Kizlarrrr slm , size bisiy soracagim ; ovulasyon testlerinde hamilelik oldugunda , ovulasyon varmis gibi bir tepki veriyor diye birsey duymustum dogrulugu var midir ?
bercestecim bana 5 temmuz yazarmisin. ilk aydan zor ama orda bulunayim genede. eksik kalmayim
canım ordasın zaten listede ismin varsensiz olur mu hiç
Kizlarrrr slm , size bisiy soracagim ; ovulasyon testlerinde hamilelik oldugunda , ovulasyon varmis gibi bir tepki veriyor diye birsey duymustum dogrulugu var midir ?
kızlar bugün dr a giittim ve 3 tane yumurtam varmış yarın da çatlatcaz
inşallahh olacak hazirandaaaaaaaaaaa
selam kızlaar nasılsınız bakalım?
canıııııım hadi hopppaaaa bebiş geliyor inşallahnasıl sevineceğimi şaşırdım da:26:
canım yazdığın mesaj sayısı artınca orada yazan çiçek ismi değişiyor. kıskanma nolur mesaj yaz senin de olurorkide sen neden gulsun. ben menekseyim. iki kalbim var bnm de ama
iyidir cnm seni sormali?
kız Allah senin iyiliğini versin hemiii
bende yeni hamiş haber var zannettim ayy
inşallahhh valla çoğul gebeliğe hala sıcak bakıyoruz dimi orkidemm
Bgun bata 4 gun var . Ctesi pazar ovu testi yaptim ovulasyon Var gibi gosterdi. Bugun tekrar yaptim bisi cikmadi.o sira acaba hamile miyim diye icimden gecirdim . Ondan merak ettim.bu sabah erken gebelik testi de yapmistim oda negatif cikti . Sanirim bu ay bende bisi yok kizlarcnm kesin degil sanirim. ben bu ay denedim. hamileligimi ogrendikten sonra ovu testi de yaptim meraktan ama cikmadi
canım yazdığın mesaj sayısı artınca orada yazan çiçek ismi değişiyor. kıskanma nolur mesaj yaz senin de olur
Bgun bata 4 gun var . Ctesi pazar ovu testi yaptim ovulasyon Var gibi gosterdi. Bugun tekrar yaptim bisi cikmadi.o sira acaba hamile miyim diye icimden gecirdim . Ondan merak ettim.bu sabah erken gebelik testi de yapmistim oda negatif cikti . Sanirim bu ay bende bisi yok kizlar
kızlar ben de valla ciddi ciddi sallamamaya başladım sanki:) ilaç kullanmk ya da doktora gitmek istemiyorum. oluruna bıraktım. haftasonlarına kaçamak tatiller ayarlıyorum. bugün sadece kadın doğumcu bir arkadaşımdan adetlerimi düzene sokması için ama doğurganlığı önlemeyecek ilaç yazmasını istedim. adetin 16-25. günleri arası progestan kullanacağım. hayırlısı olsun. bir düzene girsin de. yoksa 40-50 günü buluyor adetin gelmesi
tam olarak ne sormaya çalıştığını anlamadım. hamile kalmak üzerine etkisi mi, hamile isen ne mi olur? vb sorular anladım sorundan.kızlar merhabalar adet geciktirici kullanmanın hamilelik üzerindeki etkileri nedir?
Bgun bata 4 gun var . Ctesi pazar ovu testi yaptim ovulasyon Var gibi gosterdi. Bugun tekrar yaptim bisi cikmadi.o sira acaba hamile miyim diye icimden gecirdim . Ondan merak ettim.bu sabah erken gebelik testi de yapmistim oda negatif cikti . Sanirim bu ay bende bisi yok kizlar
kızlar ben de valla ciddi ciddi sallamamaya başladım sanki:) ilaç kullanmk ya da doktora gitmek istemiyorum. oluruna bıraktım. haftasonlarına kaçamak tatiller ayarlıyorum. bugün sadece kadın doğumcu bir arkadaşımdan adetlerimi düzene sokması için ama doğurganlığı önlemeyecek ilaç yazmasını istedim. adetin 16-25. günleri arası progestan kullanacağım. hayırlısı olsun. bir düzene girsin de. yoksa 40-50 günü buluyor adetin gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?