- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
nasilsin canim iyimisin???????:26:
hoşgeldin canım evet kalçanın altına koyup bacaklarını yukarı duvara dik
ve hiçbir şekilde kalkma hadi inşallah rast gele peki adetin haziranın kaçı gibi olmamasını istersin
hattah yeni bat ne canım.............
hmmm oda yuz vermeden kacti
nasilsin canim iyimisin???????:26:
orkidecim nasilsin?
Benim bat22- 23 haziran gibi gözüküyor.Bakalım hayırlısı olsun.Benide listeye ekleyebilirsiniz.
iyiyim tatlım. çok huzurluyum, istirahat ediyorum. sen nasılsın?
hattah hosgeldin. ne kadardir denemedesin?
hoşbulduk cnm ekim ayından beri deniyoruz yok daha bakalım biz nezaman sevineceğiz
evet hamileydim ama malesef gecen hafta 5 gun once dusuk yaptim. bzde 2 bucuk yil beklemistik eylul gibi basladik ama bizim planimiz gibi olmadi. 20. ayimda gelmisti bebegim ama kucagima almak nasip olmadi. ins Rabbim en kisa zamanda yasatir o guzel duygulari hepimizesweet hamilemiydin sen.eski yorumlara bakıyordum da yanlış mı anladım acaba.Ben bukadar bekleyeceğimi hiç tahmin etmemiştim Evlenir evlenmez yapardık(3.yıl oldu evlilik)Allah işte zamanını bekliyor vermek için.Hayırlı olan tez zaman da gelir isteyen herkese inşallah .
ins en kisa zamanda Rabbim hayirlisyla nasip etsin. cok uzun bir sure degil. sikma canini
evet hamileydim ama malesef gecen hafta 5 gun once dusuk yaptim. bzde 2 bucuk yil beklemistik eylul gibi basladik ama bizim planimiz gibi olmadi. 20. ayimda gelmisti bebegim ama kucagima almak nasip olmadi. ins Rabbim en kisa zamanda yasatir o guzel duygulari hepimize
hekes gibi başta 1-2 gün çok üzülüyordum ama artık değil.Herşey Allahtan:)Belki bu ay olurum.Kalp gözü açık olan bir abla var benimle ilk defa konuşuyordu söylediği senin çocuğun olacak dedi.İnşallah:)Kurban Bayramında 4-5 aylık hamile olacaksın dedi .Eğer dediği gibi olursa benim ya bu ay yada temmuzda hamile olmam gerekiyor :)Eğer olursam hemen paylaşırım sizinle insanın inanası gelmiyor ama duyunca da mutlu oluyor.İnşallah Allahım o güzelliği bizede tez zaman da tattırır.
Ayy cnm üzüldüm o daha farklı bir üzüntü.Allahım kimseye yaşatmasın.Allahımtez zamanda sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?