Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

evet canim.bende zaten gec hamile kaliyorum.erkek cocuk istirodum,birazcik.bir kac gundur kiz istiyorum.kizima arkadas olsun.ama en onemlisi saglikli olsun.......

evet canim.bende zaten gec hamile kaliyorum.erkek cocuk istirodum,birazcik.bir kac gundur kiz istiyorum.kizima arkadas olsun.ama en onemlisi saglikli olsun.......

ben de bekarken falan hep bi kızım olsun isterdim ama şimdi ne bileyim erkek olcakmış gibi bi his var ama oğlum da olsun istiyorum... bi arkadaşım fal bakmıştı bana bi kızın bi oğlun olcak demişti

hoş buldum kızlaaar. bugün hastaları erken bitirdim. yupppiiiiii bir geçmişe bakayım dedim ama pek içinden çıkılmıyor
sizler nasılsınız bakayım.

geçmiş geçmişte kalmış boşverrr
kız valla bir giren pisman bir girmeyen.... hatun kızmı çeneli oluyoo...
bende kocişimi bekliyom arıyacak kapıdan alacak beni... göle gidicezzz çay bahçesine :118:

ben de bekarken falan hep bi kızım olsun isterdim ama şimdi ne bileyim erkek olcakmış gibi bi his var ama oğlum da olsun istiyorum... bi arkadaşım fal bakmıştı bana bi kızın bi oğlun olcak demişti

kizim dogana kadar bir oglum olacagini hissediyordum.cunki cok yaramazdi.bu arada cinsiyyetini tam ayin 9 gosterdi.10 da dogdu.cok heyecanliydik ne olucak acaba diye.kayinvalidem hediyelerin hepsini mavi gondermisdi.ama kizim oldudarisi hepinizin basina

hoş buldum kızlaaar. bugün hastaları erken bitirdim. yupppiiiiii bir geçmişe bakayım dedim ama pek içinden çıkılmıyor
sizler nasılsınız bakayım.

iyiyiz canim cok sukur.beni halvete yolluyorlar

amin inşallah Allahım hepimize sağlıkla nasip etsin

kizlar ben kacim dus aliyim aksama hunkarimin karsina cikacam

kızlar bende kaçım hazırlanım dışarı cıkacam... koçiş gelmek üzeredirr..
sweet tatlım öpüyom seni konuşamadık ama...
pembiş orkidem.. nazlma
öpüldünüz hatunlarrrrrrr......

kiz alemsin haaaaaaaa.nasilsin ne var ne yok:26:

iyiyim canim okuldan geldim oturdugum yere cakildim kaldim ,,adet hala yok gelmedi ;;tipik adet sancilarimda kayb oldu ( hayirlisi ya dr ma not biraktim yarin arar beni ,,cok kizicam zilliye adetlerimi geri getirsin cabuk kikiki

Son düzenleme:
kiz alemsin haaaaaaaa.nasilsin ne var ne yok:26:

iyiyim canim okuldan geldim oturdugum yere cakildim kaldim ,,adet hala yok gelmedi ;;tipik adet sancilarimda kayb oldu ( hayirlisi ya dr ma not biraktim yarin arar beni ,,cok kizicam zilliye adetlerimi geri getirsin cabuk kikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…