Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

catlatma ignesi olmusmuydun peki? o zamn hergun ovu var gibi gosterio. hepicini denedim

Vallai bnde anlamadim bu isi batdan sonraki 15. Gunde ovulasyon var gibi gosterdi . Dunve ondan oceki gunde oyle gosterdi. Catlatma ignesi de olmadim?? Bnde anlamis degilim bunyemi :)) bu ay sonu k.doguma gidicem bir sorayim bakalim

bence doktorunu arayıp hangi dozda önerdiğini sormanda yarar var

kırmızılar gelmeden hiçbir şekilde umutsuz olma olur mu
eğer hamiş değilsende Allahım en güzelini bilir canım
sağlık olsun

kızlar hamile değilim ama geciktirici kullanıp gelecek ayın verimli dönemini ilerletmek istiyorum da

canım ilerleteyim derken düzenini bozabilirsin. doğal akışına bırak. ilaçlar hormondan olduğu için dr tavsiyesi olmadan kendi başına böyle bir şey yapma olur mu

Son düzenleme:
kızlar bugün dr a giittim ve 3 tane yumurtam varmış yarın da çatlatcaz
inşallahh olacak hazirandaaaaaaaaaaa

ayy çok sevindim ya okuyunca üçüz olurmuş bide hadi hayırlısı canımm bende bugün gittim bir tane oluşmuş bikaçtanede küçük vardı yeterli boyutta değilmiş yarından sonra bi daha gitcem büyümüşse iğne vercek inş. cnm duat et beimkilerde büyümüş bitane dedi ama doktor küçüklerde 2 günde büyürmü kiii :))

bir iki kez içmişti düzen bozulmamıştı kızlar ona dayanarak böyle yapmak istiyorum başka çarem yok

ben doktor olduğum halde hiç bir zaman doktoruma danışmadan ilaç kullanmam. etkisi olan şeylerin yan etkileri de var.. ama bu senin bedenin ve senin kararın buna sen karar verirsin.

ben bu yumurta işnde yeniyim canım valla üç tane duyunca vaoww falan dedik
arkadaşlardan senin kaç yumurtan var diyen oldu
inşallah hepimizin yumurtalarıda döllenir inşallahh:26:
bu arada kızlar salatı tefriciye okuyacam birlikte okuyalım derseniz paylaştıracam 100 tane

slm kizlar nasilsinizzz bercestem yumoslar yarin mi catliyor ben bugun oldum ignemiii....

amin canim insallh en kisa zamanda hepimiz muradimiza ererizzz
canimmm o dua 4444defa okunan dua diye biliyorum

slm kizlar nasilsinizzz bercestem yumoslar yarin mi catliyor ben bugun oldum ignemiii....

çalışma yarın mı şimdi
peki bişey sorcam canım özel olmazsa
hani salıya kadar ilişki yok dedi ya eşin boşalsaydı keşke
hani bayat spermde iyi değil yaa

çalışma yarın mı şimdi
peki bişey sorcam canım özel olmazsa
hani salıya kadar ilişki yok dedi ya eşin boşalsaydı keşke
hani bayat spermde iyi değil yaa

canimmm bizz zaten cumartesi onun icin yaramazlik yaptik yaa
yarin 3.gunu oluyor canimm ideal olanda 3gun falan diyorlar ya yeterli diye dusundukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…