Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam kızlar ben geldim biliyorumm biraz kızdırdım sizi
dün doktora gittim başdönmem var dedim oda bu durum istediğimiz birşey zaten
österejeni yükseltmeye çalıtığımız için oluyo dedi
eve geldim ve uyudum giremedim sabahta uyandık ve kahvaltı yaptık
kapı çaldı kiiiiiii eşimin yeğeni eşi ve bebekleri süpriz yapmışlar ve bu saat oldu yeni gittiler
SİZ NASILSINIZZZZZZZZZZ PEKİ

iyidir canım ne olsun. yumoşlar ne durumda baktı mı pekiii

OHHH en azindan kotu bisey yokmus bas donmem var agrim var deyince endiselenmistim biraz,,bizde iyiyiz canim saol

Kizlarrrr hamileyiimmmmmmm normalde pazartesi kan aldiracaktim arkadaslar kolumdan tutup beni bugun goturduler sonuc positif rabbim dileyen herkese versin

OHHHHHHHH çokkkkkkk sevindim canım benim
inşallah en kısa zamanda kucağınada alırsın zaten demiştim hamilesin diye

iyidir canım ne olsun. yumoşlar ne durumda baktı mı pekiii

ayy onu demeyi unuttum iki tanesi gereksiz büyümüş dedi ve içine kanamış
biz küçük olanları büyütecez dedi ve yine e2 istedi sonuç 90.98 çıktı iyi dedi sonuca
aynı dozda vurunuyorum iğneyi p.tesi tekrar e2 çektirip gidecem inşallah hayırlısı:26::26:

merhaba kızlarr,canım cok sıkıldı benımde,adetimi salı günü bekliyorum ama cook şiştim beaa....bekleyemıorum ...sizlerden nbr?birisi hamileymiş galiba dimi?ne güzellllll

hayırlısı olsun canım benim:)

merhaba kızlarr,canım cok sıkıldı benımde,adetimi salı günü bekliyorum ama cook şiştim beaa....bekleyemıorum ...sizlerden nbr?birisi hamileymiş galiba dimi?ne güzellllll

rainsun sen geçen kanamam oldu dedin diye hatırlıyorum
yanlış mı hatırlıyorum:44:

birde bu yoğunlukta sanayiye gittim ve mimarla konuştuk eve yapılacakları çizmiş
kızlar çok güzel olacak evim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…