inşallah yaaa.. ben de bi 2. yi düşünürsem aralarında çok fazla fark olsun istemiyorum. 2-3 yaş ideal bence...
yumurtlamadan sonra benim ateş yükselmişti,36.9 a takılmıştı, hiç düşmedi bi daha
Allahım sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
evet canim.bende zaten gec hamile kaliyorum.erkek cocuk istirodum,birazcik.bir kac gundur kiz istiyorum.kizima arkadas olsun.ama en onemlisi saglikli olsun.......
hadi bakalım ver coşkuyu,,, sabaahhaaa kaddaarr mokokooooo:119:
hadi bakalım ver coşkuyu,,, sabaahhaaa kaddaarr mokokooooo:119:
orkidee can napıyom gülümmm
hosgeldin orkidecim
hoş buldum kızlaaar. bugün hastaları erken bitirdim. yupppiiiiiibir geçmişe bakayım dedim ama pek içinden çıkılmıyor
sizler nasılsınız bakayım.
ben de bekarken falan hep bi kızım olsun isterdim ama şimdi ne bileyim erkek olcakmış gibi bi his var ama oğlum da olsun istiyorum... bi arkadaşım fal bakmıştı bana bi kızın bi oğlun olcak demişti
hoş buldum kızlaaar. bugün hastaları erken bitirdim. yupppiiiiiibir geçmişe bakayım dedim ama pek içinden çıkılmıyor
sizler nasılsınız bakayım.
kizim dogana kadar bir oglum olacagini hissediyordum.cunki cok yaramazdi.bu arada cinsiyyetini tam ayin 9 gosterdi.10 da dogdu.cok heyecanliydik ne olucak acaba diye.kayinvalidem hediyelerin hepsini mavi gondermisdi.ama kizim oldudarisi hepinizin basina
kizlar ben kacim dus aliyim aksama hunkarimin karsina cikacam
klomen kullandin mi canimm nasil kullandin kullandiysan dozunu nasil aldin
kizlar ben kacim dus aliyim aksama hunkarimin karsina cikacam
guzel suslen :108:,,..guzel cariye ol adamin istahi kalksin bari:111: kikiki
kiz alemsin haaaaaaaa.nasilsin ne var ne yok:26:
kiz alemsin haaaaaaaa.nasilsin ne var ne yok:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?