrr kim var suanda topikte bi konu bulalım muhabbet edelim yaaa yoksa komsular çağırıyo o tarafa sallanacağım :)

bende ıkız ıstıyorummmm cıft sehzade olsunnn

valla bende istiyorum canım ikiz şehzade ama ben önceleri bebek bile istemiyordum bundan 2 yıl önce rüyamda gördüm biri sarısın biri esmer iki erkek bebek üstlerindeki kazakların modelini bile hatırlıyorum Rabbim verirse ikiz hemen örüverecem işte o rüyadan sonra ben ister oldum ikiz bebek

beeennn geldiiimmmm:79:
nabersinizz kizlarrr gecmise soyle bi baktim hizlic sizleri kacirmadan geleyim dedim hemennnn

herkesi öpüyorum. iyi haftasonlarıııı. tüm haftasonu ayağı yanık kedi gibi gezmeyi düşünüyorum ve uyumaya gidiyorum

Son düzenleme:

ikizz bende diyorumm esime olsa iyi olur sanki diyorum tek seferde iki cocuk guzel olur diyorum ama esim diyor yine de bir tane olsun ya falan diyor.
ben de bakamam diye korkuyorum ayyy cocugum olsunda ister tek ister cifter cifterr:)))

BENDE IKIZ DEDILERMI GOZUM KORKARDI AMA 1 SENE DOLUNCA BEBIS ISI BU KADAR ZOR OLDUGUNU GORUNCEEE COK ISTEKLI OLDUM ,,YASIM 30 BENIMDE 1 TANE KIZIM VAR ,,SENIN DURUM YANI CANIM

ufff benim kasiklar muthis agriyo ya sabahin korunde kapidalar herhalde kirmizilar ,,guya bir dogumdan sonra adet sancisi gecermiss pehhhh

ufff benim kasiklar muthis agriyo ya sabahin korunde kapidalar herhalde kirmizilar ,,guya bir dogumdan sonra adet sancisi gecermiss pehhhh

geçmiyo tatlım o sancılar hele birde ayaklarını üşütmüşsen tamam kıvran dur aynısı bendede var ama en rahatı hamilelik ne güsel 9 ay yok o kanamalar :)
inşaallah hepimiz gebe kalırız
kızlar bide ben bu zıkkımı bırakamıyorum ne yapacam yaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…