iki farklı test buld kociş ikisinide aldık birinde 4 adet var (predictor)
digerleride tekli 4 tane( fortune) regl 11. gunu başlamam lazım... bugün 9. günü
ama ben yarın başlıyım diyorum
iki farklı test buld kociş ikisinide aldık birinde 4 adet var (predictor)
digerleride tekli 4 tane( fortune) regl 11. gunu başlamam lazım... bugün 9. günü
ama ben yarın başlıyım diyorum
bencede yarın başla akşam 5 te yapmak gerekiyormuş galiba:44:
tv felan izliceksen kocişle ben burdayım sen rahatına bakk:)))))))) tek gözüm nette
ben seyrediyorum zaten tahatım birazdan kaçcam zaten
orkidem gelmedi bugün hiç
ben öglen bi ara gördüm hatta yazdımmm nasıl geçti diyee gitmişşş
belki işi vardır sunumu iyi geçmedimi acaba
selam kızlar ben de bu ay bebişimin gelmesini istiyorum artık...insallah...hepimizin gözü aydın olur en kısa zamanda.
merhaba laleeee....
inşallah bebişin seni bekletmeden gelirrr canımmmm:119:
senin bat ne zamann??????
canım benm durum biraz karısık.bana 3 defa tüp yapıldı ve en sonucusu marttaydı.mart 22 den beri kanamam hiç durmadı.bugün çok az geldi btmesini umuyorum artık.56 .gün yani bu nedenle ne sat ne bat yok
selam kızlar ben de bu ay bebişimin gelmesini istiyorum artık...insallah...hepimizin gözü aydın olur en kısa zamanda.
canım benm durum biraz karısık.bana 3 defa tüp yapıldı ve en sonucusu marttaydı.mart 22 den beri kanamam hiç durmadı.bugün çok az geldi btmesini umuyorum artık.56 .gün yani bu nedenle ne sat ne bat yok
artık bir süre dogal yöntemlerle devam etmek istiyoruz.macunu mübarek diye bir macun aldım eşimle ikimizde sabah aksam yiyoruz.insallah sonuc alıcaz...tıpa pek güvenim kalmadı.günü saati geldiginde bir yumurta bir sperme bakıyor Allah yeter ki olmasını istesin.
artık bir süre dogal yöntemlerle devam etmek istiyoruz.macunu mübarek diye bir macun aldım eşimle ikimizde sabah aksam yiyoruz.insallah sonuc alıcaz...tıpa pek güvenim kalmadı.günü saati geldiginde bir yumurta bir sperme bakıyor Allah yeter ki olmasını istesin.
hoşgeldiinnn canıminşallah bu ay bebişin sana tutunmuştur ve
topiğimizin ilk hamişi sen olursun seni batsız ekleyem listeye
tüp konusunda bilgim yok martta yaptırdığına göre hala bebiş seninle o zaman ne zaman
kesşn diyebiliriz:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?