Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoşgeldin canım evet kalçanın altına koyup bacaklarını yukarı duvara dik
ve hiçbir şekilde kalkma hadi inşallah rast gele peki adetin haziranın kaçı gibi olmamasını istersin

adetim 31 mayıs gününün sonlarında oldu yani 1 haziran denilebilir.adet bitttiğinden beri 2 kez ilişkiye girdik ama uzun süre ayaklarımı dikmedim.en fazla 15-20 dak.dikdim ayaklarımı.duvara dikmedim çünkü duvara doğru dönemedim.yastığı güzel şekilde koyamadım herhalde çünkü biraz meni sıvısı aktı.inşaallah yumurtalarıma doğru koşarak gitmişlerdir.

sweet hamilemiydin sen.eski yorumlara bakıyordum da yanlış mı anladım acaba.Ben bukadar bekleyeceğimi hiç tahmin etmemiştim Evlenir evlenmez yapardık(3.yıl oldu evlilik)Allah işte zamanını bekliyor vermek için.Hayırlı olan tez zaman da gelir isteyen herkese inşallah .

evet hamileydim ama malesef gecen hafta 5 gun once dusuk yaptim. bzde 2 bucuk yil beklemistik eylul gibi basladik ama bizim planimiz gibi olmadi. 20. ayimda gelmisti bebegim ama kucagima almak nasip olmadi. ins Rabbim en kisa zamanda yasatir o guzel duygulari hepimize

ins en kisa zamanda Rabbim hayirlisyla nasip etsin. cok uzun bir sure degil. sikma canini

hekes gibi başta 1-2 gün çok üzülüyordum ama artık değil.Herşey Allahtan:)Belki bu ay olurum.Kalp gözü açık olan bir abla var benimle ilk defa konuşuyordu söylediği senin çocuğun olacak dedi.İnşallah:)Kurban Bayramında 4-5 aylık hamile olacaksın dedi .Eğer dediği gibi olursa benim ya bu ay yada temmuzda hamile olmam gerekiyor :)Eğer olursam hemen paylaşırım sizinle insanın inanası gelmiyor ama duyunca da mutlu oluyor.İnşallah Allahım o güzelliği bizede tez zaman da tattırır.

Ayy cnm üzüldüm o daha farklı bir üzüntü.Allahım kimseye yaşatmasın.Allahımtez zamanda sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hadi hayırlıısı bende bebek denemesi yapıyorum 13 ünde adet olup 3.gün yumurtalık takibine başlıcaz inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey,ilk yumurtalık denemem nur topu gibi 6 cmlk kistle sonuclandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…