Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iki farklı test buld kociş ikisinide aldık birinde 4 adet var (predictor)
digerleride tekli 4 tane( fortune) regl 11. gunu başlamam lazım... bugün 9. günü
ama ben yarın başlıyım diyorum

bencede yarın başla akşam 5 te yapmak gerekiyormuş galiba:44:

iki farklı test buld kociş ikisinide aldık birinde 4 adet var (predictor)
digerleride tekli 4 tane( fortune) regl 11. gunu başlamam lazım... bugün 9. günü
ama ben yarın başlıyım diyorum

yazıyorum gitmedi
başla yarın ne olur ne olmaz akşam 5te yapmak lazımmış diye biliyorum

selam kızlar ben de bu ay bebişimin gelmesini istiyorum artık...insallah...hepimizin gözü aydın olur en kısa zamanda.

merhaba laleeee....
inşallah bebişin seni bekletmeden gelirrr canımmmm :119:
senin bat ne zamann??????

canım benm durum biraz karısık.bana 3 defa tüp yapıldı ve en sonucusu marttaydı.mart 22 den beri kanamam hiç durmadı. bugün çok az geldi btmesini umuyorum artık.56 .gün yani bu nedenle ne sat ne bat yok

canım benm durum biraz karısık.bana 3 defa tüp yapıldı ve en sonucusu marttaydı.mart 22 den beri kanamam hiç durmadı. bugün çok az geldi btmesini umuyorum artık.56 .gün yani bu nedenle ne sat ne bat yok

aaaaaayyyyy geçmiş olsunnnn canımmmmmm......
......şimdi nasılsın pekii.... ?????

artık bir süre dogal yöntemlerle devam etmek istiyoruz.macunu mübarek diye bir macun aldım eşimle ikimizde sabah aksam yiyoruz.insallah sonuc alıcaz...tıpa pek güvenim kalmadı.günü saati geldiginde bir yumurta bir sperme bakıyor Allah yeter ki olmasını istesin.

selam kızlar ben de bu ay bebişimin gelmesini istiyorum artık...insallah...hepimizin gözü aydın olur en kısa zamanda.

hoşgeldiinnn canım inşallah bu ay bebişin sana tutunmuştur ve
topiğimizin ilk hamişi sen olursun seni batsız ekleyem listeye
tüp konusunda bilgim yok martta yaptırdığına göre hala bebiş seninle o zaman ne zaman
kesşn diyebiliriz:26::26:

saolun canlarım.aslında agrı vs yok sadece sürekli kanama var drum olabilir normal diyor.bilemiyorum ama bittiyor gibi olması ümitlendirdi. garip ama içimde dogal yolla olacak gibi bir his var.kendimi kandırmıyorumdur değil mi?olacagı varsa olur.Bir de ben eşimle nisanlıyken çocuga kim bakacak kavgası yapmıstık.(saf gibi ortada fol yok yumurta yok)o annem demişti ben de annenin bizde kalmasını istemiyorum sürekli.ayrı şehirlerdeyiz çünkü.bakıcı demişitm.sonra da madem öyle batıya tayin olana kadar çocuk yok.o da bir 4 yıl sürer demiştim.ki su an 3.yılımız evliligimizin.çok büyük konustum galiba o zaman.bu süre dolunca olacak olmasın :)

evet haklısın olmassa olmuyor....
ne zamandan beridir çocuk istiyorsunuz....????
umudunu yinede yitirme gerekiyor... konturol olman gerek bak tüpte takılmışşş..... gözetim altında olmalısın....
umarım macunlarrrr işe yarar
biraz da moral tabiii canını sıkma.... Allah dermanınıda verirrrrr.... merak etmeeee.....
bize katıllll...... :118: :)))))))))))))))))))

Aynen öyleee canım...Allah kalbine göre versin.

insallah canım.maalesef negatifti sonuç.zaten bebk benimle olsaydı kanamamm olmazdı.çok küçük bir ihtimalle kanama varken hamilelik olabiliyor ama benim maalesef öyle değil.benm kanamam rahim ve yumrtalıkların işlemlerden sonra kendini toparlama süreciymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…