Pembe nasılsın bebis nasıl bulantın oluyormuş okudum ins tez zamanda gecer canım bebisini kucağına aldığında unutursun hepsini
pembiştilki pembiş tilki :118:
geldim kız geldim... hatta kendime bile ancak gelebildim..senden haberler??
selam lar.PERIM nirdesin kiz kacmissin.hosgeldin canim.......:90::90:
ya kizlar benim kafamda cok sorular var.atesim dun sabah 36.3.bu gun sabah 36.0.noluyor bana.yumurtluyormuyum.yoksa yumurtladimmi.ne yapmam gerek?:44::44:
bence tam yumurtlama zamanındasın.. bol bol çalış)
bulantın oluyomuş bende okudum ama bgenmedibutoa basmadım
amaaaa bebişi hatırlatan güzl bişeymiş gibime geldi...
varlıgını hatırlatan...:))) inşallah azalır sanırım 2. aydan sonra azalıyomuşşş :))))))))
bende iyiyim çalışmalara başladımm... ama öle bu sefer deliii gibii düşünmicem Allah isterse verir hayırlı zamanını... o bilir...
taktik ver bizee
bence tam yumurtlama zamanındasın.. bol bol çalış)
sordum perim bakalim ne yazicaklar.benim adet dongum 33 gun.yumurtlama biraz erken geldi bana.bende hep gec yumurtlar.bu ay bal tarcin yedim.folik asit kullandim.ve kuru incir yedim.belkide erken catlamisdir.ilk denemde hamile kalma payi 10%.ama ben niye umutlaniyorum anlamis deyilim......
pembis canim.bende cok zor gebelik gecirdim.cok kusdum 8 aya kadar.ama bebisi kucagima alinca unuttum.kizim 2 yasina girmedi ama yine istiyorum.arsizim qalibainsallah bebisin sag salim gelir koynuna.sende rahatlarsin.3 aya kadar geciyor cogu kadinda:44:insallah sende de kolay olur
sordum perim bakalim ne yazicaklar.benim adet dongum 33 gun.yumurtlama biraz erken geldi bana.bende hep gec yumurtlar.bu ay bal tarcin yedim.folik asit kullandim.ve kuru incir yedim.belkide erken catlamisdir.ilk denemde hamile kalma payi 10%.ama ben niye umutlaniyorum anlamis deyilim......
pembis canim.bende cok zor gebelik gecirdim.cok kusdum 8 aya kadar.ama bebisi kucagima alinca unuttum.kizim 2 yasina girmedi ama yine istiyorum.arsizim qalibainsallah bebisin sag salim gelir koynuna.sende rahatlarsin.3 aya kadar geciyor cogu kadinda:44:insallah sende de kolay olur
utandim
ne utancan kız istersen ayrıntılara inebilirim ama atılırım herhalde siteden
kizlar cevab geldi.bu gun yarin yumurtlarsin diyorlar.:18::18:
ne utancan kız istersen ayrıntılara inebilirim ama atılırım herhalde siteden
he yaa bebiş yapıcazzzz... borumuu
başka türlü yapılıyosa o şekil yapardık....napalım böle oluyoo
utanacak ne varrr
kizlar cevab geldi.bu gun yarin yumurtlarsin diyorlar.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?