ayy canım çok sevindim ne güzel eminim muhteşem bir duygudur Allah bize de nasip eder inşallah
saol canım yaa o günleri bi görsek inşallah allah bana bu mucizeyi nasip eder ben de anne olurum inşallahbu topikteki herkesin güzel haberlerini alırız inşallah bu topik çok sıcak insanlar çok samimi ve zaten yansıyo çoğu kişinin hamilelik haberini aldık almaya da devam edicez inşallah..
INS CANIM INS SENDE BU GUZEL DUYGUYU EN KISA ZAMANDA YASARSIN:))) EVET TOPIGIMIZ COK SICAKTIR ,,BEN GIBIkikikik ,,,
basindan beri soyluyorum haziran ayi ugurlu gelecek diye ,,ins sanada gelecektir
INS CANIM INS SENDE BU GUZEL DUYGUYU EN KISA ZAMANDA YASARSIN:))) EVET TOPIGIMIZ COK SICAKTIR ,,BEN GIBIkikikik ,,,
basindan beri soyluyorum haziran ayi ugurlu gelecek diye ,,ins sanada gelecektir
Slm kızlar nasılsiniz[/QUO
SLMMMMMM BEN BURDAYIM BEKCI GIBI KIMSE YOK,,,ZATEN FAZLA DURAMAM EV UCUYO TOPLAMAM LAZIN PESIN SOYLIYIM DEDIM
SEN NASILSIN BUGUN ????yorgunluktan anca kalktin dimiii
Yoksa herkez o 3lu pozosyonumu denıyorkı ?:26:kıkıkıkıkııı ,,perım sen 3 numaralı pozısyonu, yapamam herıfı oyle tasıyamam mekık ceker gıbı dedın ,,,,kız yoksa denedın altta boguldunmu ??? Nıye yoksun????
çalışmalara devam ediyolar galiba... Hadi kızlarr verin coşkuyu
kız sen ne komiksin iyiki bu topiktesin allah seni napmasin supersin yaa
kikikikii senin yazacağın yok ben gittim görüşürüz opuldun
ne yapıyım yaaa cenem durmuyo sızlerde kusuruma bakmayın haa vala tutamam ben ceneyı kac kere soz verdım kendıme yopıkte cok konusmıcam dıye olmuyoo ,,benı boyle kabul edın olurmu arkadaslar
Nereye kactın seldaa38 yaaaa :44:gıtmee
boş ver kuşum korunma:) bişiycik olmazcnm doktorla konusmuyorum zaten hemsire ario beni onla konusuyorum. ya bizim 20 ay sonra oldu yaa ondan hemen korunmasamda olucana ihtimal vermiorum. oyuzden korunmasa mi diorum zaten
Hosgldın nasılsın canım ??? ıyımısın??? Bercesteden haber varmı ya merak ettım su kızı ben ,,ne oldu agrıları acaba ??ıns ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?