Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kizlarrrr slm , size bisiy soracagim ; ovulasyon testlerinde hamilelik oldugunda , ovulasyon varmis gibi bir tepki veriyor diye birsey duymustum dogrulugu var midir ?

Kizlarrrr slm , size bisiy soracagim ; ovulasyon testlerinde hamilelik oldugunda , ovulasyon varmis gibi bir tepki veriyor diye birsey duymustum dogrulugu var midir ?

cnm kesin degil sanirim. ben bu ay denedim. hamileligimi ogrendikten sonra ovu testi de yaptim meraktan ama cikmadi

evet canım bazı arkadaşlar adetine yakın test yaptıklarında koyu çift çizgi çıkmıştı
ve hamişlerdi hayırdır niye sordun canım

canıııııım hadi hopppaaaa bebiş geliyor inşallah nasıl sevineceğimi şaşırdım da:26:

kız Allah senin iyiliğini versin hemiii
bende yeni hamiş haber var zannettim ayy
inşallahhh valla çoğul gebeliğe hala sıcak bakıyoruz dimi orkidemm

orkide sen neden gulsun. ben menekseyim. iki kalbim var bnm de ama
canım yazdığın mesaj sayısı artınca orada yazan çiçek ismi değişiyor. kıskanma nolur mesaj yaz senin de olur
iyidir cnm seni sormali?

kız Allah senin iyiliğini versin hemiii
bende yeni hamiş haber var zannettim ayy
inşallahhh valla çoğul gebeliğe hala sıcak bakıyoruz dimi orkidemm

ooooo yoooo tabiki de sıcak bakıyoruz bebeşim. ikiz üçüz Allah ne verdiyse

cnm kesin degil sanirim. ben bu ay denedim. hamileligimi ogrendikten sonra ovu testi de yaptim meraktan ama cikmadi
Bgun bata 4 gun var . Ctesi pazar ovu testi yaptim ovulasyon Var gibi gosterdi. Bugun tekrar yaptim bisi cikmadi.o sira acaba hamile miyim diye icimden gecirdim . Ondan merak ettim.bu sabah erken gebelik testi de yapmistim oda negatif cikti . Sanirim bu ay bende bisi yok kizlar

kızlar ben de valla ciddi ciddi sallamamaya başladım sanki:) ilaç kullanmk ya da doktora gitmek istemiyorum. oluruna bıraktım. haftasonlarına kaçamak tatiller ayarlıyorum. bugün sadece kadın doğumcu bir arkadaşımdan adetlerimi düzene sokması için ama doğurganlığı önlemeyecek ilaç yazmasını istedim. adetin 16-25. günleri arası progestan kullanacağım. hayırlısı olsun. bir düzene girsin de. yoksa 40-50 günü buluyor adetin gelmesi

catlatma ignesi olmusmuydun peki? o zamn hergun ovu var gibi gosterio. hepicini denedim

asil iste o zmn gelicek bebis. rahat olmak ne guzel. bende kendime en az 6 ay verdim. sikmamaya caliscam kendimi ins

kızlar merhabalar adet geciktirici kullanmanın hamilelik üzerindeki etkileri nedir?
tam olarak ne sormaya çalıştığını anlamadım. hamile kalmak üzerine etkisi mi, hamile isen ne mi olur? vb sorular anladım sorundan.

hayırlısı olsun balııım. valla başka ne diyeyim bilemedim

ses06 o konuda bi bilgim olmadi icin cvp veremedim kusura bakma.

kizlar ben aciktim.biseyler atistirayim. gorusuruz sonra.cok kaynatmayin okumasi zor oluo

en güzeli ben bu ay olmazsa biraz dinlencem takip falan yaptırmayacam
e2 testi artık kollarım delik deşik ama dr progestanı içip içmeme konusunda kararsız kaldı
bende atladım kanamam olursa içerim dedim ama şimdi pişmanım acaba günde bir tane alsam mı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…