catlatma ignesi olmusmuydun peki? o zamn hergun ovu var gibi gosterio. hepicini denedim
en güzeli ben bu ay olmazsa biraz dinlencem takip falan yaptırmayacam
e2 testi artık kollarım delik deşikama dr progestanı içip içmeme konusunda kararsız kaldı
bende atladım kanamam olursa içerim dedim ama şimdi pişmanım acaba günde bir tane alsam mı:44:
Bgun bata 4 gun var . Ctesi pazar ovu testi yaptim ovulasyon Var gibi gosterdi. Bugun tekrar yaptim bisi cikmadi.o sira acaba hamile miyim diye icimden gecirdim . Ondan merak ettim.bu sabah erken gebelik testi de yapmistim oda negatif cikti . Sanirim bu ay bende bisi yok kizlar
kızlar hamile değilim ama geciktirici kullanıp gelecek ayın verimli dönemini ilerletmek istiyorum da
bence doktorunu arayıp hangi dozda önerdiğini sormanda yarar var
kırmızılar gelmeden hiçbir şekilde umutsuz olma olur mu
eğer hamiş değilsende Allahım en güzelini bilir canım
sağlık olsun
kızlar bugün dr a giittim ve 3 tane yumurtam varmış yarın da çatlatcaz
inşallahh olacak hazirandaaaaaaaaaaa
bir iki kez içmişti düzen bozulmamıştı kızlar ona dayanarak böyle yapmak istiyorum başka çarem yok
ayy çok sevindim ya okuyunca üçüz olurmuş bide hadi hayırlısı canımm bende bugün gittim bir tane oluşmuş bikaçtanede küçük vardı yeterli boyutta değilmiş yarından sonra bi daha gitcem büyümüşse iğne vercek inş. cnm duat et beimkilerde büyümüş bitane dedi ama doktor küçüklerde 2 günde büyürmü kiii :))
ben bu yumurta işnde yeniyim canım valla üç tane duyunca vaoww falan dedik
arkadaşlardan senin kaç yumurtan var diyen oldu
inşallah hepimizin yumurtalarıda döllenir inşallahh:26:
bu arada kızlar salatı tefriciye okuyacam birlikte okuyalım derseniz paylaştıracam 100 tane
kızlar ben çıkıyorum uyku iyice başıma vurdu
slm kizlar nasilsinizzz bercestem yumoslar yarin mi catliyor ben bugun oldum ignemiii....
çalışma yarın mı şimdi
peki bişey sorcam canım özel olmazsa
hani salıya kadar ilişki yok dedi ya eşin boşalsaydı keşke
hani bayat spermde iyi değil yaa
amin canim insallh en kisa zamanda hepimiz muradimiza ererizzz
canimmm o dua 4444defa okunan dua diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?