dusukmu gercekten 36,7 hadi yaa ,,,dogrudur benim ayaklar eller herzaman buz gibidir ,,donuk kariyim demekkiolsun ya kalbim sicak
tahmini olarak ne gün yumurtladığını biliyo musun üzerine 14-16 gün ekle bi bakalım
yukarda 35.7 yazilmis olnun icin dusuk dedi
kız 36.7 güzel bir ateş hamile olmayasın sakınspermler uzun yaşamıştır belkim hıııı
kız 36.7 güzel bir ateş hamile olmayasın sakınspermler uzun yaşamıştır belkim hıııı
peki klomen sende hic gecikme yaptimiki??? ufffff ne zormus beklemek
ben 35. 7 diye gördüm sanki sabahdonuuk karı kız siz dün ne yazdınız da perimin mesajı silinmiş yönetimden bakiim[/QUOTE
bilmemm kikikiki ayip seyleri hep o yazdi ben yazmadim kikikikiiki o yuzden onunki silinmistir
İlaç geciktiriyor benim 5 gün geçmişti gecen ay
hmmmm ondandir ozaman ,,benim hic gecikmezdi cunki
dün çok yorgundum anca geçmişi okuyabildim pek yazamadım canlar ama iyisiniz geçmişi okuyunca enerjik ve iyi olduğunuzu gördüm ne güzel
dün karneleri verdik bi öğrencim bana mektup yazmış okurken tutamadım kendimi ağladım..ne yazmış biliyo musunuz? sizden çok iyi bi anne olur kızınız olursa adını .... koyun onu da okutun öğretmen yapın sizin gibi olsun demiş.. çocuğun içine mi doğdu ki annelik olayını hiç konuşmamıştım sınıfta sizden çok iyi bi anne olur demiş canımın içi yaaa off duygulandım bak gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?