Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim batta 29 da ama senin adet süreni bilmiyom... ben dünden itibaren şanslı günler girdim ... 15 hazirana kadar...

Pembe nasılsın bebis nasıl bulantın oluyormuş okudum ins tez zamanda gecer canım bebisini kucağına aldığında unutursun hepsini

inşallah canım yaa.. benim bulantılar erken başladı.. normalde 7. haftadan sonra başlıyomuş, hatta bazısında hiç olmuyomuş.. bebişim iyi olsun da gerisi önemli değil... Hayırlısıyla sizden de güzel haberler bekliyorummm :)

geldim kız geldim... hatta kendime bile ancak gelebildim.. senden haberler??

bulantın oluyomuş bende okudum ama bgenmedi butoa basmadım
amaaaa bebişi hatırlatan güzl bişeymiş gibime geldi...
varlıgını hatırlatan...:))) inşallah azalır sanırım 2. aydan sonra azalıyomuşşş :))))))))
bende iyiyim çalışmalara başladımm... ama öle bu sefer deliii gibii düşünmicem Allah isterse verir hayırlı zamanını... o bilir...

işyerimin alt çaprazında dönerci var diğer alt çaprazında pastane var bi döner kokusu bi poğaça kokusu geliyo,, tiksindim artık dönerden de poğaçadan da..
burda işyerindeki erkek arkadaşlardan biri de diyo ki biz askerde çekiyoruz sizin gibi, siz de hamilelikte çekiyonuz işte oh canıma değsin,, döner alcam gelip burnuna burnuna sokcam diyo :)) o askerdeyken ben çok dalga geçmiştim :))))

boş geçirme kuzucum çalış,,, ayakları da havaya kaldır, totonun altına yastık koyy :)

sordum perim bakalim ne yazicaklar.benim adet dongum 33 gun.yumurtlama biraz erken geldi bana.bende hep gec yumurtlar.bu ay bal tarcin yedim.folik asit kullandim.ve kuru incir yedim.belkide erken catlamisdir.ilk denemde hamile kalma payi 10%.ama ben niye umutlaniyorum anlamis deyilim......
pembis canim.bende cok zor gebelik gecirdim.cok kusdum 8 aya kadar.ama bebisi kucagima alinca unuttum.kizim 2 yasina girmedi ama yine istiyorum.arsizim qalibainsallah bebisin sag salim gelir koynuna.sende rahatlarsin.3 aya kadar geciyor cogu kadinda:44:insallah sende de kolay olur

inşallah yaaa.. ben de bi 2. yi düşünürsem aralarında çok fazla fark olsun istemiyorum. 2-3 yaş ideal bence...
yumurtlamadan sonra benim ateş yükselmişti,36.9 a takılmıştı, hiç düşmedi bi daha
Allahım sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

sordunmu iyi bakalım ne diyecekler.. öğreniriz... o zamn
ama belli olmuyo beliki iki kere yumurlarsın.... erken deme... bence sen
aslında hiç riske girmeden.. adet bitiminden.. adet olana kadra düzenli ilişkiii olması lazım gibi geliyo bana....

sordunmu iyi bakalım ne diyecekler.. öğreniriz... o zamn
ama belli olmuyo beliki iki kere yumurlarsın.... erken deme... bence sen
aslında hiç riske girmeden.. adet bitiminden.. adet olana kadra düzenli ilişkiii olması lazım gibi geliyo bana....

kizlar cevab geldi.bu gun yarin yumurtlarsin diyorlar.:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…