Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sevgili hamisler...yeni topik actik ve subat-mart ayi annelerini listeye davet ederiz...gonlu isteyen gelsin...topik sahibi ve herkez davetli...doktor sitelerine ucretsiz soru-cevap hakki var...

SLADI, Duyuru : Ben de hamileyimmm bölümündeki ...2013 subat-mart annelerı...buyurun 9 aylık maratona.. iste topik...

INS CANIM INS SENDE BU GUZEL DUYGUYU EN KISA ZAMANDA YASARSIN:))) EVET TOPIGIMIZ COK SICAKTIR ,,BEN GIBI kikikik ,,,

basindan beri soyluyorum haziran ayi ugurlu gelecek diye ,,ins sanada gelecektir

INS CANIM INS SENDE BU GUZEL DUYGUYU EN KISA ZAMANDA YASARSIN:))) EVET TOPIGIMIZ COK SICAKTIR ,,BEN GIBI kikikik ,,,

basindan beri soyluyorum haziran ayi ugurlu gelecek diye ,,ins sanada gelecektir

olacak inşallah canım ben bazen kendi kendime diyodum allahım o gün gelecek mi ben bebeğim kalp atışını doyacam çok şükür doydum inşallah sizlerde doyacaksiniz

Yoksa herkez o 3lu pozosyonumu denıyorkı ?:26:kıkıkıkıkııı ,,perım sen 3 numaralı pozısyonu, yapamam herıfı oyle tasıyamam mekık ceker gıbı dedın ,,,,kız yoksa denedın altta boguldunmu ??? Nıye yoksun????

Kız sen ne komiksin iyiki bu topiktesin Allah seni napmasin supersin yaa

kız sen ne komiksin iyiki bu topiktesin allah seni napmasin supersin yaa

ne yapıyım yaaa cenem durmuyo sızlerde kusuruma bakmayın haa vala tutamam ben ceneyı kac kere soz verdım kendıme yopıkte cok konusmıcam dıye olmuyoo ,,benı boyle kabul edın olurmu arkadaslar

Hosgldın nasılsın canım ??? ıyımısın??? Bercesteden haber varmı ya merak ettım su kızı ben ,,ne oldu agrıları acaba ??ıns ıyıdır

ne yapıyım yaaa cenem durmuyo sızlerde kusuruma bakmayın haa vala tutamam ben ceneyı kac kere soz verdım kendıme yopıkte cok konusmıcam dıye olmuyoo ,,benı boyle kabul edın olurmu arkadaslar

Kız sen olmasan burası olur mu iyiki bu topiktesin kikicim görüşürüz canım byyy

cnm doktorla konusmuyorum zaten hemsire ario beni onla konusuyorum. ya bizim 20 ay sonra oldu yaa ondan hemen korunmasamda olucana ihtimal vermiorum. oyuzden korunmasa mi diorum zaten
boş ver kuşum korunma:) bişiycik olmaz

Hosgldın nasılsın canım ??? ıyımısın??? Bercesteden haber varmı ya merak ettım su kızı ben ,,ne oldu agrıları acaba ??ıns ıyıdır

iyiyim şekerim kırmızıların teşrif etmemişler. ateşin kaç olunca adet oluyorsun. bercestemden haber yok bu arada ben de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…