Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kuzumm igneleri yarin oluyormuyuz??:)))
canım ben bugünde yumurta büyütme
yarın saat 17 de çatlatma ve sonrasında ilişkiii
sen vurunacaksın bugün heralde
nasılsınız kızlar?ben kötüyüm çünkü adetim oldu bugün..umutlarım uçtu gitti...Bercestem keşke senin dediğin gibi hamiş olsaydımmm...napıcam şimdi?öteki ayı beklicemmm
üzümeeeee canım gerçekten çok üzgünüm yaa
ama biliyorsun ki hayırlı zamanda hayırlı bebiş versin Allahhımmmmmm:26::26:
adetin ikinci gini geçecek ve yeni kür aramaya başlayacaksın
teşekkürler davetiniz için bayanlar bende buraya geleyim o zaman haziran benim için bitti ama :))

hoşgeldin tekrar canım biz temmuz içinde burdan devam edecezz
inşallah temmuza da hamiş girecez

saolasin cnm. dikkat etmeye calisiorum ins. senin kist tamamen gitti mi bu ay

bilmiyorumki 13 ünde adet olmayı bekliyrum ozman gitcem doktora inşallah gitmiştir araştırdım biraz adet ile gidiyor coğunlukla deniyordu ama bilinmez bakalım ayy yine bana sağdan sağdan gözyaşları geldi affetyarabbim

kızlar başım çok ağrıyor sizce ilaç içeyimmi okadar çok ki dayanamıyorum.Sanki beynim zonk zonk diyor başımın üstünden ense köküme iniyor ağrı elimle bastırınca rahatlıyorum.o da içimi buluyor.ama ne olur olmaz diye içmiyorum .Bu hafta yumurtlama haftam dı.Korkuyorum.bir akıl verin bana ne yapayım...offf

hoppppppppppppp üzülmek yok bakayım tamam belki bu ay olmadı ama ne demişlerrrrrrrrrrrrrr durmakkk yokkkkkkkkkkkk calışmaya devammmmmmmmmmm

cnm bnmki 3 cmdi gecen sene. 3 ay beklicez dedi. hap kullanmadim 3 ayda gecti elh. sn ilacda kullanmissin gecmistir ins

hamileliktede agri kesici kullanilabilio yaa. o ilaclardan varsa onlardan al. ne olur ne olmaz

hattah baş ağrısı stresten kaynklanyr olabilr eğer mümkünse ılık bi duş al yada saclarını yıka ve karanlık bi odaya gec uzan sessiz olsun bana iyi geliyrdu umarım sanada iyi gelir eğer gecmesse 112 yi ara sor ilac alabilirmym diye

5 ten kucukse ilaca gerek yok dedi. 3 ay icinde erimezse ilac kullanirsin dedi. elh ona gerek kalmadan kendi eridi. tabi bu arada calismaya devam edilebilio:)

kist varken hamile kalma şansın var mı yani ben doğum kontrol kullandğım icin ccalışsam bile şansım yokt u:) arada almadığım zamanlar olduydu ama bilinmez ki belkide bu ay gebe kalmışımdır ne hoş olur ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…