Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

boş ver kuşum korunma:) bişiycik olmaz

iyiyim şekerim kırmızıların teşrif etmemişler. ateşin kaç olunca adet oluyorsun. bercestemden haber yok bu arada ben de merak ediyorum

ne biliyim yaa orkidem ilk kez ates olctum iste,,,,olcenler bilir belki diye yazdim

elh cnm iyi olmaya calisiorum. sen nasilsin?

cok sukur,iyiyim.kac zamandir kosturuyorum.hamile kalmak istediyimi unutmusum.kizimla beraber zipliyorum..........sonradan hatirladim.artik kendimi hazirlamam lazim.bu ay ilk deneme.ilk baslarda ilk ay olmazssa uzulmem diyordum.dusunuyorumda qaliba uzulurum.insallah hepimizin bebisleri sag salim gelir

dun uzmn tv deki doktordan dinliodum da hoplamayla, biyere uzanmakla yada dinlenmemekledusuk falan olmaz diyo. zaten dusecektir diyo. bosver kizinla oyna rahatca. ne guzel tam biciriklik donemidir simdi onun

dun uzmn tv deki doktordan dinliodum da hoplamayla, biyere uzanmakla yada dinlenmemekledusuk falan olmaz diyo. zaten dusecektir diyo. bosver kizinla oyna rahatca. ne guzel tam biciriklik donemidir simdi onun

haklisin canim.psikolojik iste.2 kere yasadigim icin.boyle paranayok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…