Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Arkadaslar sizlere bisey sorucam dun benim.kan sonucum geldi degerim 86 sizce cok az degilmi diyorumki adetime 5 gun kala yaptim ondan midirki pazartesi tekrar yapicam bu kan degeri ne kadar artiyo kac gunde lutfen yardim

Arkadaslar sizlere bisey sorucam dun benim.kan sonucum geldi degerim 86 sizce cok az degilmi diyorumki adetime 5 gun kala yaptim ondan midirki pazartesi tekrar yapicam bu kan degeri ne kadar artiyo kac gunde lutfen yardim

canım benim 5 gün kala için gayet iyi bir değer önemli olan kaç olduğu değil 2 günde 2 katına çıkması önemli:) hadi güzel düşün hamilelik de öyle güzel geçsin

kız hayalim aldım elime pabucu geliyorum hamile değilsen gelicek bebişim adetin. ama ya hamileyseeeen

selam kızlar o kadar kahvaltıya gittim geldim, salonu sildim süpürdüm kimsecikler gelmemiş topiğeneyse hamarat ev hanımı moduna devam edeyim sarma mı sarsam

haziran anneleri benim bu ay da umutlarımın azalması (daha adet olmadığım için umutlarım bitmedi ama artık umudum yok gibi bişey) beni oldukça diplere sürükledi.bu ay yapmadığım kalmamiştı.artık hiçbişey yapmayacağım.ilaç milaç yok.gebelik düşünmeyeceğim.aklımdan uzak tutacam bu düşünceleri.işte bu yüzden bu sie son yazım.sizler inşallah umudunuz sizinle olur.rabim hepinize haziran annesi olmayı nasip eder inşalah.ben de gebe kalabilirsem inşallah hamile topiğinde görüşürüz.kendinize iyi bakın.Allaha emanet olun.

selam kizlar.nasilsiniz.bu aralar giremiyorum fazla.HAYALIMSIN insallah guzel haberlerini bekliyoruz.bir bir isimlerinizi yazsam uzun olur.siz nasilsiniz arkadaslar.
beni sorarsaniz yumurtlama gunum ayin 14 ve ya 15 gibi yaziyor hesablayici.ama akintim ve kasiklarimda agrilar var.ama hala atesim dusmemis.calismaya tam gaz devam ediyoruzbakalim insallah hepimiz icin hayirlisi olur

selam kızlar o kadar kahvaltıya gittim geldim, salonu sildim süpürdüm kimsecikler gelmemiş topiğeneyse hamarat ev hanımı moduna devam edeyim sarma mı sarsam

sorma ya topik 2 gundur cok SIKICI gece 12 den sonra haric orkidem bende deminden beri kendimi ev temizligine verdim cok dusunmemek icin ya ,,silecek yer kalmadi artik,, .....PERIMDE YOK 2 gundur nerde bu kiz ya

sorma ya topik 2 gundur cok SIKICI gece 12 den sonra haric orkidem bende deminden beri kendimi ev temizligine verdim cok dusunmemek icin ya ,,silecek yer kalmadi artik,, .....PERIMDE YOK 2 gundur nerde bu kiz ya

oh oh temizle afferin.bede biraz dan girisicem temizliye.gecmisi fazla okuyamadim.perim nerde ya gercekden:44::44:

kiz silecek yer var var bnm evi acik b.k goturuo da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…