kızlar nasılsınız bakalım bercesteden haber varmı merak ettim
kızlar nasılsınız bakalım bercesteden haber varmı merak ettim
sweet canim.nasilsin.......
İnşallah Allah ın izniyle istediğinize kavuşursunuz
boş ver kuşum korunma:) bişiycik olmaz
iyiyim şekerim kırmızıların teşrif etmemişler. ateşin kaç olunca adet oluyorsun. bercestemden haber yok bu arada ben de merak ediyorum
elh cnm iyi olmaya calisiorum. sen nasilsin?
cok sukur,iyiyim.kac zamandir kosturuyorum.hamile kalmak istediyimi unutmusum.kizimla beraber zipliyorum..........sonradan hatirladim.artik kendimi hazirlamam lazim.bu ay ilk deneme.ilk baslarda ilk ay olmazssa uzulmem diyordum.dusunuyorumda qaliba uzulurum.insallah hepimizin bebisleri sag salim gelir
ne biliyim yaa orkidem ilk kez ates olctum iste,,,,olcenler bilir belki diye yazdim
kız Allah canını almasın:)onu 1 ay boyunca ölçüyosun. bi de ağızdan dil altından ölçüyosun. sen herhalde koltukaltı ölçtün 35.7 olduğuna göre
kikikikii yok kiz dil altindan olctum sabah kalkar kalkmaz,,okadarda cahil degilikkiki
boyle guldugume bakmayin bugun cok endiseliyim ya acaba bu ictigim ilac gecikmemi yapicak :26:
dun uzmn tv deki doktordan dinliodum da hoplamayla, biyere uzanmakla yada dinlenmemekledusuk falan olmaz diyo. zaten dusecektir diyo. bosver kizinla oyna rahatca. ne guzel tam biciriklik donemidir simdi onun
kızım senim ateşin ne kadar düşük o zaman öylesoğuuuuk seniii
dusukmu gercekten 36,7 hadi yaa ,,,dogrudur benim ayaklar eller herzaman buz gibidir ,,donuk kariyim demekkiolsun ya kalbim sicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?