evet hamileydim ama malesef gecen hafta 5 gun once dusuk yaptim. bzde 2 bucuk yil beklemistik eylul gibi basladik ama bizim planimiz gibi olmadi. 20. ayimda gelmisti bebegim ama kucagima almak nasip olmadi. ins Rabbim en kisa zamanda yasatir o guzel duygulari hepimize
saolasin cnm. dikkat etmeye calisiorum ins. senin kist tamamen gitti mi bu aygecmiş olsun kendine dikkat et,
canım ben bugünde yumurta büyütmekuzumm igneleri yarin oluyormuyuz??:)))
üzümeeeee canım gerçekten çok üzgünüm yaanasılsınız kızlar?ben kötüyüm çünkü adetim oldu bugün..umutlarım uçtu gitti...Bercestem keşke senin dediğin gibi hamiş olsaydımmm...napıcam şimdi?öteki ayı beklicemmm
teşekkürler davetiniz için bayanlar bende buraya geleyim o zaman haziran benim için bitti ama :))
saolasin cnm. dikkat etmeye calisiorum ins. senin kist tamamen gitti mi bu ay
canım ben bugünde yumurta büyütme
yarın saat 17 de çatlatma ve sonrasında ilişkiii
sen vurunacaksın bugün heralde
üzümeeeee canım gerçekten çok üzgünüm yaa
ama biliyorsun ki hayırlı zamanda hayırlı bebiş versin Allahhımmmmmm:26::26:
adetin ikinci gini geçecek ve yeni kür aramaya başlayacaksın
hoşgeldin tekrar canım biz temmuz içinde burdan devam edecezz
inşallah temmuza da hamişgirecez
bilmiyorumki 13 ünde adet olmayı bekliyrum ozman gitcem doktora inşallah gitmiştir araştırdım biraz adet ile gidiyor coğunlukla deniyordu ama bilinmez bakalım ayy yine bana sağdan sağdan gözyaşları geldi affetyarabbim
hamileliktede agri kesici kullanilabilio yaa. o ilaclardan varsa onlardan al. ne olur ne olmazkızlar başım çok ağrıyor sizce ilaç içeyimmi okadar çok ki dayanamıyorum.Sanki beynim zonk zonk diyor başımın üstünden ense köküme iniyor ağrı elimle bastırınca rahatlıyorum.o da içimi buluyor.ama ne olur olmaz diye içmiyorum .Bu hafta yumurtlama haftam dı.Korkuyorum.bir akıl verin bana ne yapayım...offf
cnm bnmki 3 cmdi gecen sene. 3 ay beklicez dedi. hap kullanmadim 3 ayda gecti elh. sn ilacda kullanmissin gecmistir ins
kızlar ev dolu misafir giremiyom ben(((((((((((((( öptüm herkeziiii
yok cnm hap kullanmadan 3 ayda gectidoğum kntrol hapımı kullanmıştın 3 cm 3 ayda gectiyse ben yandım ozman 6 cm 6 ay demek mi oluyr anammmm yandıımmm ben yandım,,
kızlar başım çok ağrıyor sizce ilaç içeyimmi okadar çok ki dayanamıyorum.Sanki beynim zonk zonk diyor başımın üstünden ense köküme iniyor ağrı elimle bastırınca rahatlıyorum.o da içimi buluyor.ama ne olur olmaz diye içmiyorum .Bu hafta yumurtlama haftam dı.Korkuyorum.bir akıl verin bana ne yapayım...offf
kacak seniiii. misafirlerini sattin mi kiz
yok cnm hap kullanmadan 3 ayda gecti
Benim bat22- 23 haziran gibi gözüküyor.Bakalım hayırlısı olsun.Benide listeye ekleyebilirsiniz.
kacak seniiii. misafirlerini sattin mi kiz
yok cnm hap kullanmadan 3 ayda gecti
neden ilac kullanmamıştın
5 ten kucukse ilaca gerek yok dedi. 3 ay icinde erimezse ilac kullanirsin dedi. elh ona gerek kalmadan kendi eridi. tabi bu arada calismaya devam edilebilio:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?