Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

aynen cnm bnmkide gidip yapmiyor, yanimda uyur ama yataga gitmez. ben yazin turkiyeye geldigimde de yatak odasinda yatmio :)

Allah kolaylik versin ins. (sunum bitmis olabilir ama ben yazayim dedim:) )

kesinlikle bazen kızıyorum ama çoğu zaman hoşlanıyorum demekki alıştı artık bana diye
biz biraz geç evlendikde eşim 34 ben 29 yaşlarındaydık birbirimize alışmak çok zor oldu
29 yıl yalnız yat aynısı eşim için de geçerli sonra biriyle uyumak zor geldi 3. yılda alıştık artık

kızlar yemek yapmam lazım eşim aşırı gergin
banka istediğimiz parayı vermedi burnundan soluyo birde yemek hazırlamazsam
akşama kabak dolması var hamiş yok şimdilik aramızda o yüzden canınız çekmez diye dedim
hadi ben mutfaktayım arada bakarım

orkide ,berceste,,pergem ....bugun sabah doktorumu aradim ve orkideninde dedigi gibi benim kulanacagim ilac in ilaki yumurtasi catlamayanlara verilmiyormus, bu yuzden igneye gerek yok dedi...ve kist felan yapmaz korkma,dedi(((cok dusuk bir ihtimal ve herkezde bu yan etki olacak diye bisey yokmus))),,kontrolede batindan 4 gun sonra gel dedi ilac bitikten sonra gerekli degil dedi ...neyse birazda olsa rahatladim ....

bayada olumlu konustu ilac hakinda gelecek ay hemen olucakmis gibi ...ayyy ins olur ya ins faydasi oluyordur

ohh çok şükür dünden beri stres yapmıştın canım yaa
inşalllah artık böyle şeyleri bırakıp çalışmalara yoğunlaşırsın
sen boşver gerisini önemli olan çalışmalar hadi rast geleeeee

slm kızlar,
nasılsınız
berceste tüm eskiyi okuyamadım ama doktor kontrolün iyi geçmiş sanırım.
çok sevindim. inşallah bu ay hepimizin şanslı ayı olur.

slm kızlar,
nasılsınız
berceste tüm eskiyi okuyamadım ama doktor kontrolün iyi geçmiş sanırım.
çok sevindim. inşallah bu ay hepimizin şanslı ayı olur.

evet canım güzel geçti çatlatma iğnemi de oldum dün bugün ve yarın çalışma
cumartesi pazar çalışma verdi
ödevlerimizi yapıyoruz inşallah bu ay şanslı ay'ımız olcak
valla iyiden iyiye kaptırmaya başladım ben

evet canim ya dun cok stres yaptim korktum,,cok sukur rahatladim..

evet calismalari bu sefer daha yogun uygulicam hatta sabah aksam sabah aksami calissam acaba kikiki

evet canim ya dun cok stres yaptim korktum,,cok sukur rahatladim..

evet calismalari bu sefer daha yogun uygulicam hatta sabah aksam sabah aksami calissam acaba kikiki

evin içinde koştur koşturum bir mutfağa bir sizin yanınıza geliyorum
sabah akşam olmaz günde bir kere oda eşinin spermlerinde sıkıntı yoksa
gün aşırı diyor dr. lar sabah akşam kaliteyi düşürürsün
sen eşine iyi bak ilişkiden bir saat önce kahve için
spermi hareketlendiyormuşş

bakar mısın sen ne yaptın demeyi unutmuşum aşkım yaa
sen nasılsın başladınmı çalışmaya yumurtlama dönemin ne zaman canım

evet dogrudur ,olmaz zaten sabah aksam gucmu dayanir kiz saka yapmistim kahveyide duymustum ve duydugumdan beri 1 saat onceden getirip onune zehir gibi yapip koyuyorum .. haaaa diyor senin yumurtalar basladi diyo hahahaaaa,

evet dogrudur ,olmaz zaten sabah aksam gucmu dayanir kiz saka yapmistim kahveyide duymustum ve duydugumdan beri 1 saat onceden getirip onune zehir gibi yapip koyuyorum .. haaaa diyor senin yumurtalar basladi diyo hahahaaaa,

ayy nasıll güldümm yaa demek yumurtalar başladı
benimkide hemen hemen böyle der çok güldüm yaaaa

Hoşbuldukkkkkk....bat: 30 mayıs gibi ama bakalım bir kaç gün gecikebiliyor ...Hepimiz için hayırlısı olsun.Hep birlikte bekleyelimmmm :))

ayy nasıll güldümm yaa demek yumurtalar başladı
benimkide hemen hemen böyle der çok güldüm yaaaa

ne yapsin garibim kahvenin sertliginden ovulasyonun gelip cattigini anliyo kikikii

oda benle beraber uzman oldu bu konularda,,, tavuk olcan sen bu gidisle diyo 9:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…