Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tahmini olarak ne gün yumurtladığını biliyo musun üzerine 14-16 gün ekle bi bakalım

canim ben batim 13 mayisti,,,26 mayis 14cu gunu yumurtladim canim ama 13 12 side positif yandi koyu olan gun 14 cu gunuydu ,,bende en son 11 de calismistim o gun daha positif yoktu ,icerde uzunmu yasadi sperm acaba :26:ayyy yok ya umutlanmak istemiyorum

kız 36.7 güzel bir ateş hamile olmayasın sakınspermler uzun yaşamıştır belkim hıııı

hayalım yarın ya da pazartesi günü en geç olman lazım. kız olmazsan bi test yapıver bakiim.

kız 36.7 güzel bir ateş hamile olmayasın sakınspermler uzun yaşamıştır belkim hıııı

yok ya sanmiyorum okadar aylardir calistik olmadida negatif gundemi tutacak sanmiyorum,,demin ovu testi yaptim negatif demekki yok ,,evde gebelik testide varda kiyamadim kikikii yapmadim yarini beklicem,,umutlanmak hic istemiyorum

bu ovu testi positif yanarmis diye duydum tabi nekadar dogru bilmiyorum onuda

yok ya sanmiyorum okadar aylardir calistik olmadida negatif gundemi tutacak sanmiyorum,,demin ovu testi yaptim negatif demekki yok ,,evde gebelik testide varda kiyamadim kikikii yapmadim yarini beklicem,,umutlanmak hic istemiyorum

sayfa 527 kikikikiiii bu kiz bu sayfalari hep kirletiyo demistim bak ispati yarin yine bakima alirlarsa sasmam kikiki

Kanalturk te türkce olimpiyatı var canlı

dün aldığımız kötü değerleri yorumladı, adetin 3. günü tekrarlayacağız, gebelik oluşmadığı içinde adet söktürücü ilaç verdi

bakalım bundan sonraki sürecde neler olacak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…